τώρα που η 26η ετήσια έκθεση - διαγωνισμός της IPMS Ελλάδος είναι παρελθόν,

και απ' ότι βλέπω παραπάνω, οι περισσότεροι είμαστε ευχαροστημένοι με το αποτέλεσμα συνολικά,

νομίζω είναι ώρα να καταγράψουμε μερικά σημεία που θα θέλαμε να δούμε βελτιωμένα ή αλλαγμένα σε επόμενη έκθεση.

όσοι επιθυμείτε, γράψτε παρακάτω τα - καλοπροαίρετα πιστεύω - σχόλια και υποδείξεις σας και δεσμεύομαι ότι θα φτάσουν στα κατάλληλα αυτιά και θα εξεταστούν για την επόμενη έκθεση.

Ξεκινώ ο ίδιος με κάποιες παρατηρήσεις:

1. Θεωρώ ότι ο χώρος της έκθεσης ήταν οριακά στενός.
πιστεύω ότι για την επόμενη έκθεση θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα είτε για μεγαλύτερο χώρο είτε για ύπαρξη ξεχωριστών αιθουσών για εκθέματα και περίπτερα καταστημάτων.
2. Το παζάρι (kit swap) έπρεπε να γίνει. Η ύπαρξη χώρου για kit swap στην επόμενη έκθεση, θα πρέπει να εξασφαλιστεί οπωσδήποτε. Ως γνωστόν φέτος, το Kit Swap ματαιώθηκε για λόγους του εκθεσιακού χώρου και όχι της οργανωτικής.
3. Στην τελετή απονομής, η φωτογράφιση των μοντέλων ήταν ....κακή το ελάχιστο. δεν ζητάγανε τη βοήθεια του modelclub.gr ?
4. Ακουσα και πάλι παράπονα για τις βραβεύσεις κλπ. Τα έχουμε ξαναπεί. Το ισχύον σύστημα σίγουρα μπορεί να οδηγήσει σε αδικίες αλλά τουλάχιστον γλιτώνει την οργανωτική απο τις γκρίνιες για σκόπιμες αδικίες της κριτικής επιτροπής. Μήπως να κάναμε ένα δημοψήφισμα εντός του forum για το ποιο απο τα δυο συστήματα προτιμούν οι μοντελιστές; Εννοώ αυτό της ύπαρξης κριτικής επιτροπής, έναντι της ψηφοφορίας μεταξύ των συμμετεχόντων.
5. Δεν μου άρεσε που εντός της κύριας αίθουσας, υπήρχαν άτομα - κυρίως επαγγελματίες των περιπτέρων αλλά και τα "πηγαδάκια" τους που κάπνιζαν.
6. Το έχω πει και παλαιότερα, θα ήθελα να υπάρχει και ένα "βραβείο κοινού", απο κάποιου είδους ψηφοφορία των επισκεπτών.

αυτά.
αναμένω και των υπολοίπων.
Σ.Σ.