Παιδες σας ευχαριστω παρα πολυ ολους σας για τα καλα σας λογια.

Γιαννη οπως φαινετε και στην φωτο με τον παγκο μου χρησημοποιησα το Micro Set της Microscale αλλα αυτο που βοηθησε πραγματικα στο να καθησουν ομορφα ηταν οτι για παρα πολη ωρα την πατουσα την χαλκομανια με μια χαρτοπετσετα στα σημεια που ειχε εγκλοβιστει αερας και προσπαθουσα να μεταφερω τις φουσκαλες προς τα εξω απο την χαλκομανια μεχρι να εξαφανιστουν τελειως.
Θαναση για να πω την αληθεια απεφευγα να πω λεπτομεριες για να μην σας σπασω τα νευρα με την γκρινια μου για τα ατελειωτα προβληματα που μου βγαινουν συνεχεια σε αυτην την κατασκευη. Στο τελος θα με βαρεθειτε και μενα και αυτο.

Π.χ οι χαλκομανιες ναι μεν καθησαν ωραια αλλα στα σημεια που επρεπε να τριμαρω εκει που τελειωνει η χαλκομανια και αρχιζει το ξυλινο μερος ειχα κανει την βλακεια να βαλω ταινια μασκαρισματος και να την κοψω επειτα με τον κοφτη κατα μηκος ωστε να βγει ισια, ελα ομως που δεν υπολογισα το σκαλοπατι που θα δημιουργηθει και θα ειναι η χαλκομανια ανασηκομενη. Θα μου πειτε και τι εγινε βαλε λιγο νερακι και ξανακολα την, ελα ομως οτι η χαλκομανιες ειναι φτιαγμενες στον υπολογιστη και το νερακι εχει την ταση να περναει στα χρωματα και να τα ξεβαφει, 1) σφαλμα, στην απογνωση μου χρησημοποιησα το Liquid decal film της Microscale το οποιο ναι μεν κολησε την χαλκομανια χωρις να ξεβαψει τα χρωματα της αλλα γ@μισε το ακρυλικο βερνικη και τα λαδια και το ακρυλικο υποστρωμα και βγηκε μεχρι το πλαστικο
σε λιγα σημεια ευτυχως αλλα οπως και να το κανουμε το να διωρθωνεις μια ζημια δημιουργοντας μια αλλη δεν ειναι οτι καλυτερο για την ψυχολογια ενος μοντελιστη.
Οπωτε αντε παλι διορθωματα στα διωρθοματα, αντε και να ξαναβαψουμε τις χαλκομανιες απο πανω για να εξαφανιστουν τα γραμματα απο το χαρτι της εταιρειας, αλλα ελα παλι που δεν υπολογισα οταν εβαψα ασπρη την επιφανεια (γιατι ειπαμε ηταν διαφανες το χαρτι της χαλκομανιας) σε σχεση με τα φτερα που ειχα κανει prisading με το 36622 με αποτελεσμα να ειναι πιο φωτεινα τα χρωματα της ατρακτου σε σχεση με αυτα των φτερων

οποτε επρεπε να φτιαξω καινουργια χρωματα για να τα ταιριαξω....... α συν οτι με τα αλεπαλλyλα γκλος βερνικια που ειχα περασει συν το weathering ειχαν κιτρινησει ελαφρος.