Αποστολέας Θέμα: Πρόταση για διόραμα!  (Αναγνώστηκε 13309 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Μπανανία
Απ: Πρόταση για διόραμα!
« Απάντηση #50 στις: Απριλίου 28, 2007, 09:06:06 μμ »
Γιατι ωρε? τι δεν κολαει?
Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν!

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Μπανανία
« Απάντηση #51 στις: Απριλίου 28, 2007, 09:12:16 μμ »
Α! στα συγνωμης... Μπερδευτικα :mrgreen: Ειναι πασιφανες ο πυργος <ξεκουμποσε> απο τα δοντια που γυριζει και και χωθηκε στο πηγμα.Αυτο πως σας φαινεται?
Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν!

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #52 στις: Απριλίου 28, 2007, 09:15:57 μμ »
Α! στα συγνωμης... Μπερδευτικα :mrgreen: Ειναι πασιφανες ο πυργος <ξεκουμποσε> απο τα δοντια που γυριζει και και χωθηκε στο πηγμα.Αυτο πως σας φαινεται?
Ναι και μένα έτσι μου φαίνεται,ότι κάτω απ την πίεση του Τ-34,τσακισε και το γρανάζωμα που γυρνάει ο πύργος,αλλά ακόμη και τον λεπτό άνω θώρακα του πήγματος...
Δες το πυροβόλο του πόσο χαμηλά είναι...
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #53 στις: Ιανουαρίου 18, 2008, 02:12:59 μμ »
Επανέρχομαι δρυμίτερος με κάποιες νέες ιδέες για τους καλλιτέχνες του forum. Λοιπόν αρχή με [wiki=]Trinity test[/wiki]. Πρωτού δοκιμάσουν την πρώτη ατομική βόμβα οι αμεροκανοί έπρεπε να θέσουν ένα τρόπο μέτρησης της ισχύος του όπλου. Τώρα θα μου πείτε τρόποι μέτρησης της ισχύος υπήρχαν, αλλά αν ανέφεραν στους στρατιωτικούς μεγέθη σε [wiki=]Watt[/wiki], [wiki=]Joule[/wiki] και [wiki=]Electronvolt[/wiki] θα υπήρχε ενα πρόβλημα συνεννόησης. Πιο οικείο θα ήταν να μεταφράσουν την παραγόμενη ισχύ σε μεγέθη κατανοητά από τους στρατιωτικούς και σκέφτηκαν το ισοδύναμο 100 τόννων ΤΝΤ. Για να ορίσουν τις κλίμακες στα όργανα μέτρησης έφτιαξαν στην έρημο του [wiki=]New Mexico[/wiki] μία μεγάλη ξύλινη εξέδρα.

Στη συνέχεια με φορτηγά (αναγνωρίζει κανείς τον τύπο; ) έφεραν 100 τόνους εκρηκτικά [wiki=]Composition B[/wiki].

Πήραν τα χαρτόκουτα με τα εκρηκτικά και τα στοίβαξαν ωραία και τακτοποιημένα πάνω στην εξέδρα. Οπως θα δείτε για να τα ευθυγραμμήσουν χρησιμοποίησαν ματσόλες (πλαστικά σφυριά)  :shock: σε μια επίδειξη ψυχραιμίας και εμπιστοσύνης στην σταθερότητα των εκρηκτικών. Εγώ προσωπικά με την πρώτη σφυριά θα ξεκίναγα να τρέχω... Οπως βλέπετε οι επιγραφές των κουτιών είναι διακριτές οπότε μπορούν να φτιαχτούν στο Corel.

Τέλςο βγήκαν μία αναμνηστική φωτογραφία δίνοντάς μας μία εικόνα του τρόπου που στοίβαξαν τα εκρηκτικά...

...και μετά στις 07/05/1945 διασκέδασαν τον κόπο τους!

Ερωτώ, έχει κανείς όρεξη; Σα θέμα είναι σίγουρα πρωτότυπο.

