Αποστολέας Θέμα: 26ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (1-7/10/2007)  (Αναγνώστηκε 53872 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Απ: 26η Ετήσια (2007) Εκθεση Μοντελισμού της IPMS Ελλάδος (1-7/10/2007)
« Απάντηση #425 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 08:04:25 μμ »
Υπήρξαν μέλη μας τα οποία και μας μετέφεραν το γεγονός, λίγη ώρα αφότου συνέβη... Ίσως θα έπρεπε να έχουμε αναφερθεί στο τι έγινε, αλλά κάποιες φορές μια ασχήμια που συνέβη δεν είναι καλό να προωθείται δημόσια... Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τσακώθηκαν για την ποσότητα φθοράς που θα έπρεπε να έχει το μοντέλο πάνω από το οποίο συζητούσαν... Πιάσε το αυγό και κούρευτο... Το ένα έφερε το άλλο, και ανταλλάχθηκαν τα σχετικά Γαλλικά, πριν επέμβουν οι υπόλοιποι και γλυτώσουν τα χειρότερα...Γεγονός παραμένει ότι το όλο σκηνικό προκάλεσε αλγεινή εντύπωση σε όσους βρέθηκαν εκείνη την ώρα στην αίθουσα, η οποία άδειασε σε χρόνο dt, από τους επισκέπτες... Φανταστείτε το θέαμα...

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #426 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 08:07:40 μμ »
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τσακώθηκαν για την ποσότητα φθοράς που θα έπρεπε να έχει το μοντέλο πάνω από το οποίο συζητούσαν...

Προφανώς και οι τρείς τους είχαν ..υπερβολικές φθορές στον εγκέφαλό τους.... :roll:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #427 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 08:16:11 μμ »
και το βραβείο
BEST ATAKA THS XRONIAS
απονέμεται στον Μάστορα:

Προφανώς και οι τρείς τους είχαν ..υπερβολικές φθορές στον εγκέφαλό τους.... :roll:

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #428 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 08:18:10 μμ »
Χάναν λάδια προφανώς!
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος nnikolaou

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΙΝΘΟΣ
« Απάντηση #429 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 10:30:33 μμ »
Συγχαρητηρια σε ολους τους διαγωνιζόμενους που βρισκουν χρονο και εχουν την υπομονη να μοντελαρουν σε ηλικιες 30, 40 και παραπάνω με ταυτογχρονες υποχρεωσεις (επαγγελματικες - προσωπικες).
Να ειμαστε ολοι καλα και συμμετοχή δυναμικα και του χρόνου !

Υ.Γ. 1 Η βαθμολογηση με συντελεστη βαρυτητας (συμμετεχοντων - επιτροπης) ειναι το πιο καλο που γραφτηκε μεσα στο forum.
Υ.Γ. 2 Ακομα και μια μοναδικη συμμετοχη θα πρεπει να παιρνει και 1ο βραβειο ανεξαρτητα εαν υπάρχουν ανταγωνιστες -νομιζω όλοι εχουν καποια κοινα κριτήρια για το αν μια δουλεια αξιζει η οχι
Υ.Γ. 3 Μηπως θα ηταν καλυτερο να διαχωριστουν τα αρματικα θεματα σε αρματα εως Β ΠΠ και συγχρονα ? Ο διαχωρισμος αυτος υπαρχει και στο forum και στο εμποριο. Δεν μπορει να συγκρινουμε ενα Μ60 η Τ-55 με ενα Renault FT-17 η ενα Μ3 Stuart που μπορουν όμως να αποτελεσουν όμορφες δουλειες.

ΜΦΧ

Ν. Νικολάου

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #430 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 11:23:10 μμ »
Ο κος Νικολάου είπε σοφή κουβέντα: διαχωρισμός των θεμάτων για καλύτερη κριτική τους :!:
Συμφωνώ 100% μαζί του. Εγώ φτιάχνω μόνο σύγχρονα άρματα και δεν έχω καμία ιδέα από Β' Παγκοσμίου άρα δεν μπορώ να κρίνω τη δουλειά κάποιου συναδέλφου που είναι expert στα Β' Παγκοσμίου.......
Αναφορικά με το επεισόδιο που έγινε τώρα........ Τα σχόλια είναι περιττά.
Εγώ θα πρότεινα να κάνουμε μία έκθεση εμείς ως modelclub για να δούμε όλοι τις δουλειές των άλλων :!:
 :wink:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #431 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 11:32:36 μμ »
Μια ερώτηση του Viper, μου θύμησε και τα καλά της έκθεσης.
Εννοώ τα ψώνια που έγιναν με δικαιολογία την έκθεση και την καθιερωμένη κλήρωση των λαχνών.

Στη φωτό φαίνονται οι "νέες αφίξεις" στο στοκ μου:
Tamiya 1/35 : PBR 31 Mk II (ζήλεψα την πολύ καλή "Αποκάλυψη Τώρα" του Σπύρου Στρομπούλα),
M-48A3 (για να γίνει M-48A5 MOLF με τις υποδείξεις του Σωτήρη),
Jeep Willys (γιατί ένα ακόμη δεν κάνει ποτέ κακό ιδίως όταν το αγοράζεις μισή τιμή !). Και τα δυο πρώτα ευκαιρία ήταν με 27 ευρώ (!)

Η δεξιά ντάνα είναι δώρα από την κλήρωση των λαχνών.
Ευτυχώς δεν ήταν ο Μάστορας και κέρδισε ο κόσμος δώρα (θυμηθείτε τι έγινε στην κοπή της πίτας).
Απο τους λαχνούς μου, πήρα το FW-190 της Eduard 1/48 και το μικρό αεροπλανοφόρο της Revell (1/1200).
Τα υπόλοιπα τα χαρίσανε στο γιο μου κάποιοι καλοί άνθρωποι που τα κέρδισαν και δεν τα ήθελαν.
Το ίδιο έγινε και με όλα τα πιτσιρίκια που ήταν παρόντα στην κλήρωση.
Επίσης,
γνωστό μέλος του modelclub, που συμμετείχε οικογενειακά στην έκθεση και βραβεύτηκε (ακόμη να τον βρείτε...)
κέρδισε στην κλήρωση με την πρώτη (!) χεριά την τεράστια ELCO της Italeri (1/35). ::eusa_clap::
τελευταίο κληρώθηκε το μεγάλο υποβρύχιο στην 1/72 και το πήρε ένας κύριος,
βραβευμένος κιόλας στην έκθεση 2-3 φορές φέτος,
του οποίου το όνομα δεν θυμάμαι απο τη ζήλια μου αλλά και από το σοκ διότι παρα δυο νούμερα θα το έπερνα εγώ   .
Αντε και του χρόνου.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #432 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 11:46:33 μμ »
Μια ερώτηση του Viper, μου θύμησε και τα καλά της έκθεσης.

Ρωτησα λοιπον το Σταυρο τι εγινε με τους λαχνους καθως εγω αδυνατουσα να ειμαι στη κληρωση τη Κυριακη το ιδιο κι ο Getsa που Κυριακη ηταν ηδη στη Συρο,γνωριζαμε πως η κληρωση θα γινοταν το Σαββατο οπως και ειμασταν,το αλλαξαν ομως κι εγινε Κυριακη (ΓΙΑΤΙ?) ...τωρα μαθαινω πως οσοι δεν ηταν παροντες στη κληρωση,εαν κληρωνόντουσαν εχαναν το δωρο και γινοταν ξανα κληρωση ετσι ωστε να το παρει αλλος που ηταν παρων :o θα ηθελα τις σκεψεις σας σχετικα με τη προχειροτητα -κατ'εμε- της λαχειοφορειας.
Γιωργο (Getsa) οπως ειδες ακυροι οι λαχνοι σου :?

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #433 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 11:53:43 μμ »
Ευτυχώς δεν ήταν ο Μάστορας και κέρδισε ο κόσμος δώρα (θυμηθείτε τι έγινε στην κοπή της πίτας).

Να πω εδώ οτι η αναβολή της κλήρωσης των λαχνών από Σαββάτο σε Κυριακή,με παιδαριώδης δικαιολογίες,ήταν ένας από τους λόγους που χαλάστηκα με την φετινή έκθεση.Εγώ και μερικοί άλλοι επιστρέψαμε τους λαχνούς μας,ακούγωντας το υπέροχο ¨ωραία,θα μείνουν περισσότερα δώρα για μένα" από μέλος του ΔΣ της IPMS.

Βέβαια απ'την άλλη,τώρα ο Σταύρος θα φτιάξει FW..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #434 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 11:56:18 μμ »
έχεις δίκιο,
απόλυτο δίκιο και σωστά διαμαρτύρεσαι.
επίσημη απάντηση εάν απαιτείται θα πρέπει να δώσει το ΔΣ (οι υπέυθυνοι δηλαδή)
εγώ απλά θα σημειώσω δύο πράγματα:
1. για την αλλαγή των ώρας της κλήρωσης απο σάββατο βράδυ σε κυριακή πρωί,  ξέρω ότι έγινε διότι μας "έδιωχναν" οι υπεύθυνοι για να κλείσει ο χώρος.
2. για την πρακτική που ακολουθήθηκε και κληρώθηκαν τα δώρα στους παρόντες - δηλαδή έβγαινε λαχνός και εάν δεν υπήρχε ο κάτοχος του το δώρο ξανακληρωνόταν επιτόπου ενώπιον του κόσμου μέχρι να δοθεί σε κάποιον - νομίζω ήταν απόφαση της στιγμής και κάτι σαν "λαική απαίτηση" απο τους παρόντες.
By the way,  στα γραφεία της IPMS υπήρχαν ακόμη, μέχρι την ημέρα που φορτώναμε για την έκθεση, κληρωμένα δώρα απο τους περυσινούς λαχνούς που περίμεναν τους τυχερούς να τα πάρουν. Φέτος μαλλον προτιμήθηκε να δοθούν επιτόπου παρα να ξεμείνουν πάλι.

Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #435 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 11:58:02 μμ »
Να πω εδώ οτι η αναβολή της κλήρωσης των λαχνών από Σαββάτο σε Κυριακή,με παιδαριώδης δικαιολογίες,ήταν ένας από τους λόγους που χαλάστηκα με την φετινή έκθεση.Εγώ και μερικοί άλλοι επιστρέψαμε τους λαχνούς μας,ακούγωντας το υπέροχο ¨ωραία,θα μείνουν περισσότερα δώρα για μένα" από μέλος του ΔΣ της IPMS.

:shock: :roll: Κι ο λογος της ακυρωσης??? :roll: οσο για το "υπεροχο" που ειπωθηκε Κωστα μου,ας εντοπιστει αυτος που το ειπε..δε χαλαει την εικονα του,την εικονα της IPMS χαλαει :?

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #436 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 11:59:48 μμ »
Η κλήρωση ήταν μία ακόμη "άτυχη" στιγμή της διοργάνωσης (μαζί με την ακύρωση του swap)...

Δέν μπορείς να λές πάρε λαχνούς για την αποψινή κλήρωση και μετά να την αναβάλεις για την επόμενη. Γι' αυτό εγώ - και άλλοι φίλοι - όταν αναβλήθηκε η κλήρωση ζητήσαμε και πήραμε τα χρήματά μας πίσω...

Ακόμα και τότε όμως μας έλεγαν πώς όλοι οι λαχνοί "παίζουν" κανονικά και ότι δέν θα ξανακληρώνανε αριθμό του οποίου ο κάτοχος δέν θα ήταν παρών...

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #437 στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 12:02:41 πμ »
2. για την πρακτική που ακολουθήθηκε και κληρώθηκαν τα δώρα στους παρόντες - δηλαδή έβγαινε λαχνός και εάν δεν υπήρχε ο κάτοχος του το δώρο ξανακληρωνόταν επιτόπου ενώπιον του κόσμου μέχρι να δοθεί σε κάποιον - νομίζω ήταν απόφαση της στιγμής και κάτι σαν "λαική απαίτηση" απο τους παρόντες.
By the way,  στα γραφεία της IPMS υπήρχαν ακόμη, μέχρι την ημέρα που φορτώναμε για την έκθεση, κληρωμένα δώρα απο τους περυσινούς λαχνούς που περίμεναν τους τυχερούς να τα πάρουν. Φέτος μαλλον προτιμήθηκε να δοθούν επιτόπου παρα να ξεμείνουν πάλι.

Σ.Σ.

η "λαικη απαιτηση" δε σημαινει κατι βρε Σταυρο μου,γιαυτο πρεπει να υπαρχουν δικλειδες ασφαλειας για αποφυγη δυσαρεστων καταστασεων,καλιστα θα μπορουσαν να ειχαν κρατησει τους λαχνους που κερδιζουν με διορια παραλαβης ενος μηνα (λεω εγω) θα αναρτουσαν και τους τυχερους λαχνους στο web site της IPMS για οποιον ενδιαφερομενο οπως εγω (καθαρα και ξαστερα :wink: ) εαν δεν τα επαιρναν μεχρι τη διορια,τα κληρωνoυν στην επομενη εκθεση,χαμενα δε πανε παντως....

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #438 στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 12:04:24 πμ »

:shock: :roll: Κι ο λογος της ακυρωσης??? :roll: οσο για το "υπεροχο" που ειπωθηκε Κωστα μου,ας εντοπιστει αυτος που το ειπε..δε χαλαει την εικονα του,την εικονα της IPMS χαλαει :?

Μας είπαν διάφορα,από το καταπληκτικό "κάποιοι που δεν μπορούσαν να είναι σήμερα παρόντες μας παρακάλεσαν να κάνουμε την κλήρωση αύριο" :shock: :shock: :shock: :?: :?:, οτι "έπρεπε να γίνει πριν την απονομή αλλά δεν προλάβαμε",  ::eusa_whistle::"θα γινόταν μετά την απονομή αλλά...άργησε" :roll:

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #439 στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 12:05:17 πμ »

επίσημη απάντηση εάν απαιτείται θα πρέπει να δώσει το ΔΣ (οι υπέυθυνοι δηλαδή)

αν γινετε θα ηθελα να την ακουγαμε ::salut:: το "βημα" το εχουμε δωσει εξαλλου :wink:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #440 στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 12:08:16 πμ »
αν γινετε θα ηθελα να την ακουγαμε ::salut:: το "βημα" το εχουμε δωσει εξαλλου :wink:

έχω ήδη δεσμευτεί πως όλα όσα γραφτούν εδώ για την έκθεση καλά και κακά
 :wink:
θα μεταφερθούν στα όργανα για συζήτηση και ενέργειες όπου απαιτούνται.
άλλο  ::icon_thumright::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #441 στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 12:12:52 πμ »
Ακόμα και τότε όμως μας έλεγαν πώς όλοι οι λαχνοί "παίζουν" κανονικά και ότι δέν θα ξανακληρώνανε αριθμό του οποίου ο κάτοχος δέν θα ήταν παρών...

η πλακα ειναι πως εγω κι ο Getsa γραψαμε (κατοπιν παροτρυνσης μελους του ΔΣ) σε χαρτι τους αριθμους μας,καθως κι ονομα και τηλ. σε περιπτωση που εβγαινε καποιος λαχνος μας να ειμαστε "νομιμοι" κι ωραιοι :mrgreen: ακομα περιμενω τηλεφωνο  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::eusa_wall::

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #442 στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 12:26:50 πμ »
ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Αν το γνωριζα το συστημα 1 2 Χ που επαιξε στην κληρωση ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα πετουσα τα λεφτα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με βαλανε και εγραψα και το τηλ. μου στους λαχνους σε περιπτωση που δεν ημουν εκει κατα την διαρκεια της κληρωσης! :evil: :evil:
Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα??? :shock:
Δλδ..."παρε λαχνους και μη φοβου!Αμα κερδισεις θα σε παρουμε τηλεφωνο..."(μην φας...)
Και στο δια ταυτα την επομένη...."δεν εισαι εδω?Κριιιιιιμαααα....ποιος αλλος ειναι εδω?"
Αληθεια,ΠΟΙΟΣ διοργανωσε την κληρωση??????????
Μηπως απουσιαζε κι εκεινος την Κυριακη? :evil: :evil: :evil: :evil:
Να χαρω εγω αρπαχτη!!
Να το λεγανε απ'την αρχη να μην τους χαριζα τα λεφτα!
Τους τα χρωστουσα δλδ??????????????
Δεν ντρεπομαστε λιγακι λεω γω???
 :evil: :evil: :evil:?!
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #443 στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 01:28:13 πμ »

Βέβαια απ'την άλλη,τώρα ο Σταύρος θα φτιάξει FW..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δύο σχόλια θα κάνω.
- Έπρεπε να κάνουν την κλήρωση τη Δευτέρα που θα ήταν εντελώς μόνοι τους έτσι ώστε να τα πάρουν όλα.
- Διάβαζα στο τεύχος 13 της IPMS ότι το Μάιο του 2004 στις εκλογές για το Δ.Σ τους υπήρξαν 6 υποψήφιοι για 7 θέσεις κι έτσι η διαδικασία επαναλήφθηκε μετά από λίγους μήνες.
  Φαίνεται ότι δεν θέλουν πολλοί να είναι μέλη ενός συμβουλίου όπου παίρνονται 'παράξενες' αποφάσεις (βλ. κλήρωση) ή που επιδίδονται σε τραμπούκικες συμπεριφορές (βλ.δημιουργία καυγά).
  Αν μη τι άλλο το hobby μας πιστεύω ότι είναι 'άθλημα' ωρίμων ανθρώπων και όχι καραγκιόζηδων.

"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #444 στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 01:34:01 πμ »
...και μη βγει κανένας της IPMS και πει οτιδήποτε για το καραγκιόζηδες.

Ο Καραγκιόζης μάλλον πρέπει να είναι προσβεβλημένος.
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος thanosmen

• IF IT'S OPEN, IT'S SCRATCHBUILT...
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/72
  • Τόπος: ΑΙΓΙΟ
  • Dare you challenge the Dark side???
« Απάντηση #445 στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 01:43:43 πμ »
...και μετά μου λένε μερικοί που με βρήκαν το καλοκαίρι "καλά, τι ζόρι τραβάτε με την IPMS?" (και τυγχάνουν και μέλη του Δ.Σ. της!!!)
Κρίμα...
Αλλά δε συνεχίζω, καθότι οι απόψεις μου είναι ήδη γνωστές εδώ μέσα και ίσως δημιουργηθούν πάλι αντιδράσεις...

Welcome to the Dark side of the Force...

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #446 στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 01:47:49 πμ »
Στην λαχειοφόρο.....όταν αγοράζεις ένα νουμεράκι......αμέσως έχει το δικαίομα να βρίσκεσαι όπου είσαι...... και τέλος.... όταν γίνει η κλήρωση δεν είναι όσοι είναι παρώντες....αλλά όσοι έχουν πάρει λαχνους........ άρα είναι πρόβλημα της IPMS και δεν μπορει να ανερεί τους λαχνους......
Εγω προσωπικά δεν αγόρασα....αλλα το θεμα ειναι για τα άτομα που αγόρασαν.
μεγάλη μαλακια της IPMS....ελπιζω να μην ξαναγίνει.
οσο για την διοργάνωση της έκθεσης.... τέλεια.....απλα έπρεπε να ειναι απειροελάχιστα πιο μεγάλη......

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος thanosmen

• IF IT'S OPEN, IT'S SCRATCHBUILT...
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/72
  • Τόπος: ΑΙΓΙΟ
  • Dare you challenge the Dark side???
« Απάντηση #447 στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 02:06:02 πμ »
Tι να πει κανείς γι' αυτούς που μόνο μια έκθεση-διαγωνισμό έχουν να κάνουν κάθε χρόνο και τα κάνουν ***
Και όσον αφορά στο χώρο, αν εξαιρέσει κανείς τον οικονομικό παράγοντα, η επιλογή ήταν μάλλον ατυχής σε σχέση με τις αμέσως προηγούμενες.
Δυστυχώς, κάθε πέρσι και καλύτερα...

Welcome to the Dark side of the Force...

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
« Απάντηση #448 στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 07:25:15 πμ »
Απαράδεκτο......το γεγονός της κλήρωσης. Είχα πάρει και εγώ 20 λαχνούς και είχα γράψει και το τηλέφωνο μου, πήγα την Κυριακή το Μεσημέρι και μου είπαν οτι τα δώρα είχαν κληρωθεί και δεν υπήρχαν εκρεμότητες :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:  Ας μας έλεγαν από την αρχή να κάνουμε δωρεά τα χρήματα στην IPMS. Εντελώς ανόητη συμπεριφορα...
Πρώην Hartman

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #449 στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 07:38:46 πμ »
Tι να πει κανείς γι' αυτούς που μόνο μια έκθεση-διαγωνισμό έχουν να κάνουν κάθε χρόνο και τα κάνουν ***
...

Ενώ κάποιοι άλλοι έχουν να κάνουν περισσότερα κάθε χρόνο για το μοντελισμό στην Ελλάδα και τα κάνουν και πετυχημένα.....
Δεν μας είπες όμως ποια είναι αυτά τα πολλά (τα περισσότερα απο "μόνο μια έκθεση") και που γίνονται για να τα βλέπουμε οι υπόλοιποι...

Και όσον αφορά στο χώρο, αν εξαιρέσει κανείς τον οικονομικό παράγοντα, η επιλογή ήταν μάλλον ατυχής σε σχέση με τις αμέσως προηγούμενες.

όταν ο οικονομικός παράγοντας είναι της τάξης των 10.000-12.000 (δεκα ως δώδεκα χιλιάδων) ευρώ για ένα μην κερδοσκοπικού χαρακτήρα σύλλογο με πολύ λίγα έσοδα, είναι απόλυτα καθοριστικός. Ολοι θέλαμε Πολεμικό Μουσείο ή ακόμη και άλλες κεντρικότατες αλλά πανάκριβες αίθουσες στην Αθήνα αλλά ..... "δεν βγαίνω μάνα μου" που λένε και στην πιάτσα.
εκτός και αν περισσεύουν φράγκα σε άλλους "συλλόγους" ή ΜΚΟ για να μας τα στείλουν και να κάνουμε την έκθεση σε χώρο που θα ικανοποιήσει΄τους πάντες και δεν θα είναι "ατυχής επιλογή...".
By the way, όποιος θέλει ντε και καλά η επόμενη έκθεση να γίνει σε αίθουσα της τάξης του Πολεμικού Μουσείου - και δεν είναι και μέλος για να ακουμπάει κανονικά το τριαντάευρω της συνδρομής του - μπορεί να στείλει την οικονομική του ενίσχυση στη διεύθυνση: IPMS Ελλάδος, ΤΘ.79167, 17502 Αθήνα. Δεκτές και κρατικές επιχορηγήσεις και χορηγίες.

.....Δυστυχώς, κάθε πέρσι και καλύτερα...

Απο τα σχόλια των προηγουμένων δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.

Είπαμε σημαντικό το θέμα των λαχνών και 2-3 άλλες παρατηρήσεις (όπως ο καυγάς) αλλά δεν νομίζω να μειώνει τη συνολική εικόνα της φετεινής έκθεσης. Καυγάδες έχουν γίνει κι εδώ και μάλιστα για άσχετα θέματα εκτός του κύριου μοντελιστικού αντικειμένου μας. Αυτό δεν νομίζω να μειώνει συνολικά την προσφορά ή την αξία του φόρουμ.
Η' βρήκαμε τώρα ευκαιρία να πούμε ο καθένας τα ...απωθημένα του.

Σ.Σ.

Tags: