0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κώστα μία ερώτηση. Το ζελεδοειδές υλικό στο οποίο έχεις στηρίξει σκέλη προσγείωσης, πυραύλους κλπ τί είναι :
Γιώργο δεν είναι ζελοειδές, κάπακι από το μικρό πακέτο των Ferrero Rosse είναι... Τα χρησιμοποιώ για να κολλάω τα μικρά κομμάτια πάνω και να βάφω ή να ασταρώνω... Βολεύει από το να τα κρατάω στο χέρι...
Πάντως κι αυτό από φαγώσιμο είναι Καλά, πάλι ζελέδες και νουγκατίνες λιγουρεύεσαι πρωινιάτικα βρε;;;
... το καλοκαίρι θα είναι μόνιμα και η γυναίκα εδώ, οπότε...
Μισή σταγόνα κυανοακρυλική, μπορεί να συγκρατήσει οποιοδήποτε κομμάτι...
Δε θα με χάσετε κι όλας... Απλά δε θα έχει πολύ μοντελάρισμα...
( @nino1969 )
Παράθεση από: melpas1013 στις Μαΐου 08, 2007, 11:24:32 πμΜισή σταγόνα κυανοακρυλική, μπορεί να συγκρατήσει οποιοδήποτε κομμάτι...Eίναι τόσο απλό... Αμα σου πούνε τη λύση... Και ρε Κώστα, πως κόβεις ρε παιδάκι μου τη σταγόνα στη μέση :
ʼντε να το πώ απλά...Η άνοιξη είναι η εποχή που τα πάντα συνουσιάζονται, ετοιμαζόμενα για το καλοκαίρι... Όπου πέφτει ακόμα πιο πολύ συνουσίασμα... Επειδή εγώ πρέπει να περιμένω το καλοκαίρι αναγκαστικά, τώρα συνουσιάζομαι στο μοντελάρισμα...
Παπάρα δεν έχεις κάνει ποτέ στη ζωή σου? "Αγάπη μου μισή μπουκιά ακόμα να φάω, κι έρχομαι..." Ε, το ίδιο πράγμα είναι...