Και τώρα κάτι για τους αρματάδες. Το πλήρως τηλεχειριζόμενο όχημα που χρησιμοποιήθηκε στο [wiki=]Pacific Proving Grounds[/wiki] κατά την [wiki=]Operation Sandstone[/wiki] (1948) και είχε σαν αποστολή τη συλλογή δειγμάτων από το σημείο της έκρηξης των υπό δοκιμή ατομικών βομβών. Μου θυμίζει σασί από Stuart αλλά ας μιλήσουν καλύτερα οι ειδικοί. Η "παραλλαγή" είναι κίτρινο-κόκκινο και προσέξτε οτι το καναβάτσο που σκεπάζει μεγάλο μέρος του οχήματος συμπίπτει με τις γραμμές της παραλλαγής. Ή κάποιος ήταν ΠΟΛY τυπικός ή υπήρχε κάποιος μοντελιστής στον όρχο οχημάτων...

Αν ο κος Raw Shooter διαβάζει τις γραμμές αυτές, μήπως θα ήθελε να ασχοληθεί;

Τέλος και κάτι δροσερό με θάλασσα. Το σπιτάκι όπου συναρμολογήθηκε και δοκιμάστηκε ο [wiki=]Castle Bravo[/wiki]. Αν αφήσεις τη θάλασσα είναι απλή κατασκευούλα με τη βόμβα να είναι ένας σκέτος ταπεινός μεταλικός κύλινδρος, ΑΚΟΜΑ και εγώ μπορώ να φτιάξω τη βόμβα. Το γερανό θα τον φτιάξει ο κος Λέκκας σε 1-2 ωρίτσες. Για τη θάλασσα δεν ξέρω...

Λοιπόν, ιστορικές και πρωτότυπες ιδέες και δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού στο διαδίκτυο, ούτε καν στη Σιγκαπούρη.

Ολες οι παραπάνω φωτογραφίες είναι από το πολύ καλό ντοκυμαντέρ Trinity and beyond, the atomic bomb, το οποίο είναι διαθέσιμο αν το θέλετε.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 04:36:56 μμ »
Επανέρχομαι! Ψάχνοντας για φωτογραφίες καμμένων αρμάτων βρήκα αυτή:

Προφανώς τα πυρομαχικά ανατινάχτηκαν, ο πύργος τινάχτηκε στον αέρα και καρφώθηκε με το κανόνι στο έδαφος. Οι γνώσεις μου δε μου επιτρέπουν να αναγνωρίσω τον τύπο του άρματος, είναι πιθανότατα σοβιετικής κατασκευής και η φωτό έχει τραβηχτεί μάλλον στην πρώην Γιουγκοσλαβία ή στην Τσετσενία, σίγουρα όχι στο Ιράκ. Αν κάποιος έχει παραπάνω πληροφορίες ας μας διαφωτίσει.

Εχει κανείς διάθεση για τρελλή κατασκευή :!:

Επίσης έχει κανείς καμμία ιδέα πως μπορεί να έγινε αυτό:

Και δε μιλάμε για WRC αυτοκίνητο αλλά για Τ-55 :shock:

Τέλος εντύπωση μου έκανε εντύπωση και η παρακάτω φωτογραφία όπου ένα Abrams κάηκε σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες που οι τροχοί δείχνουν να έχουν λιώσει :shock: :shock: :shock: :shock:

Είναι δυνατό να συμβεί αυτό :?:

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 04:44:53 μμ »
Γίωργο συγγνώμη. Έχεις πληροφορίες για την τελευταία φωτογραφία  :?: :?: Ειναι από τα πιό περίεργα κατεστραμμένα άρματα που έχω δεί.

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 04:46:55 μμ »

Οι γνώσεις μου δε μου επιτρέπουν να αναγνωρίσω τον τύπο του άρματος, είναι πιθανότατα σοβιετικής κατασκευής και η φωτό έχει τραβηχτεί μάλλον στην πρώην Γιουγκοσλαβία ή στην Τσετσενία, σίγουρα όχι στο Ιράκ. Αν κάποιος έχει παραπάνω πληροφορίες ας μας διαφωτίσει.

για τ-72 φαίνεται...

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 04:51:30 μμ »
Γίωργο συγγνώμη. Έχεις πληροφορίες για την τελευταία φωτογραφία  :?: :?: Ειναι από τα πιό περίεργα κατεστραμμένα άρματα που έχω δεί.
Δυστυχώς όχι :( Τη συγκεκριμένη φωτογραφία την έχω καιρό γιατί μου είχε κάνει εντύπωση και δεν θυμάμαι που τη βρήκα.

