Αποστολέας Θέμα: Ψαχνω φθηνο κομπρεσερ  (Αναγνώστηκε 1952 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος trelopanzerakias

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Λουτρακι
Ψαχνω φθηνο κομπρεσερ
« στις: Ιουλίου 29, 2007, 11:02:44 μμ »
Οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω φθηνο κομπρεσερ ,απλο κομπρεσερ, ισα ισα να κανει την δουλεια του,ακομα και για τα μπαζα να ειναι το δεχομαι,μπορειτε να μου πειτε τι τιμη και που μπορω να το αγορασω;Εχω ακουστα για πρακτικερ και αλεξ πακ με 60ευρο,ισχυει;Αν οχι πειτε μου που αλλου.Σας ευχαριστω. :mrgreen: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
Απ: Ψαχνω φθηνο κομπρεσερ
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 29, 2007, 11:10:42 μμ »
Αν μπορείς να συμβιβαστείς με το θόρυβο, εγώ νομίζω ότι αυτά τα κομπρεσέρ είναι καλύτερα απ' τα μοντελιστικά. Απλά θα πρέπει να υπολογίσεις και το έξοδο μίας υδατοπαγίδας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 30, 2007, 12:05:09 πμ »
Αυτα τα φθηνα  ψαχνω, χωρις να με νοιαζει ο θορυβος,εχεις κατι να μου προτεινεις;Υδατοπαγιδα;Για το κομπρεσερ;Εγω ξερω πως μονο στα σκαφη βαζουν κατι τετοιο,βοηθα λιγο; :mrgreen: :?: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Speedst3r

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιάννης
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 30, 2007, 12:28:30 πμ »
Μπα όχι μόνο στα σκάφη.Ο ξηρός αέρας δεν επιτυγχάνεται με τίποτα.Απλά εκεί την υδατοπαγίδα την βάζουν για να προστατεύσουν πνευματικούς μηχανισμούς που είναι επικίνδυνο να διαβρωθούν από την υγρασία.Στην περίπτωση σου θα τον χρειαστείς γιατί μπορεί να σου ψεκάσει νερό με χρώμα ο αερογράφος και μετά κλάφτα Χαράλαμπε.Εγώ έχω ένα τέτοιο κομπρεσσέρ και έχω βάλει και ελαιοδιαχωριστήρα για να είμαι πιο σίγουρος.Φυσικά υπολογισε το με αυτές τις δύο διατάξεις να κοστίσει τα διπλάσια από όσο το κομπρεσσέρ μονο του (στην καλύτερη).

Never ride faster than your angel is able to fly...

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 30, 2007, 12:37:21 πμ »
Με αγχωσες για τα καλα,δωσε πληροφοριες. :?: :roll: :? :shock:

• Scale 1/48
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 30, 2007, 12:49:32 πμ »
οκ λοιπόν για να μην πέσεις ψυχολογικά άκου!αν αγοράσεις κανενα καινουριο κομπρεσσερ δεν χρειαζεσαι ελαιοδιαχωριστηρα.Αν παρεις ομως κανενα μεταχειρισμενο και ειναι κώφα καλο θα ηταν να βαλεις γιατι μπορει να σου φερει και λαδι στην εξοδο.Το αφηνουμε αυτο σαν οχι τοσο σημαντικο.Υδατοπαγιδα μπορεις να βρεις σε καταστηματα με εξοπλισμο βιομηχανικο.Να πουλαει δλδ αντλιες,κομπρεσσερ και τετοια.Μπορεις να περασεις μια βολτα να ρωτησεις τιμες.Υπαρχουν φτηνες οι οποιες εχουν μεσα silica gel το οποιο ομως πρεπει να αντικαθισταται.(το εχεις δει σε συσκευασιες με ηλεκτρονικο εξοπλισμο σε φακελακια που αν τα σκισεις πεφτουν μικρες μπιλιτσες σαν γυαλινες.αυτο ειναι το silica gel).Δεν ειναι πολυ ακριβο οποτε μπορες να το αντικαθιστας πολυ ευκολα.Επισης υπολογισε οτι το σωληνακι που τροφοδοτει τον αερογραφο 8α πρεπει να το βαλεις με καποια πατεντα οπως εχω κανει εγω με κολιεδες σαν αυτους που βαζουμε στα λαστιχα ποτισματος με λαστιχενια παρεμβυσματα αναμεσα για να ταιριαξεις τις διαμετρους.Η μπορεις απλα να πας σε ενα μηχανουργειο με το σωληνακι απο την μια και τις διαστασεις της εξοδου του κομπρεσσερ απο την αλλη ωστε να σου φτιαξουν μια συστολη που θα σου ενωσει αυτα τα 2 εξαρτηματα.Επισης σημαντικο ειναι να κανεις συχνα εξυδατωση στιν φιαλη λασκαροντας την βιδα που εχει απο κατω και να μαζευεις το νερο σε ενα κουτακι.Εγω το ριχνω στις γλαστρες γιατι ειμαι και οικολογος.Χεχε.Τι να σου πω οτι αποριες εχεις εδω ειμαστε.

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 30, 2007, 01:01:40 πμ »
Σε ευχαριστω παρα πολυ,αυτη η ιστορια για αγριους ειναι για τα κομπρεσερ τα φτηνα-μουφα που κανουν δουλειες οπως φουσκωμα πχ.μπαλας ποδσφαιρου, για αυτα μου λες ετσι δεν ειναι;Κανε ενα κοιταγμα στο www.kalfakis.gr και πες μου οκ;

• Scale 1/48
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 30, 2007, 01:12:27 πμ »
Φιλε εννοεις κατι τετοιο?

Οταν λες για μπαλες εννοεις κατι τετοιο μηπως?

Εγω εχω σαν το πρωτο και οτι ειπα ισχυει γι αυτο.Για το δευτερο δεν ξερω αν και απο συζητησεις εδω μεσα εχω καταλαβει οτι δεν κανει για την δουλεια που το θες.

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 30, 2007, 01:21:01 πμ »
Τοτε το μονο που μενει ειναι να παω στον καλφακη να παρω ενα καλο.Σε ευχαριστω για τον κοπο σου,κοιταξες καθολου στον καλφακη;

• Scale 1/48
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 30, 2007, 01:25:33 πμ »
Οχι και βασικα ποτε δεν ασχοληθηκα με μοντελιστικα κομπρεσερ γιατι ειναι ακριβα και επειδη δεν εχω προβλημα με τον θορυβο τελικα βολευτηκα με αυτο.Ασε που το επισκευαζω και μονος μου αν χρειαστει τριψιμο καμια βαλβιδα  :wink:

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 30, 2007, 01:33:03 πμ »
Ομως οπως καταλαβα απο αυτα που μου ειπες τα απλα μαζι με τα εξαρτηματα σχεδον κοστιζουν περισσοτερο απο τα μοντελιστικα οπου ειναι ολα κομπλε. ::icon_thumright::Η κανω λαθος;

• Scale 1/48
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 30, 2007, 01:38:58 πμ »
Δεν ξερω που κυμαινονται οι τιμες.Δεν πρεπει να ξεπερνανε σε τιμη τα μοντελιστικα.Δεν χανεις τπτ να το ελεγξεις

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 30, 2007, 02:05:49 πμ »
Οκ,συγνωμη που σε ταλαιπωρησα.Καληνυχτα και καλο ξημερωμα. ::eusa_clap:: ::icon_thumright::

• Scale 1/48
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 30, 2007, 02:39:05 πμ »
Κανένα πρόβλημα και σου εύχομαι το συντομότερο να αποκτήσεις το κομπρεσέρ σου και να βάφεις άνετα και χωρίς άγχος!  :D

Tags: