Ψηφοφορία

ÁðáíôÞóôå êáé êåñäßóôå!

ÔÝëåéï
3 (15.8%)
Êáëü
5 (26.3%)
Ãéá ôïí ...ôóï!
1 (5.3%)
Íá êÜíåé ç ìÜíá!
1 (5.3%)
Ôé åßíáé ôï F-104?
9 (47.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 18

Αποστολέας Θέμα: Πως σας φαίνεται το F-104 του Μέλπα?  (Αναγνώστηκε 7441 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Πως σας φαίνεται το F-104 του Μέλπα?
« στις: Μαρτίου 03, 2007, 08:24:31 μμ »
Πείτε την γνώμη σας για το F-104 του Μέλπα!  :D
http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=425.150
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
Απ: Πως σας φαίνετε το F-104 του Μέλπα?
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 03, 2007, 08:26:22 μμ »
Σε παλαιότερο Δημοψήφισμα είχε επιλογή... και για το σκύλο :mrgreen: :mrgreen:
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
Απ: Πως σας φαίνεται το F-104 του Μέλπα?
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 03, 2007, 08:31:51 μμ »
Σε παλαιότερο Δημοψήφισμα είχε επιλογή... και για το σκύλο :mrgreen: :mrgreen:

1,47ευρώ γιά να ψηφίσω ότι μου πείς ::director:: :twisted: :twisted:

Ξέρεις τώρα.Το συνηθισμένο ποσόν :roll: :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 03, 2007, 08:34:08 μμ »
τί έγινε ρε συνάδελφοι :?: :?: :?:
Ούτε στις εκλογές δε γίνονται τόσες δημοσκοπήσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα :!:
Εντάξει μωρέ το παλικάρι καλός μοντελιστής είναι, καλά μοντέλα φτιάχνει αλλά θα πρέπει να αποφασίσει τί κλίμακα και τί κατηγορία μοντέλων θα φτιάχνει :!:
 :mrgreen:
Για το εν λόγω αεροσκάφος θα έλεγα ότι είναι πολύ καλό :!:
 ::icon_thumright::

Όσο για τις συνήθεις δωροδοκίες, υπάρχουν και τα συμφέροντα ορισμένων εδώ μέσα που προσπαθούν να κερδίσουν χρήματα :!:
 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 03, 2007, 08:35:56 μμ »
Για να μην με κατηγορήσουν πάλι ... ψήφισε κατά συνείδηση

Μήπως φταίει η έκλειψη  :?: :?:

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 03, 2007, 08:38:25 μμ »
Σαν πολύ δεν ασχοληθήκαμε; Του δίνουμε και αξία και δεν εννοώ το μοντέλο....
Ρε ουστ... :evil:

Αλέξανδρος-82

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 03, 2007, 08:46:46 μμ »

Χαίρομαι για την απάντησή σου αυτή, γιατί δείχνει σε όλους ποιός πραγματικά είναι αγενής και προκαλεί.  :)

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 03, 2007, 08:48:20 μμ »

Χαίρομαι για την απάντησή σου αυτή, γιατί δείχνει σε όλους ποιός πραγματικά είναι αγενής και προκαλεί.  :)
Μπα; καλώς τονε. :evil:

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 03, 2007, 08:50:22 μμ »
Για να μην με κατηγορήσουν πάλι ... ψήφισε κατά συνείδηση

Μήπως φταίει η έκλειψη  :?: :?:

Δεν φταίει η έκλειψη :roll: :roll:Η ΕΛΕΙΨΗ ρευστούφταίει :mrgreen: :mrgreen:

Όσο γιά τον Λεοπάρδαλο.......Δεν θα έρθει η ώρα να χρειαστείς την ψήφο μου γιάκανένα Μ113 group build :shock: :shock:.Τότε θα μετανοιώσεις γι αυτά που λές τώρα,αλλά θα είναι αργά :twisted: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 03, 2007, 08:54:42 μμ »

Δεν λέω για αυτο ...
Αλλα για την "φαωμάρα" που έπεσε σήμερα   :?

...
     Όσο γιά τον Λεοπάρδαλο.......Δεν θα έρθει η ώρα να χρειαστείς την ψήφο μου γιάκανένα Μ113 group build :shock: :shock:.Τότε θα μετανοιώσεις γι αυτά που λές τώρα,αλλά θα είναι αργά :twisted: :twisted:
...

Μαυρο θα πέσει εκεί  :twisted: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 03, 2007, 09:01:05 μμ »

Δεν λέω για αυτο ...
Αλλα για την "φαωμάρα" που έπεσε σήμερα   :?

...
...

Μαυρο θα πέσει εκεί  :twisted: :twisted:

Μιά χαρά περνάμε ρε Δημήτρη.

Δεν πα΄να βγεί ο καθένας να πεί ότι μπαρούφα θέλει :roll: :roll:

Σιγά μην μας χαλάσει την καρδιά  :wink: :wink:

Εδώ μέσα είμαστε όλοι φίλοι και φίλοι θα μείνουμε.Κι όποιος δεν μπορέσει να δεθεί με την παρέα,μόνος του θα βγεί έξω.Εδώ όλοι οι καλοί χωράνε..........Νομίζω :?: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αλέξανδρος-82

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 03, 2007, 09:04:52 μμ »
Ακριβώς έτσι... ΦΙΛΟΙ ΕΙΣΤΕ και ο καθένας θα υποστηρίξει το φίλο του στα δύσκολα (Η κριτική μου) Μόλις καποιος εναντιώνεται αμέσως λέει μπαρούφες. Σε περίμενα πιο ώριμο για άτομο 39 ετών.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 03, 2007, 09:07:15 μμ »
Μαύρο στο Μαυρογυαλούρο :!: :!: :!:
Με λύπη διαβάζω ότι οι γνωστοί-άγνωστοι πλέον συνάδελφοι μου επιτέθηκαν απροκάλυπτα και μου τσάκισαν την ψυχολογία :!: :!: :!:
Είναι ντροπή σας κύριοι και λυπάμαι για λογαριασμό σας :!: :!: :!:
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Πραγματικά θλίβομαι και για το λόγο αυτό αυτήν τη στιγμή βάφω μερικά ακόμη Μ-113 έτσι για να σας αποστομώσω με τα τερατουργήματα μου :!: :!: :!:
Περιττό βέβαια να σας πω ότι έχω πέσει κάτω και κοπανιέμαι από τα γέλια :!: :!: :!:
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Όσο για το νέο συνάδελφό μας...
Πρόσεξε αγαπητέ... Λίγος σεβασμός δε βλάπτει...
ʼκου και κανέναν μεγαλύτερο... Κάτι παραπάνω μπορεί να ξέρει...
 :wink:

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 03, 2007, 09:07:50 μμ »
Και που να δείτε τα πρώτα μου μοντέλα δηλαδή, τι ψηφοφορίες έχουν να πέσουν... Μη σας παρασύρουν τα πάθη... Αφήστε τα πράγματα, να κυλήσουν μόνα τους... Είτε μπρός, είτε πίσω, είτε μέσα, είτε έξω... Το μόνο που δε γίνεται είναι να ξαναμπεί η οδοντόκρεμα πάλι πίσω στο σωληνάριο... Παρακαλώ άπαντες να θεωρηθεί λήξαν το γεγονός...

EDIT...

Παράθεση
Ακριβώς έτσι... ΦΙΛΟΙ ΕΙΣΤΕ και ο καθένας θα υποστηρίξει το φίλο του στα δύσκολα (Η κριτική μου) Μόλις καποιος εναντιώνεται αμέσως λέει μπαρούφες. Σε περίμενα πιο ώριμο για άτομο 39 ετών.

Αλέξανδρε το χοντραίνεις άσχημα... ΚΟΨΕ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ OFFSIDE... ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΑΩ ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΝ ΤΟΝ ADMIN...

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 03, 2007, 09:14:18 μμ »
Έλα βρε Μέλπα,χαλάρωσε!
Μην αφήνεσαι να σε παρασύρει...Χαμήλωσε πρώτα λίγο την φωτιά και περίμενε να βράσει...
Περίμενε λίγο σε παρακαλώ,γιατί είμαι περίεργος τι μοντέλα φτιάχνει και αν θα τα δούμε ποτέ!
Σοβαρά τώρα Αλέξανδρε,αν θέλεις να μιλήσουμε σοβαρά,πες μας για αρχή τι λάθη βρήκες στο μοντέλο.
Δεύτερον δώσε μας μια ιδέα για τα μοντέλα σου και τι είδους,κλίμακας και θεματικότητας είναι...
Γιώργος   

Αλέξανδρος-82

• Επισκέπτης
« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 03, 2007, 09:17:34 μμ »
Αλέξανδρε το χοντραίνεις άσχημα... ΚΟΨΕ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ OFFSIDE... ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΑΩ ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΝ ΤΟΝ ADMIN...

Θα με πετάξεις έξω πρίν δεις τα μοντέλα μου???

Δε σε είδα να μιλάς σε τέτοιο αυστηρό τόνο σε αυτούς που με ειρωνεύτηκαν και με κορόιδεψαν.  :wink:

Στη τελική ξέρεις τί νομίζω εγώ?? Ότι η κριτική μου είναι που στην έδωσε στα νεύρα άσχημα. (Δε λέω ότι είναι κακό,άνθρωποι είμαστε και έχουμε τις εκρήξεις μας πού και πού) αλλά τουλάχιστον ΜΗΝ προσπαθείς φίλε να βγάλεις προς τα έξω αυτό το προσωπείο του ήρεμου και υπεράνω που δέχεται την κριτική.

-Εμπρός λοιπόν πέταξε με έξω... Στην έδωσα την ευκαιρία... ΣΟΥ ΠΗΓΑ ΚΟΝΤΡΑ και αυτό αρκεί. Δεν αρκεί?? Αυτό δεν ήθελες από τη πρώτη στιγμή που διάβασες τη πρώτη γραμμή της ΚΑΛΟΠΡΟΑΪΡΕΤΗΣ κριτικης μου??? Από τότε δεν έβραζε σιγά σιγά το αίμα σου??? ΠΡΟΣΕΧΕ το προσωπείο ράγισε και το μέσα φάνηκε.  :wink:

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 03, 2007, 09:20:26 μμ »

Την ωριμότητά μου,άσε να την κρίνουν αυτοί που με γνωρίζουν.Είσαι πολύ μικρός και σίγουρα ανώριμος για να μιλήσεις επ΄αυτού.Μπορείς να κρίνεις μοντέλα,αλλά όχι ανθρώπους,ειδικά όταν δεν τους γνωρίζεις.Αυτό δεν σου το έμαθαν οι γονείς σου?
     Δεν θέλω να με αναγκάσεις να σε κρίνω,ούτε εσένα ούτε και τους γονείς σου τους οποίους κάπου ανέφερες.Δεν σε ξέρω οπότε ας μείνει εδώ.

Δε σε είδα να μιλάς σε τέτοιο αυστηρό τόνο σε αυτούς που με ειρωνεύτηκαν και με κορόιδεψαν.  :wink:

Στη τελική ξέρεις τί νομίζω εγώ?? Ότι η κριτική μου είναι που στην έδωσε στα νεύρα άσχημα. (Δε λέω ότι είναι κακό,άνθρωποι είμαστε και έχουμε τις εκρήξεις μας πού και πού) αλλά τουλάχιστον ΜΗΝ προσπαθείς φίλε να βγάλεις προς τα έξω αυτό το προσωπείο του ήρεμου και υπεράνω που δέχεται την κριτική.

-Εμπρός λοιπόν πέταξε με έξω... Στην έδωσα την ευκαιρία... ΣΟΥ ΠΗΓΑ ΚΟΝΤΡΑ και αυτό αρκεί. Δεν αρκεί?? Αυτό δεν ήθελες από τη πρώτη στιγμή που διάβασες τη πρώτη γραμμή της ΚΑΛΟΠΡΟΑΪΡΕΤΗΣ κριτικης μου??? Από τότε δεν έβραζε σιγά σιγά το αίμα σου??? ΠΡΟΣΕΧΕ το προσωπείο ράγισε και το μέσα φάνηκε.  :wink:

Πάντως δες και κάποιον ειδικό

Αποσυνδεδεμένος distam

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Hράκλειο Κρήτης
  • modelclub.gr
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 03, 2007, 09:20:46 μμ »
Αλέξανδρε .Γιατί το κουράζεις το πράγμα ; ΟΛΟΙ εδώ  έχουμε καταλάβει ότι δεν είσαι μοντελιστής και ότι μπήκες σε αυτό το forum με άλλους σκοπούς .
Βλέπεις ότι δεν έπιασαν τα κόλπα με τις ψηφοφορίες και τώρα προκαλείς .Δεν καταλαβαίνω το απώτερο σκοπό πίσω από αυτές τις ενέργειες σου αν και υποψιάζομαι .
Αλλά μέχρι εδώ.  :evil:
Αν όπως λες έχεις αρχές από την οικογένεια σου εφάρμοσε τις η φύγε  :arrow:

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 03, 2007, 09:21:11 μμ »
πρού ψηφίσετε , κοιταξτε την παρακάτω φωτογραφία και αναλογιστείτε την πιστότητα του μαύρου του εν λογω μοντέλου.

Αντε με κανατε να ποστάρω σε δύο μερη.

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 03, 2007, 09:22:33 μμ »

Δε σε είδα να μιλάς σε τέτοιο αυστηρό τόνο σε αυτούς που με ειρωνεύτηκαν και με κορόιδεψαν.  :wink:

-Εμπρός λοιπόν πέταξε με έξω... Στην έδωσα την ευκαιρία... ΣΟΥ ΠΗΓΑ ΚΟΝΤΡΑ και αυτό αρκεί. Δεν αρκεί?? Αυτό δεν ήθελες από τη πρώτη στιγμή που διάβασες τη πρώτη γραμμή της ΚΑΛΟΠΡΟΑΪΡΕΤΗΣ κριτικης μου??? Από τότε δεν έβραζε σιγά σιγά το αίμα σου??? ΠΡΟΣΕΧΕ το προσωπείο ράγισε και το μέσα φάνηκε.  :wink:
Μεγάλε το χοντραίνεις άσχημα,πρόσεξε...
Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 03, 2007, 09:24:01 μμ »

Eίμαι 42 και καθόλου ώριμος, διαβάζω Αστερίξ και μου αρέσουν τα cartoons. Τα μοντέλα μου υπάρχουν σε αρκετά σημεία στο forum. Ξεκίνα σε παρακαλώ μία κριτική και λάβε υπ' όψη σου οτι είναι ανώριμος. Για πάμε...

Δηλαδή ποιος νομίζεις πως είσαι που πρέπει να τσατιστούμε όλοι με σένα; Ξανά, ρίξε μια ματιά στα μοντέλα μου, σε παρακαλώ!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Geokid

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αργος
  • modelclub.gr
    • virtual 335th Greek Squadron
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 03, 2007, 09:25:19 μμ »
Για να πω την αληθεια προτιμω να εχω φιλους που τους υποστηριζω και να μου το ανταποδιδουν παρα να ειμαι μονος και ερημος παρεα με τη Μαρια τη Χουφτα! ::glossa:: Και με το να προκαλεις και να δειχνεις τη ματαιοδοξια σου τοσο ανοιχτα ειναι εξισου ενοχλητικο με το να ειρωνευεσε καποιον  :wink: Ελπιζω ολοι να περασετε ενα καλο ΣΚ και να ηρεμησετε λιγο με κανα πιπινι το βραδυ γιατι η εβδομαδα ηταν δυσκολη και κουραστικη.Καλο μοντελαρισμα σε ολους(και σε μενα να τελειωνω εκεινο το στοιχιωμενο πεζακι :cry:) :D
Me,i want what's coming to me.
The world Chico, and everything in it
,Scarface
 Hasegawa 1/48 F-14A"Jolly Rogers" 75% Hasegawa 1/48 Spitfire Vb Trop Τελος!!

Αλέξανδρος-82

• Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 03, 2007, 09:26:11 μμ »
Την ωριμότητά μου,άσε να την κρίνουν αυτοί που με γνωρίζουν.Είσαι πολύ μικρός και σίγουρα ανώριμος για να μιλήσεις επ΄αυτού.Μπορείς να κρίνεις μοντέλα,αλλά όχι ανθρώπους,ειδικά όταν δεν τους γνωρίζεις.Αυτό δεν σου το έμαθαν οι γονείς σου?
     Δεν θέλω να με αναγκάσεις να σε κρίνω,ούτε εσένα ούτε και τους γονείς σου τους οποίους κάπου ανέφερες.Δεν σε ξέρω οπότε ας μείνει εδώ.

Ούτε εσύ με ξέρεις αλλά παρόλα αυτά με αποκαλείς ανώριμο...

Εδώ λές:
"Μπορείς να κρίνεις μοντέλα,αλλά όχι ανθρώπους,ειδικά όταν δεν τους γνωρίζεις." (Πές το στον εαυτό σου φίλτατε)  :wink:

Αλέξανδρος-82

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 03, 2007, 09:28:29 μμ »
Αλέξανδρε .Γιατί το κουράζεις το πράγμα ; ΟΛΟΙ εδώ  έχουμε καταλάβει ότι δεν είσαι μοντελιστής και ότι μπήκες σε αυτό το forum με άλλους σκοπούς .
Βλέπεις ότι δεν έπιασαν τα κόλπα με τις ψηφοφορίες και τώρα προκαλείς .Δεν καταλαβαίνω το απώτερο σκοπό πίσω από αυτές τις ενέργειες σου αν και υποψιάζομαι .

Είπα θα απαντήσω με τα μοντέλα μου και το εννοώ. Δεν ξέρω πότε αλλά θα γίνει. Είναι υπόσχεση. Και ΝΑΙ είμαι μοντελιστής.

Αποσυνδεδεμένος distam

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Hράκλειο Κρήτης
  • modelclub.gr
« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 03, 2007, 09:31:19 μμ »

Είπα θα απαντήσω με τα μοντέλα μου και το εννοώ. Δεν ξέρω πότε αλλά θα γίνει. Είναι υπόσχεση. Και ΝΑΙ είμαι μοντελιστής.

Ωραία μέχρι τότε κόφτο

Tags: