Αποστολέας Θέμα: Bv-141B 1/48 HiPM ΤΕΛΟΣ!!!!  (Αναγνώστηκε 20250 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: BV141-B 1/48 HiPM
« Απάντηση #50 στις: Ιουλίου 27, 2007, 10:13:16 πμ »
Χάλια! Κρίμα η προσπάθεια! Η ούγια στα κουρτινάκια είναι εντελώς λάθος, το όργανο ένδειξεις ύψους έπρεπε να έχει 2 δείκτες αντί για έναν, το πίσω πολυβόλο έχει κατεβασμένη την ασφάλεια κάτι που ποτέ δεν συνέβαινε στο έδαφος, στην ασφαλειοθήκη δεξιά από τον πιλότο η κίτρινη ασφάλεια έπρεπε να είναι 15Α και όχι 10 και καλύτερα να μη συνεχίσω ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Λοιπόν, Γιάννη, προχώρα ακάθεκτος! Είναι χάρμα οφθαλμών ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τα ξανοίγματα μου αρέσουν πάρα πολύ και φυσικά το μασκάρισμα μέσα-έξω είναι κορυφαίο. Συγχαρηγήρια! Εξαιρετική δουλειά σε ένα μοντέλο που μόνο εύκολο δεν είναι.

ΥΓ
Στο επόμενο update θα είμαι πολύυυυυ πιο αυστηρός, κανόνισε... ::glossa::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #51 στις: Ιουλίου 27, 2007, 10:13:43 πμ »
Γιάννη, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλειά :!: :shock: :shock: :shock:

Μπράβο :!: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

...καλά και η φωτό με τη μάσκα... ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #52 στις: Ιουλίου 27, 2007, 10:22:41 πμ »
Χάλια! Κρίμα η προσπάθεια! Η ούγια στα κουρτινάκια είναι εντελώς λάθος, το όργανο ένδειξεις ύψους έπρεπε να έχει 2 δείκτες αντί για έναν, το πίσω πολυβόλο έχει κατεβασμένη την ασφάλεια κάτι που ποτέ δεν συνέβαινε στο έδαφος, στην ασφαλειοθήκη δεξιά από τον πιλότο η κίτρινη ασφάλεια έπρεπε να είναι 15Α και όχι 10 και καλύτερα να μη συνεχίσω ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Επιδή η κατασκευή βασίστηκε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ  σε υλικό που ΕΣΥ μου διέθεσες, βλέποντας τις παρατηρήσεις σου θεωρώ ότι μου απέκρυψες στοιχεία, πράγμα εντελώς αντισυναδελφικό και αντιδεοντολογικό. Αν συνεχίσεις έτσι θα φας γερή καταγγελία!!!  ::glossa:: ::glossa::

ΥΓ
Στο επόμενο update θα είμαι πολύυυυυ πιο αυστηρός, κανόνισε... ::glossa::

Η αυστηρή κριτική μας οδηγεί στο να βελτιωθούμε. Έτσι σε θέλω!! Αυστηρό και άτεγκτο!!!

Γιάννη, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλειά :!: :shock: :shock: :shock:

Μπράβο :!: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

...καλά και η φωτό με τη μάσκα... ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Νίκο, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!  ::salut::
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης Μαυροειδής

• Δεν είναι ψέμα, τελείωσα μοντέλο!!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Βόλος
« Απάντηση #53 στις: Ιουλίου 27, 2007, 07:52:37 μμ »
Γιάννη έχω χάσει τα λόγια μου... :shock:

Δεν έχω να πω κάτι άλλο εκτός από το να συνεχίσεις με τον ίδιο τρόπο!!! ::salut::

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος rafael

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
« Απάντηση #54 στις: Ιουλίου 27, 2007, 09:04:29 μμ »
Φίλε είσαι απίστευτος !
Ηδη έχω σώσει όλες τις φωτό στο σκληρό για μελλοντικό reference. Δεν πιστεύω ότι μπορώ να βρω καλύτερες οπουδήποτε στο δίκτυο !

ΥΓ Η φωτό με τη μάσκα και το τσιγάρο προτείνω να αναγορευθεί σε σύμβολο στον αγώνα όλων εμάς των καταπιεσμένων καπνιστών από τους φασίστες αντικαπνιστές. Μπράβο παληκάρι μου ! Venceremos ! No passeran !
ΡΑΦΑΗΛ ΛΙΣΜΑΝΗΣ

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #55 στις: Ιουλίου 28, 2007, 12:35:47 πμ »
Γιάννη έχω χάσει τα λόγια μου... :shock:

Δεν έχω να πω κάτι άλλο εκτός από το να συνεχίσεις με τον ίδιο τρόπο!!! ::salut::

Παναγιώτη σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!
Σκοπός μου είναι να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο.

Φίλε είσαι απίστευτος !
Ηδη έχω σώσει όλες τις φωτό στο σκληρό για μελλοντικό reference. Δεν πιστεύω ότι μπορώ να βρω καλύτερες οπουδήποτε στο δίκτυο !

ΥΓ Η φωτό με τη μάσκα και το τσιγάρο προτείνω να αναγορευθεί σε σύμβολο στον αγώνα όλων εμάς των καταπιεσμένων καπνιστών από τους φασίστες αντικαπνιστές. Μπράβο παληκάρι μου ! Venceremos ! No passeran !

rafael, ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διέθεσες για να δεις τα posts.

Ζήτω η ελευθερία επιλογής στο κάπνισμα!
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #56 στις: Ιουλίου 28, 2007, 11:48:50 μμ »
Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο !!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Danaos

• ΣΜΤΗΣ ΕΑ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Άργος
  • Hellas
« Απάντηση #57 στις: Ιουλίου 29, 2007, 02:31:48 πμ »
Το εσωτερικό του μοντέλου είναι εξαιρετικό, πάρα πολύ καλή δουλειά. :!: :!: :!:
Μπράβο συγχαρητήρια. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Καλή συνέχεια ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Γιάννης Κουτάλης

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #58 στις: Ιουλίου 29, 2007, 09:31:34 πμ »
Δέκα μέρες έλειψα Γιάννη, και αποφάσισες να ξεκάνεις όσα περισσότερα μέλη του forum μπορείς με αυτά που φτιάχνεις... Αίσχος για τη συμπεριφορά σου και τρελά συγχαρητήρια για τη δουλειά που έχεις ρίξει στο αεροπλανάκι... Μιλάμε πολύ πράμα...

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #59 στις: Ιουλίου 29, 2007, 11:40:56 πμ »
Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο !!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!!

Καλή συνέχεια ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αυτή την ευχή σίγουρα την χρειάζομαι γιατί το κιτ έχει πολλές δυσκολίες ακόμη!
Ευχαριστώ πολύ!

Δέκα μέρες έλειψα Γιάννη, και αποφάσισες να ξεκάνεις όσα περισσότερα μέλη του forum μπορείς με αυτά που φτιάχνεις... Αίσχος για τη συμπεριφορά σου και τρελά συγχαρητήρια για τη δουλειά που έχεις ρίξει στο αεροπλανάκι... Μιλάμε πολύ πράμα...

Κώστα σ' ευχαριστώ!
Ελπίζω να πέρασες τέλεια!!  ::icon_thumright::
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #60 στις: Αυγούστου 02, 2007, 10:00:08 μμ »
Βρε καλλιτέχνες πως μπορείτε και δουλεύεται τόσο μεθοδικά  :shock: :o υπό συνθήκες καύσωνα   :?: :roll:
Ακόμα και με το κλιματιστικό στο φουλ δεν σηκώνω κοπίδι  :mrgreen:

Καταπληκτικά μεθοδική εργασία, Γιάννη  ::icon_thumright::
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος Lucas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Cochem
« Απάντηση #61 στις: Αυγούστου 03, 2007, 08:02:26 μμ »
Καταπληκτική δουλειά στο πιλοτήριο :shock: ::eusa_clap:: ::icon_thumright::

Lucas

Αποσυνδεδεμένος JohnMet

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κρήτη
  • Πάντα μ'αρέσει να πετώ με κόντρα τον αέρα...
« Απάντηση #62 στις: Αυγούστου 04, 2007, 06:25:36 μμ »
αντε γεια...!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #63 στις: Αυγούστου 04, 2007, 06:30:08 μμ »
Φιλε μου Γιαννη Φ Ο Β Ε Ρ Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μας τα εβγαλες τα ματακια μας παλι!!!!!!!!!!!! Να 'σαι καλα φιλε μου και παντα τετοιες ομορφες και αναλυτικες κατασκευες!!!!!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #64 στις: Αυγούστου 23, 2007, 07:58:30 μμ »
Κατ' αρχήν 117tacan, Lucas, JohnMet και Περικλή, σας ευχαριστώ πολύ!!!

Λοιπόν, οι διακοπές που μεσολάβησαν με έριξαν λίγο πίσω στην κατασκευή αλλά χρειαζόμουν ούτως ή άλλως διακοπή γιατί τα νεύρα μου δεν θα άντεχαν με τόσο χάλια κιτ!!
Μικρό update λοιπόν:

Αφού στέγνωσαν καλά οι κολλήσεις, μπήκαν οι Ρ/Ε ενισχύσεις στο εμπρός τμήμα της καλύπτρας όπου υπάρχουν οι εξαγωγές των πολυβόλων και τρυπήθηκαν με τρυπανάκι στην αρχή και με φρεζούλα αργότερα:

Στη συνέχεια τρίφτηκαν - στοκαρίστηκαν και ξανατρίφτηκαν οι ενώσεις του διαφανούς κομματιού με την ψυχή στο στόμα:

Ακολούθησε η κόλληση των τμημάτων των πτερύγων εκατέρωθεν της καλύπτρας και προς έκπληξή μου η εφαρμογή ήταν αρκετά καλή!!

Στο κάτω μέρος της δεξιάς πτέρυγας, θα ήθελα να είχα μπροστά μου αυτόν που σχεδίασε τα κομμάτια ώστε η κάτω πλευρά της πτέρυγας να δίνεται σε δύο κομμάτια (με δύο κομμάτια της φωλέας) σε ένα κιτ short run  :evil: :evil: :evil: :evil:

Αποτέλεσμα της μη καλής εφαρμογής ήταν ότι δεν συνέπιπταν οι γραμμώσεις στα δύο κομμάτια και έτσι αναγκάστηκα να τις "σβήσω" με κυανοακρυλική για να επαναχαραχθούν νέες:

Στην τελευταία φωτό ίσως φαίνονται και οι αμέτρητες τρυπούλες, βουλιάγματα του πλαστικού που συνήθως συναντάμε σε κομμάτια ρητίνης κακής ποιότητας.
Εντάξει, ίσως έχω πολλές απαιτήσεις από τέτοιου είδους κιτ αλλά κάθε φορά που το κοιτάω ανακαλύπτω και νέες ατέλειες.
Τέλος πάντων, θα προσπαθήσω για το καλύτερο....

Αυτά προς το παρόν φίλοι μου, γυρνάω στο τρίψιμο της αρκούδας και που να δείτε τι έχει να γίνει στην ένωση ατράκτου/φτερών όπου από δοκιμαστικές εφαρμογές, μου ήρθε να κλάψω...  ::cry2::  (από απελπισία εννοείται...)
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #65 στις: Αυγούστου 23, 2007, 08:12:00 μμ »

Αυτά προς το παρόν φίλοι μου, γυρνάω στο τρίψιμο της αρκούδας και που να δείτε τι έχει να γίνει στην ένωση ατράκτου/φτερών όπου από δοκιμαστικές εφαρμογές, μου ήρθε να κλάψω...  ::cry2::  (από απελπισία εννοείται...)

Γιάννη...άσε τα κλάμματα και προχώρα, αναλαμβάνω εγώ να κλάψω, πρώτον από χαρά για αυτά που μας παρουσιάζεις  ::eusa_clap:: και δεύτερον από λύπη γιατί εγώ δεν θα καταφέρω ποτέ να κάνω τόσο επιμελημένη και καλή δουλειά, όσο εσύ και  πολλοί άλλοι θεόμουρλοι  :roll: εδώ μέσα,...που έμπλεξα.
 ::cry2:: ::cry2:: ::cry2::

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #66 στις: Αυγούστου 23, 2007, 08:34:23 μμ »
...γιατί εγώ δεν θα καταφέρω ποτέ να κάνω τόσο επιμελημένη και καλή δουλειά...
 ::cry2:: ::cry2:: ::cry2::

Φίλιππε, μη μας τρελλάνεις κιόλας, στο τελευταίο διόραμα που μας παρουσίασες απέδειξες ότι μπορείς και παραμπορείς...  ::icon_thumright::

Σ' ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια!!
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #67 στις: Αυγούστου 23, 2007, 10:07:10 μμ »
Γιατί κάτι μου λέει οτι οταν τελειώσει δεν θα φαίνονται ούτε τρυπούλες, ούτε κακή εφαρμογή, απλά θα το βλέπεις και θα λές το θέλω αυτό το κίτ...

Και όταν το πάρεις λες: Πως το έκανε αυτός ο $@#@ης έτσι και εμένα δεν εφαρμόζει τίποτα...

Καλή συνέχεια  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #68 στις: Αυγούστου 23, 2007, 10:13:22 μμ »
Μπράβο Γιάννη ::eusa_clap:: για την πολύ καλή και μεθοδική δουλειά που κάνεις, παρά τις δυσκολίες που συναντάς ::icon_thumright::
Άλωστε αυτές οι δυσκολίες μας κάνουν καλύτερους και ποιό έμπειρους.Καλή συνέχεια και μην μασάς ::burga::,το ΒV141-B, είμαι σίγουρος θα σου βγεί κουκλί 8)

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #69 στις: Αυγούστου 23, 2007, 10:15:31 μμ »
Και όταν το πάρεις λες: Πως το έκανε αυτός ο $@#@ης έτσι και εμένα δεν εφαρμόζει τίποτα...

::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Σ' ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια!!
Πάντως πιστεύω ότι με λίγη προσοχή και ΠΟΛΛΗ τύχη, κάτι μπορεί να γίνει... :roll:
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #70 στις: Αυγούστου 23, 2007, 10:18:03 μμ »
ʼλωστε αυτές οι δυσκολίες μας κάνουν καλύτερους και ποιό έμπειρους.

Γιάνναρε, εγκρίνω και επαυξάνω!  ::icon_thumright::

Καλή συνέχεια και μην μασάς ::burga::,το ΒV141-B, είμαι σίγουρος θα σου βγεί κουκλί 8)

...οψόμεθα...
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #71 στις: Αυγούστου 23, 2007, 10:32:32 μμ »
Ωπ, he is back! Και ακόμα δε γύρισε άρχισε να πυροβολάει!
Γιάννη ένα θα σου πω, κάτι τυχάρπαστα αναγνώσματα της Osprey του τύπου Advanced aircraft modelling τα βάζεις κάτω και τα πατάς με την καθαρή και μεθοδική δουλειά, τις πολλές φωτογραφίες, τις επεξηγήσεις. Και φυσικά η ποιότητα της δουλειάς είναι α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-η!

Τέλος πάντων, θα προσπαθήσω για το καλύτερο....
Αυτό το καταφέρνεις φίλε Γιάννη χωρίς καν προσπάθεια. Αντε να δούμε τι καλλιτέχνημα θα βγάλεις πάλι! Συνέχεισε, παρακολουθώ με αγωνία...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #72 στις: Αυγούστου 23, 2007, 11:05:59 μμ »
Ωπ, he is back! Και ακόμα δε γύρισε άρχισε να πυροβολάει!
::MP5::   ::glossa::  :!: :!: :!:

Φίλε Γιώργο, σ'ευχαριστώ πολύ για τα γεναιόδωρα λόγια σου, μου δίνεις πολύ κουράγιο!!!

...τις πολλές φωτογραφίες, τις επεξηγήσεις....

Ξέρεις, επιδή κι εγώ όταν παρακολουθώ μια κατασκευή επιθυμώ να μου εξηγούν πώς κάνουν ό,τι κάνουν, προσπαθώ να δίνω αναλυτικά στοιχεία των κατασκευών...  :wink:
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος staticjim

• 3 Birds sitting ......
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: UK , Manchester
  • Sotiropoulos Dimitris
« Απάντηση #73 στις: Αυγούστου 26, 2007, 12:47:12 μμ »
Γιάννη ένα θα σου πω, κάτι τυχάρπαστα αναγνώσματα της Osprey του τύπου Advanced aircraft modelling τα βάζεις κάτω και τα πατάς με την καθαρή και μεθοδική δουλειά, τις πολλές φωτογραφίες, τις επεξηγήσεις. Και φυσικά η ποιότητα της δουλειάς είναι α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-η!

Γιαννο μαλλον πρεπει να βγαλεις βιβλιο "μασκαροντας θερμοκηπια"  :mrgreen:

Ρε φιλε θελει μισο μπουκαλακι ουισκι η κατασταση ετσι για χαλαρωση ....... χαρας τα κουραγια σου  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #74 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2007, 01:23:53 πμ »
Ρε φιλε θελει μισο μπουκαλακι ουισκι η κατασταση ετσι για χαλαρωση ....... χαρας τα κουραγια σου  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

...Μήτσο, μισό μπουκάλι θέλει όσο το σκέφτεσαι... Στη διαδικασία θέλει άλλα 2...

Νέο update...

Κατ' αρχήν, για να συνδεθούμε με τα προηγούμενα, επαναχαράχθηκε η γράμμωση που ήταν για το λάκκο στο κάτω μέρος της αριστερής πτέρυγας:

Στη συνέχεια, προστέθηκε κάποια λεπτομέρεια στις φωλέες του ΣΠ από μήκη πλαστικού, περισεύματα P/E και σύρμα (όπως μου κάπνισε τα έκανα απλά για να φαίνεται ότι υπάρχει κάτι)

Επίσης, στο κάθετο σταθερό αφαιρέθηκαν τα μονοκόματα πλαστικά της HiPM για τους μοχλούς κίνησης του πηδαλίου και αντικαταστάθηκαν από σύρμα:

Σειρά είχαν οι εξατμίσεις η κατάσταση των οποίων ήταν ως εξής (όπως και τα περισσότερα κομμάτια του κιτ, δηλ. απαράδεκτη)

Στην αρχή καθαρίστηκαν από το flash και στη συνέχεια με πριονάκι χωρίστηκαν:

Τέλος, με τρυπανάκι στην αρχή και με μικρή φρεζούλα στην συνέχεια ανοίχθηκαν τρύπες και έγιναν κάπως αποδεκτές:

...μη φύγετε έχει και συνέχεια στο επόμενο post  ::glossa::
Γιάννης Γιαβάσης

Tags: bv-141