Σύνολο ψηφοφόρων: 18
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αλέξανδρος-82, για αυτό τι έχεις να πεις;
Παράθεση από: gkontog στις Μαρτίου 03, 2007, 09:31:40 μμΑλέξανδρος-82, για αυτό τι έχεις να πεις;Αρκετά καλό. Συγχαρητήρια αν είναι δικό σου. Μου αρέσουν πολύ τα "ξεθωριασμένα" πυροβόλα.
ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΓΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ 'ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. (ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ). ΚΛΕΙΝΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΩ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΗΡΕΜΗΣΩ.άμπρο καλό είναι να διαγραφεί ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ. ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Η αυλαία της κωμωδίας πέφτει εδώ. Καληνύχτα.
φίλε liverpool και εγώ στεναχωρήθηκα για την ήττα της ομάδας - υπάρχουν και μαρτυρες που άκουσαν το βογκητό μου.
Δεν στραβωσε τιποτα ρε συ Λαμπρο...Βρηκε ενα Ελληνικο site και ειπε να μπει να τα κανει λιγο κ@λο Αστον να παει να σπασει τα σπυρακια του τωρα γιατι πανω απο 11 χρονων δεν τον κανω!!!!
Παράθεση από: Αλέξανδρος-82 στις Μαρτίου 03, 2007, 10:46:48 μμΗ αυλαία της κωμωδίας πέφτει εδώ. Καληνύχτα. γιατι ομως ρε φιλε? τι στραβωσε κι εχεις αυτη τη συμπεριφορα??
Παράθεση από: Viper στις Μαρτίου 03, 2007, 10:48:09 μμΠαράθεση από: Αλέξανδρος-82 στις Μαρτίου 03, 2007, 10:46:48 μμΗ αυλαία της κωμωδίας πέφτει εδώ. Καληνύχτα. γιατι ομως ρε φιλε? τι στραβωσε κι εχεις αυτη τη συμπεριφορα??Ίσως φταίει το ότι δε βγαίνω πολύ από το σπίτι. Ίσως ότι έχω το μικρόβιο να "τσιγκλάω" μέσα μου, ίσως ότι είμαι μοναχοπαίδι, ίσως ότι δε μου πάει τίποτε καλά στη πραγματική ζωή, ίσως φταίει η δασκάλα μου στο δημοτικό. Ισως η γατα του γείτονα. Δε ξέρω...Πληροφοριακά πάντως-οχι να το παινευτώ αλλά στο ενεργητικό μου έχω ΤΡΙΑ ΙΣΟΒΙΑ ΜΠΑΝ ΑΠΟ ΙΣΑΡΙΘΜΑ ΦΟΡΟΥΜ. (www.chemicalforums.com, www.e-steki.com, www.forums.gr) Και φτάνω στο κρίσιμο ερώτημα: VIPER ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΑ????
ΟΧΙ ΘΕΛΩ ΤΕΣΣΕΡΑ
Παράθεση από: dedalos στις Μαρτίου 03, 2007, 10:51:35 μμΔεν στραβωσε τιποτα ρε συ Λαμπρο...Βρηκε ενα Ελληνικο site και ειπε να μπει να τα κανει λιγο κ@λο Αστον να παει να σπασει τα σπυρακια του τωρα γιατι πανω απο 11 χρονων δεν τον κανω!!!! Ο γιός μου είναι 10 και ΔΕΝ φέρετε έτσι.
Παντως το γελιο που'χω ριξει δεν περιγραφεται Κριμα που αποκαλυφθηκε η πατατια παντως... Kοινως"βγηκε απ'την ντουλαπα" που λενε και οι ξενοι...if you know what i mean. Tελειωσε το εργοοοο,πανε και τα ποπ κορν... Δεν πειραζει...παμε να μοντελαρουμε Αλεξ,κατσε να δεις πως γινεται και μπορει ,μεχρι να σ'αφησει η μαμα να πιασεις αιχμηρα αντικειμενα, να εχεις γινει master!! Α ρε ζορι που τραβαει ο κοσμακης "για ολα φταιει η κενονια που αλλους τους ανεβαζει κι αλλους τους κατεβαζει..." Ειμαι ο Αλεξης και ειμαι κομπλεξαρα!!!