Αποστολέας Θέμα: 3ο Modelclub Group Build: "ΕΛΛΑΔΑ"  (Αναγνώστηκε 160818 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Απ: 3ο Modelclub Group Build: "ΕΛΛΑΔΑ"
« Απάντηση #1000 στις: Ιουλίου 12, 2007, 08:45:12 μμ »
Κάποιος πήρε φόρα ή μου φαίνεται :?:
 ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #1001 στις: Ιουλίου 12, 2007, 08:48:30 μμ »
Ρε σύ Alex... πολύ σκούρο μου φαίνεται :!: :!: :!: ::hlioskaytos::
Με... φούμο το πέρασες :?: ::glossa:: ::tanzen_009::

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #1002 στις: Ιουλίου 13, 2007, 08:42:44 πμ »
Πολυ ομορφο Alex  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #1003 στις: Ιουλίου 13, 2007, 10:23:00 πμ »
Έχει και πατημασιές επάνω... Χάλ-ι-α...

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #1004 στις: Ιουλίου 13, 2007, 04:59:23 μμ »
Από κοντά δεν είναι τόσο σκούρο, θα το φέρω να το δείτε στο meeting αύριο!

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #1005 στις: Ιουλίου 19, 2007, 02:27:00 πμ »
Αντε Αλεξη καλη συνεχεια!Ερχονται και τα αρματα....! ;-) :-)

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #1006 στις: Ιουλίου 23, 2007, 10:58:46 πμ »
Λοιπόν:

Στο μονοθέσιο μπήκαν και άλλα λευκά κουτάκια ως προειδοποιητικά... και ακόμη έχει και άλλα! Δείτε φωτό πριν και μετά (σαν τα παιχνίδια παρατηρητικότητας):

Στο διθέσιο φτιάχτηκαν τα προειδοποιητικά γύρω από το κόκπιτ. Χρησιμοποιήθηκαν τρίγωνα danger από Mirage2000 (το μαύρο περίγραμμα δεν υπάρχει στην περίπτωση του F-5 αλλά δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα να το αφαιρέσω), μαύρο (θα έπρεπε να είναι) πλαίσιο κειμένου από F-16 (οπότε πραγματικά γκρι σκούρο), λευκά πλαίσια από λευκό decal και από πάνω μαύρο κείμενο από Α-7, κίτρινα Rescue/Διάσωση από το spare box και κάτι άλλα ψιλά.
Παρατηρείστε ότι (α) δεν είναι στις απολύτως σωστές θέσεις (αλλά πρέπει να το αντιπαραβάλεις με φωτό του πραγματικού) και (β) η δεξιά πλευρά (ένθετη φωτό στην μεγάλη) δεν είναι συμμετρική της αριστερής (έτσι είναι και στο πραγματικό).

Α, στην  ουρά μπήκε και η διπλή κόκκινη γραμμή από ξεχωριστές λεπτές μονές. Αυτές του κιτ είναι αρκετά παχιές για ghost F-5.

Και μετά από αυτό καιρός για το αγαπημένο σημείο όλων (ΜΠΛΙΑΧ!):
Καλύπτρες!
Ξεκίνησε το μασκάρισμα και το (πάντα πινελάτο) βάψιμο.

Κουράγιο μας...

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #1007 στις: Ιουλίου 23, 2007, 11:06:50 πμ »
...κι εμεις μαζί σου μέχρι να το δούμε τελειωμένο!
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #1008 στις: Ιουλίου 23, 2007, 11:08:33 πμ »
Βρε Γιάννη, πολύ σήμα βρε παιδί μου, χαρά στην υπομονή σου! Πάντως έκατσαν όλα πολύ καλά και στοιχισμένα, συγχαρητήρια! Για τις λεπτές κόκκινες γραμμές, το μόνο που έχω να πω ειναι ::proskino::

Και τέλος, πως καταφέρνεις και στρώνεις το χρώμα με το πινέλο πάνω στο διαφανές πλαστικό :!: :shock: Εδώ καμμιά ψιλοδιόρθωση με πινελάκι πρέπει να κάνω και βλαστημάω σα μαουνιέρης και εσύ βάφεις ΟΛΗ την καλύπτρα! Για ρίξε το μυστικό...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
    • Image
Απ: Απ: 3ο Modelclub Group Build: "ΕΛΛΑΔΑ"
« Απάντηση #1009 στις: Ιουλίου 23, 2007, 11:12:23 πμ »
Εδώ καμμιά ψιλοδιόρθωση με πινελάκι πρέπει να κάνω και βλαστημάω σα μαουνιέρης...
Εγώ αντί να βλαστημάω ("παλιοχαρακτήρα" και τέτοια...) απλά βάφω σα ναύτης της Γ/Ε. Μπλάτσα μπλάτσα μπλάτσα μπλάτσα μπλάτσα μπλάτσα μπλάτσα μπλάτσα ...

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #1010 στις: Ιουλίου 25, 2007, 01:37:33 πμ »
Α ρε Γιαννη.....!!!!!!!
Μην πω τιποτα...ξερεις....συνεχισε και θα στα πω ολα στο τελος!!!!!!!!!!!!!!
:-) :-)

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #1011 στις: Ιουλίου 25, 2007, 10:18:34 μμ »
Μπράβο βρε Γιάννο!!!
Δείχνουν όλο και πιο όμορφα!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
    • My Home Page
« Απάντηση #1012 στις: Ιουλίου 25, 2007, 11:00:45 μμ »
μπραβο βρε Γιαννη φοβερα!!!!!!!!!!!!!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Περικλης Σαλεσιωτης

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #1013 στις: Ιουλίου 26, 2007, 11:46:10 πμ »
Thanks guys. Ο πειρασμός είναι μεγάλος στο να αρχίσω κάτι καινούργιο (και λόγω καλοκαιριού) αλλά προσπαθώ να συγκρατηθώ για να τα τελειώσω μιας και αυτό το (διπλό) project βλέπει... φως.

Επόμενο βήμα τα καθίσματα του διθέσιου (δείτε φωτό αναφοράς)
Βέβαια υπάρχουν και άλλα decals αλλά είπαμε....

Θυμίζω ότι έχει γίνει η βασική δουλειά και (με τον σχετικό φόβο) πρέπει να πάω για τις ζώνες!

Σην ένθετη φαίνεται το (πολύ καλό) κάθισμα που δίνει το κιτ και το οποίο είναι σωστό για τα F-5 όπως παραλήφθηκαν. Θα χρησιμοποιηθεί όπως είναι στο μονοθέσιο...

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
    • My Home Page
« Απάντηση #1014 στις: Ιουλίου 26, 2007, 11:47:22 πμ »
Γιαννη τρομερα καθισματα!!!!!!!!!!!! Μπραβο!!!!!!!!!!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Περικλης Σαλεσιωτης

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #1015 στις: Ιουλίου 29, 2007, 01:36:47 μμ »
Γιάνναρε εξαιρετικά τα πάς...

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #1016 στις: Ιουλίου 29, 2007, 08:20:01 μμ »
Ανακοίνωσις.

Κύριοι,
Μετα λύπης μου σας πληροφορώ οτι το Noratlas της Heller απλά δεν είναι δυνατό να κατασκευαστεί, από εμένα τουλάχιστον. Αφού κόλησα και τα tween booms και τα ίσιωσα, αδυνατώ να ευθυγραμμίσω άτρακτο, πτέρυγες, booms και ουραίο πτέρωμα. Το όλο project θα μπει στο ντουλάπι εν αναμονή περιόδων με περισσότερο ελεύθερο χρόνο... :(

Αλλά μιας και δήλωσα συμμετοχή κάτι πρέπει να φτιάξω, οπότε διάλεξα το Breguet 14 της AZModel. Το κιτ έρχεται σε ένα κουτάκι με όμρφο box art και οδηγίες βαφής στο πίσω μέρος.

Οι οδηγίες αποτελούνται από 8 σελίδες και είναι αρκετά ασαφής ως προς την ακριβή τοποθέτηση των κομματιών, ειδικά στο cockpit.

