Αποστολέας Θέμα: Ασυνηθιστες Φωτο απο Ελληνικα αεροπλανα  (Αναγνώστηκε 272168 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
Απ: Ασυνηθιστες Φωτο απο Ελληνικα αεροπλανα
« Απάντηση #625 στις: Φεβρουαρίου 24, 2008, 11:54:41 μμ »
Σταύρο δύο επισημάνσεις για τα σχόλιά σου. Τα Noratlas που φαίνονται στην φωτό με το CL μου φαίνεται ότι είναι σε θέσεις που βρίσκονταν κάποια από τα αποσυρμένα. Το ένα από αυτά είναι μάλιστα το  γνωστό λευκό-πορτοκαλί α/φ.

Και μια διευκρίνηση: το VIP 8005 δεν πετάει πιά, αν και αυτό παίζεται για το μέλλον :wink:. Υπάρχει όμως και βρίσκεται στο Μουσείο ΠΑ.
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #626 στις: Φεβρουαρίου 25, 2008, 12:00:15 πμ »
το έχεις δει? γιατι νόμιζα ότι έχει τσακιστεί  :cry:
Σ.Σ.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #627 στις: Φεβρουαρίου 25, 2008, 12:06:32 πμ »
Βρίσκεται στον χώρο μπροστά από το υπόστεγο που γίνονται οι εργασίες συντήρησης μαζί με τα υπόλοιπα μελλοντικά project του Μουσείου. Αυτό δεν αλλάζει σε τίποτε την σπανιότητα του ελικοπτέρου που ήταν μόλις το 5ο που κατασκεύασε η ΑΒ.
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος phantom_phixer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: LGTG
« Απάντηση #628 στις: Φεβρουαρίου 25, 2008, 04:39:30 μμ »

Κώστας Πάντιος
Some of my military aviation photos here

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #629 στις: Φεβρουαρίου 25, 2008, 05:06:43 μμ »
Τα έχω ξαναγράψει αλλά πρέπει πάλι να γίνω κακός...  ::sprechende_015::

Ασυνήθιστη ή όχι, σπάνια ξε-σπάνια, ΔΕΝ ποστάρουμε σκαναρισμενα αποσπάσματα βιβλίων ή περιοδικών!  ::eusa_naughty::

Πόσο δύσκολο είναι επιτέλους να το καταλάβουμε;

Δεν υποστηρίζω ότι είμαι άγιος, έχω σκαναρισμενα πράγματα αλλά ΔΕΝ τα ανεβάζω έτσι.

Όσο για το «ασυνήθιστο», αλλάξτε το επιτέλους τον... τιμημένο τίτλο του thread σε κάτι άλλο να τελειώνουμε!

Κώστας Πάντιος

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #630 στις: Φεβρουαρίου 25, 2008, 05:29:57 μμ »
Τι να το βάλουμε βρε παιδιά? :roll:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #631 στις: Φεβρουαρίου 25, 2008, 09:01:35 μμ »
Ασυνήθιστη ή όχι, σπάνια ξε-σπάνια, ΔΕΝ ποστάρουμε σκαναρισμενα αποσπάσματα βιβλίων ή περιοδικών!  ::eusa_naughty::
Δεν υποστηρίζω ότι είμαι άγιος, έχω σκαναρισμενα πράγματα αλλά ΔΕΝ τα ανεβάζω έτσι.
Όσο για το «ασυνήθιστο», αλλάξτε το επιτέλους τον... τιμημένο τίτλο του thread σε κάτι άλλο να τελειώνουμε!

σε τι συγκεκριμένα αναφέρεσαι ?
είχα την εντύπωση ότι εδώ απλά γνωστοποιούμε κάποιες "ασυνήθιστες" φωτό απο ελληνικα αεροσκάφη.
νομίζω, οι περισσότερες είναι ήδη δημοσιευμένες κάπου αλλού και εδώ έχουμε τα links.
τέλος, τον τίτλο τον επιλέγει αυτός που ανοίγει το θέμα, όχι η διαχείριση.
και το ίδιο άτομο - στην προκειμενη περίπτωση ο "στέλιος2000" - μπορεί να ερμηνεύσει το "ασυνηθιστο"
αυτά και σορυ για το όποιο σπαμ.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος xaris_the greek

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • ΠΑΡ ΕΚΑΣΤΟΝ ΤΕΓΓΟΝΤΑΣ ΤΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ
« Απάντηση #632 στις: Φεβρουαρίου 25, 2008, 09:08:24 μμ »

Κακώς. Δώστε την πηγή και αν στον εκάστοτε εκδότη δεν αρέσει η διαφήμιση σε κοινό 1000 μελών τότε είναι άξιος της μοίρας του. Όταν μάλιστα μιλάμε για το εν δυνάμει φανατικό αναγνωστικό κοινό του χώρου.

Φίλε μου αν δεις σε κάποιο "ειδικό" περιοδικό να αναγράφονται πηγές (εννοώ πηγές πλήρως, foto credits χωρίς εξαιρέσεις κ.λ.π.) τότε να το ξανασυζητήσουμε. Οι εξαιρέσεις ελάχιστες αλλά ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ υπάρχουν παραδείγματα.

Επιπλέον ούτε εγώ είμαι άγιος, αργώ ακόμα. Μέχρι τότε προτείνω να είμαστε πρακτικοί. Τέλος θα ήμουν ευτυχής αν μια μέρα κάποιος μνημονεύσει κάποια δουλειά μου ως βιβλιογραφία (αυτό κι αν αργεί!)

Σε κάθε περίπτωση ισχύουν οι κανόνες της διαχείρισης, αλλά για δείτε το κι έτσι... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #633 στις: Φεβρουαρίου 25, 2008, 09:08:50 μμ »
τέλος, τον τίτλο τον επιλέγει αυτός που ανοίγει το θέμα, όχι η διαχείριση.

.......ο τιτλος μπορει να διορθωθει απο εμας ομως αν: δεν ανταποκρινετε στο θεμα του τοπικ,εχει ορθογραφικα λαθη η ειναι σε Greeklish.

παραταυτα δε βλεπω λογο αλλαγης του τιτλου του τοπικ οπως επισης και η δημοσιευση ορισμενων φωτο απο περιοδικα παλι δεν μας πειραζει ΑΡΚΕΙ να δίδονται με φειδώ και να μη προερχονται απο σχετικα νεες κυκλοφοριες περιοδικων κ.λ.π

Παράθεση
κακώς. Δώστε την πηγή και αν στον εκάστοτε εκδότη δεν αρέσει η διαφήμιση σε κοινό 1000 μελών τότε είναι άξιος της μοίρας του. Όταν μάλιστα μιλάμε για το εν δυνάμει φανατικό αναγνωστικό κοινό του χώρου.

::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #634 στις: Φεβρουαρίου 25, 2008, 09:15:43 μμ »
ξέχασα να πω ότι δεν έχω ποστάρει ποτέ σκαναρισμενα αποσπάσματα βιβλίων ή περιοδικών.
και το εννοώ απόλυτα τουλάχιστον για το συγκεκριμένο τόπικ, στο οποίο συζητάμε  ::icon_thumright::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος phantomphlyer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bogotá
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #635 στις: Φεβρουαρίου 26, 2008, 02:45:56 μμ »

δεν ξέρω αν είναι ασυνήθιστη ή όχι γιατί το έχουμε ψειρίσει πολύ το θέμα... :twisted: αλλά θέλω να ρωτήσω στη φώτο με τα 5αρια, τί είναι αυτό στον κεντρικό φορέα του πρώου αφ/ους;

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #636 στις: Φεβρουαρίου 26, 2008, 02:50:50 μμ »
Ολλανδικός εκπαιδευτικός κάλαθος ρουκετών!
Τον φορούσαν τα F/NF-5 και τα F-104
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

• Scale 1/35
  • *
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #637 στις: Φεβρουαρίου 26, 2008, 02:52:55 μμ »
μάλιστα...ξέρεις τον τύπο του ακριβώς;

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #638 στις: Φεβρουαρίου 26, 2008, 03:28:31 μμ »
Πληροφοριακά: Τα F-5 αποσύρθηκαν και η φάτσα του Τάσου άλλαξε ελάχιστα...

• Scale 1/35
  • *
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #639 στις: Φεβρουαρίου 26, 2008, 03:34:09 μμ »
Πληροφοριακά: Τα F-5 αποσύρθηκαν και η φάτσα του Τάσου άλλαξε ελάχιστα...

τι να κάνω που έχω "baby face"...έχει πέραση όμως... ::danseuse:: 8)

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #640 στις: Φεβρουαρίου 26, 2008, 03:40:53 μμ »
Εύγε νέε μου για τη συμβολή σου και εύχομαι εγκαρδίως αγαστά αιδοία περί του πέους σου (άμα τα λέμε επιστημονικά ban δεν έχει εντάξει;)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #641 στις: Φεβρουαρίου 26, 2008, 03:49:08 μμ »
...και εύχομαι εγκαρδίως αγαστά αιδοία περί του πέους σου...
::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::brancard::
Εντάξει, έχουμε πει να μη σπαμάρουμε, αλλά ρε Χάρη τι να πω, κόντεψα να μείνω από γέλια ::proskino:: Ακου αγαστά :shock:
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #642 στις: Φεβρουαρίου 26, 2008, 04:14:45 μμ »
Tο είχαμε ξανασυζητήσει παλιά...Δεν θυμάμαι ακριβώς τον τύπο...
http://www.xs4all.nl/~designer/models/nf-5/nf5a-6.htm
http://www.myaviation.net/search/search.php?view=&regnr=K-3004
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #643 στις: Φεβρουαρίου 26, 2008, 05:26:25 μμ »
Κακώς...

Καλώς ή κακώς, μας αρέσει ή δεν μας αρέσει, έτσι έχουν τα πράγματα. Είναι τόσο απλό! Εάν δεν θέλετε να με πιστέψετε ρωτήστε έναν δικηγόρο που ασχολείται με πνευματικά δικαιώματα και εκδόσεις. Ρωτήστε το νομικό σύμβουλο των εκδόσεων για τις οποίες αρθρογραφείτε.

...Δώστε την πηγή και αν στον εκάστοτε εκδότη δεν αρέσει η διαφήμιση σε κοινό 1000 μελών τότε είναι άξιος της μοίρας του. Όταν μάλιστα μιλάμε για το εν δυνάμει φανατικό αναγνωστικό κοινό του χώρου...

Μάλιστα. Λοιπόν αγαπητά μέλη του φόρουμ και φίλοι αναγνώστες, θα σκαναρω και θα ανεβάσω το επόμενο τεύχος του «Ελληνικά Φτερά» μόλις κυκλοφορήσει. Και ίσως, και το επόμενο HAF Yearbook. Φυσικά και θα αναφέρω την πηγή. Οι εκδότες θα είναι χαζοί να μην το εκτιμήσουν. Έτσι δεν είναι;
Ή μήπως κύριε , θα έπρεπε να συμβουλευτείτε τον εκδότη σας πριν εκφέρετε μια τέτοια άποψη; Γιατί στο «Ελληνικά Φτερά» τεύχος 3, σελίδα 3 αναφέρει ότι:

Παράθεση
Απαγορεύεται σε οποιονδήποτε η αναδημοσίευση άρθρων, αποσπασμάτων ή άλλου υλικού χωρίς την έγγραφη άδεια του εκδότη.

Παρόμοιος όρος υπάρχει στο HAF Yearbook σελ. 4, σε κάθε τεύχος του περιοδικού Πτήση & Διάστημα, στα In Action π.χ. και σχεδόν σε όλες τις εκδόσεις. Δεν βλέπω να υπάρχει καμία εξαίρεση ανάλογα το είδος του κοινού (φίλοι ή όχι, target group ή μη) αλλά και ούτε ανάλογα με την... παλαιότητα του άρθρου αγαπητέ Viper.

Δηλαδή μετά από πόσες μέρες είναι αποδεκτό να ανεβάσει κάποιος σελίδες ενός περιοδικού; Ή ενός βιβλίου; Και η φειδώ πως ορίζεται; Μια σελίδα την ημέρα είναι καλά;

Όλα αυτά είναι αστεία πράγματα. Το θέμα για ακόμη μια φορά, είναι απλό. Και πραγματικά μου κάνει εντύπωση η στάση σας απέναντι στο σωστό και στο νόμιμο.

...Φίλε μου αν δεις σε κάποιο "ειδικό" περιοδικό να αναγράφονται πηγές (εννοώ πηγές πλήρως, foto credits χωρίς εξαιρέσεις κ.λ.π.) τότε να το ξανασυζητήσουμε. Οι εξαιρέσεις ελάχιστες αλλά ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ υπάρχουν παραδείγματα...

ʼλλο είναι το θέμα μας εδώ, αλλά αφού το αναφέρεις, θα το ξαναγράψω. Το ότι κάποιοι διαπράττουν σφάλμα ή κακή πρακτική δεν είναι δικαιολογία για τους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο! Και ναι, υπάρχουν αρκετά έντυπα του χώρου που σέβονται τους κανόνες. Επειδή ομως πέρασε ο μπροστινός σου με κόκκινο δεν σου δίνει το δικαίωμα και εσύ να περάσεις με κόκκινο.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και για το βήμα που μου δόθηκε. Εάν θέλει η διαχείριση μπορεί να μεταφέρει τα σχετικά posts σε νέο thread για να συνεχίσουμε την συζήτηση εκεί.

Κώστας Πάντιος

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #644 στις: Φεβρουαρίου 26, 2008, 08:38:53 μμ »
Δε διαφωνώ νομικά για το ζήτημα. Επί της ουσίας όμως έχω να πω τα εξής, τα οποία καλώς ή κακώς (για να σε αντιγράψω χωρίς όμως μνησικακία) αποτελούν την πραγματικότητα όλου του πλανήτη:

Όλοι κάνουν τις παρατυπίες τους, όλοι και γνωρίζω καλά τι λέω αλλά δε με αφορά. Κρίνω μόνο αυτό που διαβάζω και συγκρίνω τις πηγές για να ψηλαφήσω την εγκυρότητά του. Αν τη φωτογραφία την τράβηξε ο τάδε, μπράβο του. Την πληρώθηκε, τέλος. Έτσι κι εγώ και όσοι γράφουν κείμενα (δηλαδή η φωτοργαφία είναι τέχνη και η συγγραφή δεν είναι;). Τα γράφεις μια φορά και τέλος. Μετά αν έχεις παρουσιάσει κάτι αξιόλογο είσαι βιβλιογραφία. Δηλαδή κάθε φορά που ένα έντυπο μπαίνει στη βιβλιογραφία πρέπει να ξαναπληρώσουμε το συγγραφέα ή τον εκδότη; Μακάρι να ήταν έτσι.

Ο καθένας που κάνει μια δουλειά και την πληρώνεται, (και πρέπει να την πληρώνεται) δε μπορεί να έχει και τέτοιες απαιτήσεις. Διαφορετικά όλο το διαδίκτυο πρέπει άμεσα να καταργηθεί και όλοι μας να πάμε φυλακή, αν το δούμε με απόλυτο τρόπο. Κανένας όμως δεν πάει γιατί απλά όλοι μας παίρνουμε κάτι από τους άλλους και είμαστε πολλοί για να μας χωρέσει. Όσο για περιοδικά που μεγάλο μέρος της ύλης τους είναι άρθρα του παρελθόντος (και μάλιστα αυτολεξεί) με μόνη διαφορά το όνομα του συγγραφέα, υπάρχουν και αυτά στην ελληνική αγορά.

Καμιά σχέση δεν έχει η αναδημοσίευση μιας φωτογραφίας που βγήκε σε έντυπο πριν από 10 χρόνια και μάλιστα με αναφορά της πηγής με το να σκανάρεις όλο το περιοδικό και να το δώσεις έτσι στο δίκτυο, όταν μάλιστα είναι σε κυκλοφορία, γιατί τότε πας μέσα για διαφυγόντα κέρδη. Το παράδειγμά που εκφράζεις το θεωρώ ακραίο και καταχρηστικό.

Για να κάνω σαφή τη νοοτροπία που υποστηρίζω, λέω απλά ότι έχω αναδημοσιεύσει άρθρα μου στην ιστοσελίδα του Μιχάλη Σολανάκη (http://koti.welho.com/msolanak/istoria.html) με την άδεια του εκδότη και τη σαφή σημείωση ότι αποτελούν αναδημοσίευση από συγκεκριμένο περιοδικό. Αυτό το πνεύμα εννοώ με όσα λέω: Ανοιχτή πληροφορία με σεβασμό στα δικαιώματα.

Υπάρχει μια έντονη τάση να γίνεται φασαρία για την πατρότητα φωτογραφιών κ.λ.π. Το καταλαβαίνω, κάποιοι θέλουν να φαίνεται η δουλειά τους και είναι δίκαιο. Να' ξερες πόσοι δουλεύουν με φωτογραφίες ανθρώπων που δε το γνωρίζουν ή δε θέλουν να φαίνονται. Αλλά εμάς τι μας νοιάζει; Η μήπως δεν είμαστε forum για τη μελέτη και τη διάδοση της ιστορίας και άλλων ιδεών (μοντελισμός κ.λ.π.). Δηλαδή αν δώσω μια πληροφορία και αναφέρω την πηγή είμαι ανέντιμος; Αν πω μου το είπε ο ... Μήτσος (συγνώμη Δημήτρηδες) δεν τρέχει τίποτα; Και που είναι ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ Έλληνας αεροπόρος που έχει γεμίσει τον τόπο φωτογραφίες με εναέριες λήψεις; Αναρωτήθηκε ποτέ κανένας; Όμως όλοι τρώνε ψωμί από αυτές τις φωτογραφίες που ανώνυμα και χωρίς απαιτήσεις προσφέρουν πάρα πολλοί, μόνο και μόνο γιατί λατρεύουν αυτό που κάνουν και θέλουν να το προβάλουν. Από αυτή τη σκοπιά το θεωρώ δίκαιο, έστω κι αν δε φαίνεται ποιος τις τράβηξε.

Και κάτι προσωπικό: Από τη στιγμή που ο ίδιος αν και γνωστός μέσα από ενυπόγραφα κείμενα δεν αναφέρω το όνομά μου, μόνο και μόνο λόγω ιδιότητας, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η δεικτική αναφορά στο επίθετό μου. Όλοι ξέρουμε ποιος είμαι, τι δουλειά κάνω που και τι γράφω. Και θα ήμουν πολύ χαρούμενος να δω μια μέρα (λέμε τώρα) κάποιο κείμενό μου να αποτελεί βιβλιογραφία κάποιου άλλου.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
« Απάντηση #645 στις: Φεβρουαρίου 26, 2008, 09:42:52 μμ »
Κακώς...

Καλώς ή κακώς, μας αρέσει ή δεν μας αρέσει, έτσι έχουν τα πράγματα. Είναι τόσο απλό! Εάν δεν θέλετε να με πιστέψετε ρωτήστε έναν δικηγόρο που ασχολείται με πνευματικά δικαιώματα και εκδόσεις. Ρωτήστε το νομικό σύμβουλο των εκδόσεων για τις οποίες αρθρογραφείτε.

...Δώστε την πηγή και αν στον εκάστοτε εκδότη δεν αρέσει η διαφήμιση σε κοινό 1000 μελών τότε είναι άξιος της μοίρας του. Όταν μάλιστα μιλάμε για το εν δυνάμει φανατικό αναγνωστικό κοινό του χώρου...

Μάλιστα. Λοιπόν αγαπητά μέλη του φόρουμ και φίλοι αναγνώστες, θα σκαναρω και θα ανεβάσω το επόμενο τεύχος του «Ελληνικά Φτερά» μόλις κυκλοφορήσει. Και ίσως, και το επόμενο HAF Yearbook. Φυσικά και θα αναφέρω την πηγή. Οι εκδότες θα είναι χαζοί να μην το εκτιμήσουν. Έτσι δεν είναι;
Ή μήπως κύριε , θα έπρεπε να συμβουλευτείτε τον εκδότη σας πριν εκφέρετε μια τέτοια άποψη; Γιατί στο «Ελληνικά Φτερά» τεύχος 3, σελίδα 3 αναφέρει ότι:

Παράθεση
Απαγορεύεται σε οποιονδήποτε η αναδημοσίευση άρθρων, αποσπασμάτων ή άλλου υλικού χωρίς την έγγραφη άδεια του εκδότη.

Παρόμοιος όρος υπάρχει στο HAF Yearbook σελ. 4, σε κάθε τεύχος του περιοδικού Πτήση & Διάστημα, στα In Action π.χ. και σχεδόν σε όλες τις εκδόσεις. Δεν βλέπω να υπάρχει καμία εξαίρεση ανάλογα το είδος του κοινού (φίλοι ή όχι, target group ή μη) αλλά και ούτε ανάλογα με την... παλαιότητα του άρθρου αγαπητέ Viper.

Δηλαδή μετά από πόσες μέρες είναι αποδεκτό να ανεβάσει κάποιος σελίδες ενός περιοδικού; Ή ενός βιβλίου; Και η φειδώ πως ορίζεται; Μια σελίδα την ημέρα είναι καλά;

Όλα αυτά είναι αστεία πράγματα. Το θέμα για ακόμη μια φορά, είναι απλό. Και πραγματικά μου κάνει εντύπωση η στάση σας απέναντι στο σωστό και στο νόμιμο.

Κωστα μου τι να σου πω, αν μεσα σε δυο και πλεον χρονια παρουσιας δεν εχεις καταλαβει πως λειτουργει το club... ::dontknow::

Εαν δε μπορειτε να εχετε την αυτοπειθαρχεια και το μετρο για τη δημοσιευση τετοιων φωτο, τοτε εγω τι μπορω να πω?

Για εμενα οι αποψεις σου ειναι ΑΚΡΑΙΕΣ,καταρχας ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΩΝ Η ΕΣΤΩ ΣΕΛΙΔΩΝ???

Διοτι αγαπητε εγω μιλησα καθαρα για μερικες φωτο σε περιοδικα,εσυ αντιθετα καταλαβες άλλα και μιλας ακομη και για σκαναρισμα κι ανεβασμα ολοκληρων βιβλιων εκδοσης ολιγων μηνων,ουτε εγω ουτε ο φιλος xaris_the greek εγραψε κατι τετοιο,αν υπαρχουν μερικες φωτο δημοσιευμενες σε περιοδικο του 80 η του 90 και δημοσιευθουν αναφεροντας και τη πηγη δε νομιζω να υπαρχει προβλημα,κι εννοω φυσικα τη δημοσιευση ολιγων φωτο, ουτε 100 ουτε 500 :roll:
Τωρα αν εσυ Κωστα θες να σου ορισουμε και πλαφον για το ποσες φωτο θα δημοσιευεις ας το κανουμε εφοσον εσυ δεν εχεις τη κριση να το καταλαβεις....(και παλι μιλας για σελιδες περιοδικων και βιβλιων,ποιος μιλησε για σελιδες??)

Αλλα μου φαινετε επειδη εδω μεσα ΚΑΝΕΙΣ δε προκειτε να ειναι ευχαριστημενος κι ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του θα πρεπει κι εμεις να εφαρμοζουμε μαχαιρι τους κανονισμους "κι οτι βρεξει ας κατεβασει" και δε μιλαμε μονο για δημοσιευση φωτο αλλα και για το παραμικρο που γραφετε.

Και προκαλω τον οποιοδηποτε να μου αποδειξει στο θεμα προστασιας copyright οτι δεν εχουμε κανει τα ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ :!: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #646 στις: Φεβρουαρίου 26, 2008, 09:48:21 μμ »
για να καταλάβω τι συζητάτε και εαν έχετε όρεξη να απαντήσετε,
για ποια ή ποιες φωτό μιλάμε ? είναι συγκεκριμένες στο εν λόγω thread ή η συζητηση γίνεται επι θεωρητικού ?
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #647 στις: Φεβρουαρίου 26, 2008, 10:05:49 μμ »
Σταύρο έχω την ίδια απορία, μάλλον για αυτό πρόκειται:

http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=502.msg157112#msg157112

Με κάθε επιφύλαξη. Θα ήθελα και εγώ να μου υποδειχθεί η πέτρα του σκανδάλου.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #648 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 12:38:39 πμ »
Νομίζω ότι ο Κώστας ανέφερε ότι μιλάει για τις σκαναρισμένες φωτό από βιβλία, και επομένως αυτές που αναφέρει ο gkontog ανήκουν όντως σε αυτή την κατηγορία, αν και πριν από αυτές είχαν μπει και άλλες, για να μην πέσει όλο το βάρος στο post του Σωτήρη.

Τέλος πάντων στο θέμα μας. Phantomphlyer, τον συγκεκριμένο φορέα τον είχα δει στο παρελθόν (απ' όσο μπορώ να θυμηθώ), μόνο σε πρώην Ολλανδικά NF-5. Από αυτή την άποψη η φωτό είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.

Επίσης το F-5Β πίσω  σου πρέπει να είναι το 608, το οποίο ήταν βαμμένο με μια περίεργη παραλλαγή, με ένα μόνο πράσινο, αντί για τα δύο της Βιετνάμ. Όμως αν όντως είναι αυτό, η φωτό πρέπει να τραβήχτηκε την προηγούμενη δεκαετία. Τελικά είσαι πολύ μικρότερος απ' ότι φανταζόμουν!!! :D
Γιώργος Ψαρράς

• Scale 1/35
  • *
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #649 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 12:44:40 πμ »
Τέλος πάντων στο θέμα μας. Phantomphlyer, τον συγκεκριμένο φορέα τον είχα δει στο παρελθόν (απ' όσο μπορώ να θυμηθώ), μόνο σε πρώην Ολλανδικά NF-5. Από αυτή την άποψη η φωτό είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.

Επίσης το F-5Β πίσω  σου πρέπει να είναι το 608, το οποίο ήταν βαμμένο με μια περίεργη παραλλαγή, με ένα μόνο πράσινο, αντί για τα δύο της Βιετνάμ. Όμως αν όντως είναι αυτό, η φωτό πρέπει να τραβήχτηκε την προηγούμενη δεκαετία. Τελικά είσαι πολύ μικρότερος απ' ότι φανταζόμουν!!! :D

...το γράφω στο τοπικ μου με τις φώτο 1947-50, το 1993-94 είναι τραβηγμένες! Είμαι 22 στα 23, πόσο μ έκανες ρε συ;

Tags: