Το μοντέλο έχει κλείσει πια 3, ίσως και περισότερα, χρόνια στον πάγκο μου. Τους τελευταίους μήνες ευτυχώς το έβαλα στην βιτρίνα και δέν το έφαγε η σκόνη.
Τους τελευταίους 6-7 μήνες είχα πολύ τρέξιμο με τη δουλειά, οπότε δέν υπήρχε χρόνος ούτε για μοντέλα ούτε για σερφάρισμα στο φόρουμ ούτε για τίποτε.
Τις τελευταίες μέρες τα πράγματα ηρέμησαν λόγω καλοκαιριού και άρχισα να ξαναμπαίνω στο φόρουμ, και είδα πραγματικά διαμάντια να παρουσιάζονται απο
όλους σας. Για να πώ την αλήθεια ζήλεψα, και άρχισα να ψάχνω χρόνο για να ξανασχοληθώ. Καθάρισα τον πάγκο απο τις αράχνες, έστειλα τη γυναίκα για μπάνια ΠΣΚ
και ξανάρχισα να μοντελάρω. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου τουλάχιστον αυτό το μοντέλο να τελειώσει μέσα στο 2008. Για μετά δέν ξέρω.
Επιστροφή λοιπόν στην κατασκευή.
Τοποθετήθηκε το αλεξήνεμο, στοκαρίστηκε, τρίφτηκε και με εποξικό
στόκο δύο συστατικών έγιναν τα εξογκώματα μπροστά απο το αλεξήνεμο όπως φαίνονται σε φωτό του πραγματικού.

Βάφτηκε το εσωτερικό της καλύπτρας με πατέντες γιατί μου έχουν στεγνώσει τα περισότερα χρώματα....

Τοποθετήθηκε ξανά μια μπάρα που υπάρχει πίσω απο το κάθισμα του εκπαιδευόμενου και είχε ξεκολλήσει προ αμνημονεύτων ετών. Θα βαφτεί μόλις αγοράσω πάλι χρώματα.

Φτιάχτηκαν τα φώτα πλεύσης στο κάθετο σταθερό απο διαφανές πλαστικό, καθώς και άλλες μικρολεπτομέριες. Επίσης τοποθετήθηκαν τα οριζόντια ουραία πτερύγια.

Ψάχνω μιά φωτό που να δείχνει τί υπάρχει πίσω απο το κάθισμα του εκπαιδευτή. Παρακαλώ άν μπορεί να βοηθήσει κάποιος κάθε φωτό ευπρόσδεκτη... αλλιώς μένει ώς έχει.

Και έφτασα εδώ

Προσεχώς τελειώνω με τα ατελείωτα στοκαρίσματα, ξανατρίβω, μασκάρω το κόκπιτ, τοποθετώ τις υπόλοιπες λεπτομέριες και ξαναπερνάω αστάρι όλο το μοντέλο για να δώ σε τί κατάσταση είναι τα στοκαρισμένα σημεία.
Παιδιά έχω μια απορία. Τα κόκκινα-λευκά τμήματα, πηδάλιο διεύθυνσης και ακροπτερύγιες δεξαμενές, είναι μασκαρισμένες 2 χρόνια περίπου με ταινία της TAMIYA.
Eίναι βαμμένα με ακρυλικά TAMIYA ή LIFECOLOUR, δέν θυμάμαι, έχει περάσει πολύς καιρός. Πόσο πιθανό είναι η ταινία να σηκώσει και το χρώμα?
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.