Οι γνώσεις μου δε μου επιτρέπουν να αναγνωρίσω τον τύπο του άρματος, είναι πιθανότατα σοβιετικής κατασκευής και η φωτό έχει τραβηχτεί μάλλον στην πρώην Γιουγκοσλαβία ή στην Τσετσενία, σίγουρα όχι στο Ιράκ. Αν κάποιος έχει παραπάνω πληροφορίες ας μας διαφωτίσει.

για τ-72 φαίνεται...
Ετσι είναι, άμα έχεις τον ειδικό... arcadios ::proskino::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 04:59:07 μμ »
το πρώτο είναι Σερβικό Μ-84 στον πόλεμο της διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας (προέρχεται απο Τ-72 αλλά ξεχωρίζει απο τον αισθητήρα τύπου "αγγούρι" μπροστά στον πύργο.
το έπαθε πιθανότατα απο βολή στο διαμέρισμα των πυρομαχικών του
το δεύτερο είναι Ιρακινό Τ-55/Τype69 που απλά ανεξέλεγκτο μισο-καβάλησε το  ....κράσπεδο. απο τον 1ο πόλεμο του Κόλπου
το τελευταίο είναι απο Ιρακ (OIF). πιθανόν και αυτό απο φωτιά που ξεκίνησε απο βολή RPG και επεκτάθηκε ...παντού.
οι (νομίζω αλουμινένιοι) τροχοί έχουν λειώσει και ολόκληρη η ανάρτηση έχει "κάτσει".
ωραίες φωτό Γιώργο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
όλα υπάρχουν στην 1/35, δοκιμάστε τα  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 05:00:15 μμ »
για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι ειναι Μ-84  :  "Yugoslav-produced version of the Soviet T-72"

Αποσυνδεδεμένος nikosch

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΚΗΦΙΣΙΑ
Πρόταση για διόραμα
« Απάντηση #60 στις: Μαρτίου 14, 2008, 11:19:33 πμ »
Σας στέλνω διάφορες φωτογραφίες τις 756th Tank Battalion, για διόραμα...

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
Απ: Πρόταση για διόραμα
« Απάντηση #61 στις: Μαρτίου 14, 2008, 11:29:19 πμ »
Δεν βλέπω κάτι!  :(

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
Απ: Πρόταση για διόραμα
« Απάντηση #62 στις: Μαρτίου 14, 2008, 11:30:26 πμ »
Χμμμμμμ. Κάτι πήγε λάθος με τη φωτό. Κοίτα εδώ

http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=5.0

για οδηγίες σχετικά με το πως βάζουμε φωτογραφίες στο forum.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #63 στις: Μαρτίου 14, 2008, 12:22:20 μμ »
Νέες ιδέες! Αυτή τη φορά από μερικά διαλυμένα KV-1. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση ή έννοια διάλυση είναι στην κυριολεξία της!

Η πρώτη φωτό. Θα μου πείτε σιγά, δεκάδες τέτοιες υπάρχουν, αλλά για παρατηρήστε πόσο μακρυά έφτασε ο πύργος :shock:

Η δεύτερη. Εγώ τουλάχιστον πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα, η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που ακόμα και η μηχανή έφυγε από τις βάσεις της κόβοντας άξονες και οτι άλλο την εμπόδιζε, έφυγε στον αέρα και προσγειώθηκε ξανά πάνω στο άρμα.

Και αν η προηγούμενη έκρηξη σας φάνηκε ισχυρή, τι να πούμε για εδώ :shock: Ολόκληρο το πήγμα διαλύθηκε και έμειναν να προεξέχουν τα torion bars της ανάρτησης :shock: :shock: :shock: Δε χρειάζεται πιστεύω να αναρωτηθούμε για την τύχη του συγκεκριμένου πληρώματος...

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #64 στις: Μαρτίου 14, 2008, 12:28:06 μμ »
Στην πρώτη φωτό Γιώργο ίσως το άρμα χτυπήθηκε εν κινήσει και μετά την "εκτόξευση" του πύργου, να συνέχισε να κινείται για μερικά μέτρα ακόμα.
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #65 στις: Μαρτίου 14, 2008, 12:31:42 μμ »
:shock: :shock: :shock: Ρε συ Γιώργο, έχω μείνει άναυδος με την τελευταία φωτό. Δεν το'χω ξαναδεί τέτοιο πράγμα!!!! Το αριστερό και δεξί μέρος του πήγματος (και αυτό είναι το κουφό!! μαζί με όλους τους τροχούς και τις ερπύστριες!!) έχουν πεταχτεί δώθε-κείθε. Και όλο το υπόλοιπο έχει εξαϋλωθεί. Δεν ξέρω τι το βάρεσε, αλλά κυριολεκτικά το άνοιξε σαν σαρδελοκούτι.  :shock:

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #66 στις: Μαρτίου 14, 2008, 01:06:02 μμ »
Επειδή έχω την τύχη να έχω κάποιες απο αυτές σε ενα βιβλίο, οι αντίστοιχες λεζάντες λένε οτι οι 2 πρώτες είναι αποτέλεσμα χτυπήματος απο βλήμα "squeezebore ammunition" δλδ της τεχνολογίας "Gerlich", τα οποία άνοιγαν απλά μια οπή στην θωράκιση και ανατιναζόντουσαν εσωτερικά...
 Για την τελευταία φώτο δεν ξέρω αλλά έχω δεί παρόμοια αποτελέσματα σε Tiger I στην Νορμανδία που χτυπήθηκαν είτε απο πυροβόλα θωρηκτών πλοίων είτε απο ρουκέτες των Typhoon  :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #67 στις: Μαρτίου 14, 2008, 01:24:51 μμ »
Τις δυο πρωτες δεν τις εχω ξαναδει( ::icon_thumright:: Ζωρζ),την τριτη ομως την ειχα βρει σ'ενα σαιτ οπου ανεφερε οτι αυτα ειναι τα αποτελεσματα βολης αεροπλανου κατα αρματος :shock:!!!!!!!
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #68 στις: Μαρτίου 14, 2008, 02:27:46 μμ »
Επειδή έχω την τύχη να έχω κάποιες απο αυτές σε ενα βιβλίο, οι αντίστοιχες λεζάντες λένε οτι οι 2 πρώτες είναι αποτέλεσμα χτυπήματος απο βλήμα "squeezebore ammunition" δλδ της τεχνολογίας "Gerlich", τα οποία άνοιγαν απλά μια οπή στην θωράκιση και ανατιναζόντουσαν εσωτερικά...
 Για την τελευταία φώτο δεν ξέρω αλλά έχω δεί παρόμοια αποτελέσματα σε Tiger I στην Νορμανδία που χτυπήθηκαν είτε απο πυροβόλα θωρηκτών πλοίων είτε απο ρουκέτες των Typhoon  :wink: :wink:

Αυτές οι φωτό που είχες δει με τα Tiger στη Νορμανδία, δεν ήταν χτυπήματα από πυροβόλα πλοίων, ούτε από Typhoon, αλλά το ίδιο το πλήρωμα ανατίναζε με εκρηκτικά το ακινητοποιημένο άρμα, για να μην μπορέσει να το αιχμαλωτίσει και χρησιμοποιήσει ο εχθρός.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #69 στις: Μαρτίου 17, 2008, 09:22:58 πμ »
Και συνεχίζω. Τα πάνω κάτω! Δεν ξέρω πως δικαιολογήθηκαν οι εμπλεκόμενοι στις επόμενες δύο φωτογραφίες, αλλά σίγουρα δεν θα ήταν εύκολο... Επίσης μου αρέσει στην πρώτη φωτογραφία ο τύπος που έχει σηκώσει και τα μανίκια, λες και θα το σπρώξει το κτήνος να το ισιώσει :shock:

Στη συνέχεια μία φωτογραφία που επιβεβαιώνει όσα έχω διαβάσει. Οταν οι αμερικανοί αποβιβάστηκαν στην Β. Αφρική, ήρθαν σε επαφή με τους γερμανούς στην Τυνησία και έφαγαν ένα γερό χέρι ξύλο στο Kasserin Pass. Εκεί ανακάλυψαν οτι τα όμορφα και τσίλικα βαμμένα olive drab οχήματά τους ξεχώριζαν σαν τη μύγα μες στο γάλα, και όταν ο αντίπαλος έχει 88άρια και Tiger I τότε αυτό δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ καλό. Ετσι κάλυψαν τα οχήματά τους (όσοι πρόλαβαν...) με ένα στρώμα λάσπης η οποία όταν ξεραινόταν έπαιρνε το sand χρώμα του εδάφους και αποτελούσε ιδανικό μέσο για την απόκρυψη των οχημάτων. Τώρα τι θα κατάφερναν με αυτό το κοντόκανο 75άρι απέναντι στα Tigers είναι μια άλλη κουβέντα...

Και τέλος και ένα ζωάκι. Η φωτογραφία ΔΕΝ είναι τραβηγμένη στη Β. Αφρική αλλά στη Ρωσσία στην περιοχή του ποταμού Don, προσέξτε την καμήλα με τις 2 καμπούρες ([wiki=]Camelus bactrianus[/wiki]). Εχει κανείς όρεξη, Raw Shooter :?:

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #70 στις: Μαρτίου 17, 2008, 09:36:22 πμ »
 :shock: :shock:
Μα τι γύρευε καμήλα εκει ψηλά :?: :?:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #71 στις: Μαρτίου 17, 2008, 09:46:28 πμ »
:shock: :shock:
Μα τι γύρευε καμήλα εκει ψηλά :?: :?:
Και όμως, οι δικάμπουρες φτάνουν σχετικά ψηλά! Χρησιμοποιήθηκαν από γερμανούς και ρώσσους για τη μεταφορά εφοδίων.

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #72 στις: Μαρτίου 17, 2008, 01:45:55 μμ »
το ξερεις οτι υπάρχουν καμήλες σε κλίμακα παραπλησια της 1/35 :?: Κοστιζουν 5,5EUR σε παιχνιδάδικο στην γλυφάδα που τα βλέπω
http://www.agapebears.com/schleich/schleich7.html

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #73 στις: Μαρτίου 17, 2008, 02:23:31 μμ »
Φίλοι μου καλημέρα. Σχετικά με τις καμήλες...οι γερμανοί έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρισαν καμήλες στον Καύκασο. Εκεί μεταξύ Γεωργίας και Αρμενίας υπάρχει μια μικρή έρημο...έχω αρκετές φώτο εποχής ---> θα "ανεβάσω" αργότερα μερικές.... Καμήλες τώρα στην 1/35 "βγάζει" ο Verlinden και μάλιστα και δι-κάμπουρες αλλά και δρόμονες  :wink: :wink:
 Ορίστε και μερικές δικές μου scanαρισμένες  :wink:
[IMGt]http://i238.photobucket.com/albums/ff283/panafan/Image1.jpg[/IMGt] Tiger I των 63 τόνων αναποδογυρισμένο μετά απο το ναυτικό βομβαρδισμό κατά την D-DAY
[IMGt]http://i238.photobucket.com/albums/ff283/panafan/Image1-1.jpg[/IMGt] Η γέφυρα "της Μαργαρίτας" στην Βουδαπέστη μετά το σαμποτάζ των γερμανών κατά την αποχώρηση τους
[IMGt]http://i238.photobucket.com/albums/ff283/panafan/Image1-2.jpg[/IMGt] Κατα τις πρώτες μέρες της επιχείρησης "Barbarossa" όταν τελείωναν τα πυρομαχικά τότε οι γερμανοί εμβόλιζαν τα εχθρικά άρματα εμπιστευόμενοι τις χαλύβδινες θωρακίσεις τους. Stug III εμβολίζει σοβιετικό T-34 και προσπαθούν να ανοίξουν την θυρίδα του πύργου μ' εναν λοστό

Αποσυνδεδεμένος Nick Zour

• Obergefreiter
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα-Χαϊδάρι
  • I'm a modeller
« Απάντηση #74 στις: Μαΐου 20, 2008, 11:04:47 πμ »
T-70 φτιαχνει η MINI-ART!T-34 φτιαχνει η DRAGON! ::fahr39:: ::fahr09::
Ob's stürmt oder schneit,
Ob die Sonne uns lacht
Der Tag glühend heiß
Oder eiskalt die Nacht  Bestaubt sind die Gesichter  Doch froh ist unser Sinn  Ist unser Sinn  Es braust unser Panzer  Im Sturm

Tags: