Κώστα μόλις είδα την απάντηση. Ευχαριστώ για τα επιπλέον στοιχεία (εγώ στην ουσία σε έβαλα στον κόπο να ψάξεις). Παρά τις αποκλίσεις που προκύπτουν από την αρχική μου θεωρεία, βλέπω ότι και τα δικά σου στοιχεία οδηγούν στο ίδιο συμπέρασμα:
Με βάση τις υπάρχουσες ημερομηνίες, είναι δύσκολο να παραλάβαμε το 1954 πρώην αεροσκάφη της 414 με τους μαιάνδρους ζωγραφισμένους. Χωρίς βέβαια να μπορούμε να αποκλίσουμε και κάτι αφού δεν έχουμε δει ακόμη πως ήταν οι μαίανδροι στα Mk.2.
Το πιο πιθανό σενάριο πάντως (κατά τη γνώμη μου), είναι ότι κάποιοι έλληνες χειριστές, είτε κατά τις πτήσεις μεταφοράς των αεροσκαφών από Αγγλία, είτε σε κάποια άσκηση, πέτυχαν τα καναδικά αεροσκάφη (τα οποία πετούσαν στην Ευρώπη εκείνη την εποχή) και αποφάσισαν να υιοθετήσουν κάτι αντίστοιχο για την νεοδημιουργημένη τότε 342 Μοίρα. Έτσι τα ελληνικά είχαν και αυτά έναν κάθετο και έναν οριζόντιο μαίανδρο (όπως και τα original καναδέζικα - πράγμα που δείχνει ότι πιθανότατα η ιδέα εκλάπη από αυτούς, που άλλωστε την είχαν υιοθετήσει πρώτοι), αλλά σε άλλη θέση και με άλλο πάχος.