Θα προσπαθήσω να βάλω μια τάξη σε αυτά που βρήκα εγώ και ελπίζω να βοηθήσουν να βγει κάποιο συμπέρασμα. Καταρχήν όπως είπε ο Νίκος τα F-100 είναι των Skyblazers. Όπως φαίνεται σε αυτό το σχέδιο:

τα χρώματα δεν είναι τα παλαιότερα του σμήνους (1956-58), αλλά μοιάζουν με αυτά του 1961. Προσέξτε επίσης την Ελληνική σημαία που δείχνει ότι το σμήνος επισκέφθηκε την Ελλάδα, και όπως είπε ο Νίκος αυτό είχε γίνει σίγουρα στο παρελθόν. Βέβαια το 1959 δεν ξέρω ποιον από τους δύο χρωματισμούς είχαν τα αεροπλάνα του σμήνους.
Σύμφωνα με κάποια πηγή που βρήκα, οι Skyblazers διαλύθηκαν το 1962 (άλλοι λένε και για τη σεζόν του 1963), άρα λογικά η συγκεκριμένη επίδειξη έγινε το αργότερο το 1961. Επομένως ratrapante οι φωτό που έχεις είναι από διαφορετικές χρονιές, εφόσον τότε δεν υπήρχαν ελληνικά F-104 και F-5.
Τα Τ-33 με τις λωρίδες παραπέμπουν στη δεκαετία του 1950 ή αρχές αυτής του 1960. Το ότι υπάρχουν όμως και αεροπλάνα με παραλλαγή (κατά τη γνώμη μου ΝΑΤΟ) το πάει λίγο αργότερα, και υπολογίζω γύρω στο 1963-64 (??). Αν βέβαια η παραλλαγή είναι βιετνάμ, τότε πάμε ακόμη αργότερα, αλλά δεν το νομίζω.
Το ότι τα F-84F έχουν λωρίδες δε λέει τίποτε για το χρωματισμό τους, αφού υπήρχαν πολλές Μοίρες που είχαν κάτι αντίστοιχο με διαφορετικά χρώματα η κάθε μία. Η λογική λέει, ότι εφόσον οι φωτό είναι τραβηγμένες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και πριν το 1964, αυτά θα πρέπει να είναι από την 114 ΠΜ. Φυσικά όμως δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι.