0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...Και του χρόνου συνάδελφοι να βρεθούμε και να τα πούμε. Και ελπίζω του χρόνου να παρευρεθούν στην έκθεση και μερικοί μερικοί από τη δυτική Ελλάδα - Ζάκυνθο. Κε 117tacan η απουσία σας συζητήθηκε πάρα πολύ φέτος
Mια ερώτηση, οι ενήλικες μπορούν να ψηφίσουν ένα μοντέλο στην κατηγορία Ν; Αν όχι νομίζω πως καλό θα ήταν να ισχύσει κάτι τέτοιο....
Παράθεση από: PanPan στις Οκτωβρίου 07, 2007, 07:27:23 μμMια ερώτηση, οι ενήλικες μπορούν να ψηφίσουν ένα μοντέλο στην κατηγορία Ν; Αν όχι νομίζω πως καλό θα ήταν να ισχύσει κάτι τέτοιο....ναι μπορούνγενικά οι "μεγαλύτερες" κλάσεις, ψηφίζουν και τις "μικρότερες",(οι Ν, ψηφίζουν μόνο Ν,οι Ε, ψηφίζουν Ε και Ν,οι Π, ψηφίζουνΠ και Ε και Νόχι όμως το αντίστροφο.Σ.Σ.
.....πρεπει να βρεθει μια φορμουλα για μας απο την επαρχια οταν τελειωνει η απονομη να εχουμε το δικαιωμα να παιρνουμε τα μοντελα μας και να πηγαινουμε σπιτακι μας και οχι να μας υποχρεωνουν να τα παιρνουμε την επομενη........τελικα τα μοντελα τα πηραμε λυθηκαν ολα με κοσμιο τροπο και ευχααριστουμε για την κατανοηση....καλο θα ηταν ομως να μην παρακαλαμε και να μη χαλαμε την ζαχαρενια μας για πραγματα στα οποια μπορει να βρεθει λυση..δεν ειμαι της αποψης ¨΄΄μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα΄΄