Και επειδή ένας σωστός Moderator είναι ανήσυχο πνεύμα, και τον τρώει συνέχεια το χέρι του, να τη και η επόμενη κατασκευή μου... F-4E Phantom II 1/48 Ηasegawa(το γνωστό 30th Anniversary...) Το κιτ άνηκε στον ξαδερφό μου, που με έμπασε στα κόλπα, και προχθές σε μια κρίση εξυπνάδας, τον ρώτησε αν είχε κανένα κιτ άφτιαχτο... Μου έφερε λοιπόν, ένα Phantom, με κλεισμένη άτρακτο, κολλημένες πτέρυγες και κώνο, και βαμμένο με enamel σε Hill Grey II πριν από 15 περίπου χρόνια... Εντός 20 λέπτου από την ώρα που το έφερε, το μοντέλο είχε διαλυθεί στα εξ' ον συνετέθη, μιας και η κόλλα που είχε χρησιμοποιήσει δεν ήταν τίποτα σπουδαίο... Μετά από 10 ώρες περίπου, ήταν και ξεβαμμένο, αφού έκανε κούρα με Fornet σε μια σακούλα, και έτσι ήταν έτοιμο να αποκτήσει πλέον και Ελληνική ταξική συνείδηση... Από χθές το βράδυ λοιπόν, βάφτηκε η μπανιέρα, τα καθίσματα οι κονσόλες και τα κουμπάκια, έγινε ένα ελαφρύ drybrush για να δείξουν λίγο τα όργανα, και σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η κατασκευή ζωνών κτλ, από αλουμινόφυλλο... Δεν θα δωθεί ιδιαίτερη σημασία στη βελτίωση(δεν προβλέπεται άλλη πέρα από τις ζώνες), αλλά θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια στη σωστή κόλληση καθώς ο ξάδερφος δεν είχε κάνει καλή δουλειά σε ορισμένα σημεία και τα σημάδια δεν είναι εύκολο να φύγουν... Τα μόνα που δεν κατάφερα να ξεκολλήσω και να ξεβάψω είναι οι φωλεές του ΣΠ και τα σκέλη, μιας και είναι καλά κολλημένα και βαμμένα με άσπρο enamel...
Σε κάθε περίπτωση είναι μια κατασκευή που του αφιερώνω, μιας και μου γνώρισε αυτό το μαγικό κόσμο...
ΥΓ. Συγχωρέστε με για τις φωτογραφίες, αλλά δεν είναι εύκολο να φωτογραφίζεις και να έχεις καταρροή, χωρίς να τρέμεις λίγο... Σε λίγη ώρα ξεκινά η επόμενη φάση του ολοκληρωτικού κλεισίματος της ατράκτου... Α!!! Ηill Grey II θα γίνει το πρώτο μου Φάντασμα... Έχει και το Φαντομά στη ΝΕΤ...