Κατ' αρχήν 117tacan, Lucas, JohnMet και Περικλή, σας ευχαριστώ πολύ!!!
Λοιπόν, οι διακοπές που μεσολάβησαν με έριξαν λίγο πίσω στην κατασκευή αλλά χρειαζόμουν ούτως ή άλλως διακοπή γιατί τα νεύρα μου δεν θα άντεχαν με τόσο χάλια κιτ!!
Μικρό update λοιπόν:
Αφού στέγνωσαν καλά οι κολλήσεις, μπήκαν οι Ρ/Ε ενισχύσεις στο εμπρός τμήμα της καλύπτρας όπου υπάρχουν οι εξαγωγές των πολυβόλων και τρυπήθηκαν με τρυπανάκι στην αρχή και με φρεζούλα αργότερα:

Στη συνέχεια τρίφτηκαν - στοκαρίστηκαν και ξανατρίφτηκαν οι ενώσεις του διαφανούς κομματιού με την ψυχή στο στόμα:

Ακολούθησε η κόλληση των τμημάτων των πτερύγων εκατέρωθεν της καλύπτρας και προς έκπληξή μου η εφαρμογή ήταν αρκετά καλή!!

Στο κάτω μέρος της δεξιάς πτέρυγας, θα ήθελα να είχα μπροστά μου αυτόν που σχεδίασε τα κομμάτια ώστε η κάτω πλευρά της πτέρυγας να δίνεται σε δύο κομμάτια (με δύο κομμάτια της φωλέας) σε ένα κιτ short run

Αποτέλεσμα της μη καλής εφαρμογής ήταν ότι δεν συνέπιπταν οι γραμμώσεις στα δύο κομμάτια και έτσι αναγκάστηκα να τις "σβήσω" με κυανοακρυλική για να επαναχαραχθούν νέες:

Στην τελευταία φωτό ίσως φαίνονται και οι αμέτρητες τρυπούλες, βουλιάγματα του πλαστικού που συνήθως συναντάμε σε κομμάτια ρητίνης κακής ποιότητας.
Εντάξει, ίσως έχω πολλές απαιτήσεις από τέτοιου είδους κιτ αλλά κάθε φορά που το κοιτάω ανακαλύπτω και νέες ατέλειες.
Τέλος πάντων, θα προσπαθήσω για το καλύτερο....
Αυτά προς το παρόν φίλοι μου, γυρνάω στο τρίψιμο της αρκούδας και που να δείτε τι έχει να γίνει στην ένωση ατράκτου/φτερών όπου από δοκιμαστικές εφαρμογές, μου ήρθε να κλάψω...

(από απελπισία εννοείται...)