Θάνο, μάλλον πρέπει να συνγχωνευσουμε τα δύο θεματα σε ένα!!! (ας το κοιτάξει ο Μελπας)
Το πρωτο βήμα νομίζω ότι το κάναμε και το καλύψαμε: Συμπερασμα?? Ελλην. Μοντ. Περ. τύπος Δεν υπάρχει.
Συνδρομητής έγινα προσφατα και εξήγησα τους δύο λόγους μου. Αλλά όσες φορές (αλήθεια πόσες?) το βρήκα στα περίπτερα η πρωτη κίνηση ήταν να το πάρω. Μόλις το ξεφύλλιζα λίγο

!!!!
Το άφηνα πίσω. Να δώσω 6 Ευρώ, και να το διαβάσω μέχρι να πάω σπίτι, κρίμα!!! Και γύριζα πίσω και άνοιγα τα παλιά Μοντελα, και Μοντελινγκ και διάβαζα ξανα και ξανα ένα μήνα!!! Και έλεγα!! Πριν 20 χρόνια που οι διευκολυνσεις των SOftware - Hardware ήταν στο 1 τεσσαρακοστό των σημερινών, παιρναμε στα χέρια μας -ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ-. Όχι τευχη Μικυ Μαους!!!
Τελος πάντων. Ενα περιοδικό του είδους, σαφώς είναι ακατορθωτο να καλύψει όλα τα θέλω και προτιμήσεις των αναγνωστων. Και γω θέλω αεροπλανα, αλλά κ@βλωσ@ πολύ με την φιγούρα του Εasy στο Μ.ΕΧ.
Θα πρότεινα την εξης Διαρθρωση: (με την προυπόθεση αυξηση σελίδων σε 90, καλύτερα στησίματα (όχι HAT TRICKS να εξαντλουμε σελίδες με έξυπνα στησιματα)
1. Τα περιεχόμενα δεν χρειάζονται 2 σελίδες (1 είναι αρκετη)
2. Μόνιμες στηλες.(παρουσιαση νεων κιτ, υλικων, κτλ)
3. 2 βασικά θέματα αεροσκάφη, 1 αρματα, 1 πλοια, 1 φιγουρα. τα οποία θα αναπτυσσονται πληρως με σχεδιαγραμματα, φωτο κτλ)
συμπληρωμα αν χωράει
4. 1 θεμα διοραμα και υλικά
5. Επί του βασικού θεματος (ήτε είναι αερο, πλοιο, αρμα) 3 με 4 σελίδες ιστορικο και walkaround
6. Eνα ιστορικό άρθρο
7. ΣΤΗΛΗ του Αναγνωστη (παρουσιάση σε 2 σελιδες μοντέλων κοινων θνητών - αναγνωστων που δίνουν 6 ευρώ) Δίνεις μια μικρή ικανοποίηση έτσι
8. Μr Συμβουλος που θα έχει μια μόνιμη στήλη να αναπτύσσει ιδιαίτερες τεχνικές (διαφορετικοί αρθρογράφοι κάθε φορά)
9. Παρουσίαση των Μοντελ. Δρόμενων στην Ελλάδα (εκθέσεις, συναντήσεις κτλ)
10. ΜΟDEL OF THE MONTH( 1 σελίδα για ένα μοντέλο που αντικειμενικά έκλεψε την παράσταση)
Τα παραπάνω αμα το Δημιουργικό παρει εντολή για περιεκτικό στήσιμο, χωράνε σε 70 σελίδες και μένουν άλλες 20 για διαφημίσεις!!!
Τι λέτε??? Θα σας άρεσε ένα τετοιο περιοδικό????