Τα κομμάτια ήταν κλεισμένα σε μία σακκούλα με zip lock, μια ιδέα πολύ καλή την οποία θα ήθελα να ακοουθήσουν και άλλες εταιρείες.

Σε 2 πλαίσια απο μαλακό γκρίζο πλαστικό υπάρχουν όλα τα κομμάτια που είναι απαραίτητα. Δεν βρήκα εμφανή sink marks, pin marks ή flash, και γενικά το επίπερο της λεπτομέρειας είναι πολύ καλό.

Σε γκρίζα ρητίνη δίνονται μερικά κομμάτια αλλά σε ένα από αυτά οι κάθετες εξατμίσεις του κινητήρα ήταν σε μεγάλο ποοστό σπασμένες. Μικρό το κακό ευτυχώς γιατί τίποτα δεν θα διακρίνεται στο τέλος και αν κάποιος είναι τελειομανής διορθώνεται εύκολα.

Ενα μικρό fret με pe δίνει τα περισσότερα κομμάτια του cockpit. Η ποιότητά τους είναι πολύ καλή.

Τα σήματα είναι εντυπωσιακά και αφορούν 4 αεροσκάφη. Είναι πολύ gloss και in register. Στη συνέχεια είχα και μιά ευχάριστη έκπληξη με τα σήματα...

Αφού λοιπόν συνέλεξα πληροφορίες για το χρωματισμό των Breguet (εκ νέου σας ευχαριστώ όλους) κατέληξα στα παρακάτω:

- Τα εν λόγω αεροσκάφη παρελήφθησαν με την 5χρωμη γαλλική παραλλαγή.
- Στη συνέχεια, κάποια στιγμή στην καρριέρα τους δέχτηκαν μία παραλλαγή καφέ πράσινο, ίσως γιατί ήταν χρονοβόρο να συντηρηθεί η 5χρωμη αρχική παραλλαγή. Ολα τα profiles από την χρονική περίοδο 1921 - 1923 παρουσιάζουν τα Breguet δίχρωμα και έτσι αποφάσισα να φτιάξω και το δικό μου.

Αρχικά για να δοκιμάσω πως θα φαίνονται τα χρώματα αποφάσισα να βάψω την άνω πτέρυγα. Την ψέκασα από κάτω με άσπρο Gunze H11 και απο πάνω μόνο στα σημεία που θα μπούν τα εθνόσημα.

Μετά preshading, όχι με μαύρο γιατί θα ήταν πολύ έντονο, αλλά με Humbrol 110. Ψέκασμα τα κενά του preshading με Humbrol 74 dopped linnen και στη συνέχεια ψέκασμα όλη η πτέρυγα μέχρι να καλυφθεί όσο θέλω (ή όσο κατάφερα :) ) το preshading.

Στη συνέχεια με ένα stencil έκοψα χάρτινους κύκλους 1mm μικρότερους από τη διάμετρο των roundels και τους κόλλησα με blue tack πάνω στην άνω επιφάνεια της πτέρυγας στα σημεία που θα μπουν τα σήματα.

Μετά preshading με μαύρο Humbrol 33, ψέξασμα το πράσινο Humbrol 102, μασκάρισμα, εκ νέου preshading και ψέκασμα το καφέ Humbrol 110. Το τελικό αποτέλεσμα μου άρεσε αρκετά και αποφάσισα να το κρατήσω και μιας και είμαι ανυπόμονος είπα να κολλήσω και τα σήματα της πτέρυγας.

Και εδώ ήρθε η έκπληξη που σας έλεγα. Τα σήματα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ :shock: :!: :!: :!: Είναι γερά και αντέχουν την καταπόνηση που περνάνε κατά την τοποθέτηση, έχουν πυκνό χρώμα και καλύπτουν τα υποκείμενα χρώματα και έκατσαν μέσα σε 10 λεπτά πάνω και από τις μικρότερες λεπτομέρειες της επιφάνειας της πτέρυγας χωρίς κανένα βελτιωτικό ενώ το φιλμ πρακτικά δε φαίνεται. Μου έκαναν τρομερή εντύπωση και ψάχνοντας την καρτέλα βρήκα το λόγο, τα σήματα είναι τυπωμένα από την Tech Mod. Συγχαρητήρια από εμένα στην AZModel για την επιλογή τους!

Αυτά για την ώρα, η συνέχεια το άλλο ΣΚ γιατί μέσα στην εβδομάδα πρέπει να τελειώσει το Avenger και να προχωρήσει το Gladiator...
Η λοιπή οικογένεια θα με εγκαταλείψει μάλλον την Τετάρτη για Αίγινα, οπότε θα λιώσω πάνω από τον πάγκο!
ΥΓ
Εχω βρεθεί με 3 μοντέλα στον πάγκο ταυτόχρονα! Ετσι και τα μπλέξω θα δείτε το πρωτο παγκοσμίως διπλάνο Avenger και το ειδικό super secret Gladiator με τορπίλη :shock:

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #1017 στις: Ιουλίου 29, 2007, 09:01:23 μμ »
Ανακοίνωσις.

Κύριοι,
Μετα λύπης μου σας πληροφορώ οτι το Noratlas της Heller απλά δεν είναι δυνατό να κατασκευαστεί, από εμένα τουλάχιστον. Αφού κόλησα και τα tween booms και τα ίσιωσα, αδυνατώ να ευθυγραμμίσω άτρακτο, πτέρυγες, booms και ουραίο πτέρωμα. Το όλο project θα μπει στο ντουλάπι εν αναμονή περιόδων με περισσότερο ελεύθερο χρόνο... :(

Κρίμα! :cry: Αλλά αφού τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα, καλύτερα που το αφήνεις για αργότερα που οι συνθήκες θα ευνοούν περισσότερο

Τώρα για το Breguet, μπράβο, πολύ καλή η εργασία έως τώρα!  ::eusa_clap::

Σε 2 πλαίσια απο μαλακό γκρίζο πλαστικό υπάρχουν όλα τα κομμάτια που είναι απαραίτητα. Δεν βρήκα εμφανή sink marks, pin marks ή flash, και γενικά το επίπερο της λεπτομέρειας είναι πολύ καλό.

Τώρα, πώς τα καταφέρνεις και σε σχεδόν κάθε post σου έχεις και μια αναφορά στα της κουζίνας, είναι πράγματι αξιοθαύμαστο!

ΥΓ
Εχω βρεθεί με 3 μοντέλα στον πάγκο ταυτόχρονα! Ετσι και τα μπλέξω θα δείτε το πρωτο παγκοσμίως διπλάνο Avenger και το ειδικό super secret Gladiator με τορπίλη :shock:

::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
    • My Home Page
« Απάντηση #1018 στις: Ιουλίου 29, 2007, 09:06:01 μμ »
πολυ ομορφη δουλεια μεχρι τωρα φιλε μου μπραβο!!!!!!!!!!!!!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Περικλης Σαλεσιωτης

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #1019 στις: Ιουλίου 29, 2007, 09:57:24 μμ »

Τώρα, πώς τα καταφέρνεις και σε σχεδόν κάθε post σου έχεις και μια αναφορά στα της κουζίνας, είναι πράγματι αξιοθαύμαστο!
::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Ε, ξέρεις, βγαίνει μόνο του, χωρίς προσπάθεια, πως έγραφε ο Bach μουσική, κάπως έτσι! ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Harris Charalambous

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Maryland, USA
  • IPMS 410 MC 85
« Απάντηση #1020 στις: Ιουλίου 30, 2007, 02:45:25 πμ »
Oraio kai prototipo thema  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μοντελιστής από Αμερική

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #1021 στις: Ιουλίου 30, 2007, 09:06:03 πμ »
Το όλο project θα μπει στο ντουλάπι εν αναμονή περιόδων με περισσότερο ελεύθερο χρόνο...     :!: :!:
:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Μακράν το καλύτερο ανέκδοτο που έχω ακούσει το τελευταίο εξάμηνο....
 :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #1022 στις: Αυγούστου 01, 2007, 11:32:09 πμ »
Ας κάνουμε λοιπόν και πάλι το απαράδεκτο του να μιλάμε χωρίς ...ντοκουμέντα.

Βάφτηκε η κάτω πλευρά του F-5A (ναι, ναι, θυμίζω ότι από πάνω υπήρχαν decals αλλά από κάτω ούτε ένα χέρι χρώμα...). Μένει τρίψιμιο για λείανση του χρώματος και παρκετίνη.

Στο διθέσιο είχαμε πρόοδο με τα καθίσματα. Φτιάχτηκε από χαρτί αυτό το περίεργο κάλυμμα που θυμίζει πλατοκάθισμα της autoplus (το ανάλογο έχει και το Mk10L) και με masking tape κάποιες ζώνες. Δεν θα το κουράσω πολύ, με λίγο aluminium θα βάψω κάτι σαν πόρπες και νομίζω enough is enough, για 1/72 καλούτσικο θα δείχνει. Έτσι κι αλλιώς αρκετή ώρα μου είχαν πάρει τα συγκεκριμένα καρεκλάκια με την αρχική μετατροπή με φύλλο πλαστικού...

>Το καλύτερο όμως ήταν αυτό: με μαύρο στο πινέλο και freehand προσπάθησα να φτιάξω την γραμμούλα που υπάρχει μπροστά και πάνω στο rudder, στην ακμή του, εκεί που το μονοθέσιο έχει την λευκή μπάντα πάνω από το εθνόσημο (ελπίζω να καταλάβετε ποιο σημείο εννοώ).
Αποτυχία και ερασιτεχνισμός. Έπρεπε κάπως να διορθωθεί. Πώς όμως; με άσπρο από πάνω και ξαναδοκιμή; Δύσκολο. Τελικά τα πράγματα ήταν εξαντλητικά απλά: μπατονέτα σε διαλυτικό, τρίψιμο του εν λόγω σημείου, φεύγει το χρώμα αλλά μόνο το μαύρο. Το άσπρο δεν έπαθε τίποτα γιατί ήταν καλυμμένο με την (για άλλη μια φορά) μαγική παρκετίνη η οποία ανακυρήσσεται στο πιο ουδέτερο υλικό του μοντελιστικού κόσμου!!!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #1023 στις: Αυγούστου 01, 2007, 11:47:37 πμ »
>Το καλύτερο όμως ήταν αυτό: με μαύρο στο πινέλο και freehand προσπάθησα να φτιάξω την γραμμούλα που υπάρχει μπροστά και πάνω στο rudder, στην ακμή του, εκεί που το μονοθέσιο έχει την λευκή μπάντα πάνω από το εθνόσημο (ελπίζω να καταλάβετε ποιο σημείο εννοώ).
Αποτυχία και ερασιτεχνισμός. Έπρεπε κάπως να διορθωθεί. Πώς όμως; με άσπρο από πάνω και ξαναδοκιμή; Δύσκολο. Τελικά τα πράγματα ήταν εξαντλητικά απλά: μπατονέτα σε διαλυτικό, τρίψιμο του εν λόγω σημείου, φεύγει το χρώμα αλλά μόνο το μαύρο. Το άσπρο δεν έπαθε τίποτα γιατί ήταν καλυμμένο με την (για άλλη μια φορά) μαγική παρκετίνη η οποία ανακυρήσσεται στο πιο ουδέτερο υλικό του μοντελιστικού κόσμου!!!
::icon_thumright::
Εγώ αναρωτιέμαι πως τα κατάφερα και έφτιαξα κάποια μοντέλα χωρίς παρκετίνη...

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #1024 στις: Αυγούστου 01, 2007, 11:57:24 πμ »
Έλα ντε, πώς μπορούσες δάσκαλε;

Αυτό το gloss της Humbrol ήταν αν μη τι άλλο απαγορευτικό για US Navy jets. Να δεις F-14 με γκρι από πάνω και κίτρινα flaps, stabilators κλπ... 

Tags: