Αποστολέας Θέμα: Ενστάσεις και προτάσεις για τα Group Build γενικά...  (Αναγνώστηκε 7369 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
Ενστάσεις και προτάσεις για τα Group Build γενικά...
« στις: Φεβρουαρίου 01, 2007, 04:20:31 μμ »
Θέλοντας να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου θα πω ότι βρίσκω λάθος το να τρέξει δεύτερο gb την ίδια στιγμή που τρέχει το ψηφισμένο "Ελληνικό θέμα" και εξηγούμε..

Θα προτιμούσα τα παιδιά (όπως Π.Χ. ο Αντρέας που γνωρίζω την ποιότητα της δουλειάς του) που θέλουν να συμμετάσχουν στο LUFTWAFFE gb να συμμετάσχουν στο Ελληνικό θέμα με κάποιο αεροσκάφος. Τώρα με το LUFTWAFFE απλά θα συμμετάσχουν εδώ και δεν νομίζω να προλάβουν το Ελληνικό θέμα.

Σίγουρα σε πολλούς δεν άρεσε το Ελληνικό θέμα που ψηφίστηκε αλλά αυτοί είναι οι κανόνες ( ή δεν είναι???)

Εγώ Π.Χ. ψήφισα Ελληνικό θέμα παρότι θα με βόλευε καλύτερα το ΒΠΠ ή ο χειμώνας. Το έκανα όμως γιατί 1ον ήθελα κάτι διαφορετικό και 2ον σκέφτηκα και τους υπόλοιπους που γουστάρουν Ελληνικά και δεν είχαν πολλές επιλογές στην Έρημο.

Με την ίδια λογική οι αρματάδες ΒΠΠ θα φτιάξουν gb για τα γερμανικά άρματα, οι σύγχρονοι gb για τα Leopard και πάει λέγοντας!

Αυτό που λέω είναι ότι θα ήθελα να σας δω όλους στο gb Ελληνικό θέμα και μετά να φτιάξετε οποιοδήποτε LUFTWAFFE θέμα είτε σε gb είτε από μόνοι σας.

Γι αυτό είναι και τόσο γενικό το "Ελληνικό θέμα" οπότε ο καθένας φτιάχνει ότι γουστάρει.
Εσείς που απ' όσο ξέρω γουστάρετε προπέλες θα μπορούσατε να φτιάξετε Ελληνική προπέλα (σίγουρα θα υπάρχει δεν ξέρω).

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Απ: 4ο Modelclub Group Build: "LUFTWAFFE"
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 01, 2007, 04:47:56 μμ »
Νικόλα, έχεις εν μέρει δίκιο αλλά:

Είναι το 2ο GB με Ελληνική θεματολογία... Τα παιδιά που δεν φτιάχνουν Ελληνικά θέματα, περιορίζονται μόνο στο προηγούμενο GB, αφού τα υπόλοιπα δύο τους ήταν-είναι απλησίαστα από πλευράς θεματολογίας, και να μη θέλουν επουδενί να φτιάξουν κάτι Ελληνικό... Αφού βρέθηκαν 4-5 άτομα να θέλουν να καταπιαστούν με ένα θέμα όλοι μαζί, δε βλέπω το λόγο να μην γίνει... Θα μπορούσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, και να το ξεκινήσουν, χωρίς να μας λογαριάσουν ή να το ανακοινώσουν... Εξάλλου, όπως είπα και στον Τάσο που με ρώτησε εχθές, αν υπάρχει και κάτι που οι αρματάδες θα θέλανε να καταπιαστούν ταυτόχρονα με το Ελληνικό θέμα, το ξεκινάμε σε κανά δυό μήνες...

Και κάτι που προκύπτει από την έως τώρα πορεία των GB... Αν κάποιος έχει σκοπό να τελειώσει ένα μοντέλο-συμμετοχή, θα το κάνει είτε είναι 3 μήνες είτε 10 η διάρκεια του GB... Αν στην πορεία βαρεθεί, και 3 χρόνια να του δώσεις, δεν πρόκειται να το φτιάξει... Και καλώς ή κακώς οι κανόνες υπάρχουν για να αλλάζουν... Μπορεί να μη μας βγεί η προσπάθεια των δύο ταυτόχρονων GB, δεν το ξέρω... Αλλά δε χάνουμε τίποτα... Παίζουν και τα δύο GB μέχρι τέλη Οκτώβρη, οπότε στο χέρι μας είναι...

Ίσως μετά το πέρας των παρόντων GB, μιας και έχουμε πλέον πληθύνει αρκετά, να διοργανώνουμε ένα για τους αρματάδες και ένα για τους αεροπλανάδες...

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 01, 2007, 05:09:45 μμ »
Εγώ δε είπα να μην γίνει απλά λέω ότι αποσπάει τα παιδιά από το άλλο gb.

Δεν μπορώ να ακούω ότι κάποιος δεν βρίσκει θέμα σε τόσο γενικό gb.
Δεν είδα κάτι από LUFTWAFFE στο προηγούμενο gb!!! και μη μου πείτε ότι δεν επιχειρούσε στην έρημο γιατί αυτό το ξέρω ακόμα και εγώ!!!!

Να θυμίσω και κάτι άλλο... Οι ακτές της Κρήτης είναι γεμάτες μεταγωγικά της LUFTWAFFE. Στη Λέρο έδρασε εκτεταμένα η LUFTWAFFE, και άλλα τόσα που δεν ξέρω ή μου διαφεύγουν... που λοιπόν η δυσκολία να βρεις θέμα????

Ακριβός αυτό ήταν το θέμα μου είτε σου κάνει το gb είτε όχι δεν θα πρέπει να είναι αυτό το κίνητρό σου για να τελειώσεις κάποιο μοντέλο!

Το όλο θέμα το έγραψα μόνο και μόνο για τη συμμετοχή στο Ψηφισμένο Ελληνικό θέμα και τίποτα άλλο. Ίσα ίσα που τα αεροσκάφη της LUFTWAFFE είναι πολύ ενδιαφέροντα.

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 01, 2007, 05:13:34 μμ »
...Nα θυμίσω και κάτι άλλο... Οι ακτές της Κρήτης είναι γεμάτες μεταγωγικά της LUFTWAFFE. Στη Λέρο έδρασε εκτεταμένα η LUFTWAFFE, και άλλα τόσα που δεν ξέρω ή μου διαφεύγουν... που λοιπόν η δυσκολία να βρεις θέμα????...

Αρα το να κατασκευάσω ένα Panzer IV στο νησί της Ρόδου, θεωρείται εντός θεματολογίας του Group Build?

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 01, 2007, 05:17:37 μμ »
Μιλάω για συγκεκριμένα αεροσκάφη (εδώ σε άλλα μέχρι και τον αριθμό πλαισίου ξέρετε).

Όχι Αλέξη με την έννοια που το λες!!! Αν όμως βάλεις και τίποτα ελιές και καμιά 10αρια Έλληνες αιχμάλωτους χωρικούς τότε ναι είσαι μέσα! :wink:

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 01, 2007, 05:20:47 μμ »
Μιλάω για συγκεκριμένα αεροσκάφη (εδώ σε άλλα μέχρι και τον αριθμό πλαισίου ξέρετε).

Όχι Αλέξη με την έννοια που το λες!!! Αν όμως βάλεις και τίποτα ελιές και καμιά 10αρια Έλληνες αιχμάλωτους χωρικούς τότε ναι είσαι μέσα! :wink:

Εννοούσα σε διόραμα! Οχι σκέτο ένα 4άρι, αλλά μπροστά ας πούμε από ένα κομμάτι του τοίχου από το Κάστρο των Ιπποτών, με ένα γαϊδουράκι φορτωμένο με ξύλα και δυο τρεις χωρικούς να περπατάνε... :wink:

Αποσυνδεδεμένος Farao Mike

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια
  • modelclub.gr
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 01, 2007, 06:58:36 μμ »

Δεν είδα κάτι από LUFTWAFFE στο προηγούμενο gb!!! και μη μου πείτε ότι δεν επιχειρούσε στην έρημο γιατί αυτό το ξέρω ακόμα και εγώ!!!!

Κατ αρχην  απο το προηγουμενο GB δεν ειδε οχι μονο ο Νικος κατι απο Luftwaffe  αλλα ουτε και γω και οχι μονο...
Η αληθεια ειναι πως δεν ειδα ΤΙΠΟΤΑ απο το GB μονο καποιες αναφορες και σκορπια ποσταρισματα απο ημιτελειωμενα μοντελα και αναφορες στο τι ΘΑ γινει στη συνεχεια κλπ.
Δεν τα λεω με εμπαθεια μην με παρεξηγησει καποιος,η αληθεια ειναι πως εγινε λιγο μπαχαλο με τις καθυστερησεις και τις αναβολες.
Μηπως λοιπον θα πρεπει να γινει ΤΩΡΑ επιτελους το ποσταρισμα του μοχθου μας ωστε να δουμε μαζεμενα τα οπωσδηποτε αξιολογα μοντελα που θα εχουν φτιαχτει ?
Εγω προσωπικα εχω φτιαξει ενα Stuka το οποιο περιμενω απο καιρο να ληξει το GB για να το ποσταρω -νομιζωντας οτι ετσι γινεται δηλ τελειωνει το GB και ποσταρουμε ολοι μαζι τα μοντελα μας-
Τελικα ομως αρχισε το GB3 -στο οποιο θα συμμετεχω με ενα Spitfire IV - και το GB4 στο οποιο επισης θα συμμετεχω με ενα Fw190A-8 .
Αυτο για οσους νομιζουν οτι ο χρονος ειναι λιγος η οτι αν συμμετεχεις σε ενα GB δεν μπορεις να συμμετεχεις και σε αλλο ταυτοχρονα
Αληθεια ποια ειναι η διαρκεια για το καθε GB αυτη τη φορα ?

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 01, 2007, 07:24:15 μμ »
Στο GB2, υπάρχουν τουλάχιστον 7-8 τελειωμένα μοντέλα, ίσως καταφέρω να τα απαριθμήσω αργότερα...
Από κει και πέρα, οι αναβολές όπως είπατε, έγιναν γιατί τουλάχιστον εγώ που έλαβα την απόφαση θεώρησα ότι αξίζει να περιμένουμε για 1 μήνα, μήπως δούμε και κάτι ακόμα τελειωμένο... Και όντως είδαμε... 117tacan, Double Ugly, DJanas... Αν πιστεύετε ότι πρέπει κάτι να αλλάξει στη διαδικασία αλλά και στον τρόπο που πραγματοποιούνται τα GB, είμαι ανοικτός σε προτάσεις...

Θα μεταφέρω τα μηνύματα από το πρώτο του Νίκου και κάτω για να μην σπαμάρουμε το topic...

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Απ: Ενστάσεις και προτάσεις για τα Group Build γενικά...
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 01, 2007, 09:20:54 μμ »
Δε με βοηθάτε... Κανείς δεν έχει να προτείνει κάτι?

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 01, 2007, 09:52:21 μμ »
Σεβασμός στα χρονικα ορια του εκαστοτε GB (λυπηθειτε και μας που ειμαστε συνεπεις)
Επισης καλο θα ηταν να ποσταρουμε τα τελειωμενα μοντελα μετα το τελος του GB σε ενα τοπικ που θα ανοιγεται ειδικα γι αυτο τον σκοπο -κατι σαν online εκθεση.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 01, 2007, 09:57:28 μμ »
Δε με βοηθάτε... Κανείς δεν έχει να προτείνει κάτι?

Δε νομίζω να πρέπει να αλλάξει κάτι. Εμένα το 2ο GB που το παρακολούθησα πιο πολύ και συμμετείχα (φώτα, μουσική, βεγγαλικά  :)) μου άρεσε οπως έγινε και άξιζε με τα χίλια τον κόπο η παράταση. Αν κάποιος τελειώνει ποστάρει το μοντέλο και γίνετε η σχετική κουβέντα.

Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως θα ήταν πρακτικό να δημιουργηθεί ένα topic, κάτι σαν 3o GB Models, όπου θα ποστάρονται τα τελειωμένα μοντέλα και μόνο για να μπορεί να έχει κάποιος μια συνολική εικόνα και να μη χρειάζετε να περάσει από δεκάδες posts για να δει το αποτέλεσμα της δουλειάς των συμμετεχόντων. Α, ίσως και να μαζευτούμε με το περας σε μια ταβέρνα να δούμε τα μοντέλα από κοντά και να ασκηθούμε σε έσω κοιλιακούς!

Και παιδιά, χόμπυ είναι, μην αγχωνόμαστε, δεν υπογράφουμε συμβόλαιο με χρηματικές ρήτρες! Ξεκινάμε κάτι, ποστάρουμε την πρόοδο (όσοι έχουν φωτογραφική μηχανή, οι κω@#φ@ρδοι  :twisted:) κάνουμε κουβέντα και αν κάτι δε βγει ή το ενδιαφέρον πάει περίπατο γιατί βρήκαμε εκείνο το Χ-223 με τις 48 έλικες, δεν πειράζει, ξαναλέω, χόμπυ είναι και όχι καταναγκασμός. Εγώ δεν έχω φτιάξει ποτέ κάτι ελληνικό αλλά θα συμμετάσχω και στα δύο GB και όποιον πάρει η μπάλα!

Ουπς, πόσταρα χωρίς να δω αυτά που γράφει ο Farao Mike! Πάντως χαίρομαι που καταλήξαμε στο ίδιο συμπέρασμα.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 01, 2007, 09:59:43 μμ »
γιατί να μην υπάρχουν 2-3 διαφορετικά Groups ανοικτά ταυτόχρονα (ίσως όμως με ποιο συγκεκριμένο θέμα) έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής.

από τα group που έχουν τρέξει ήδη πόσα άτομα από τα 500 έχουν πάρει μέρος; μπορεί λοιπόν να είναι x3 αν έχει 3 θέματα ανοικτά
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 01, 2007, 10:05:33 μμ »
Θα χαθεί η μπάλα...

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 01, 2007, 10:08:58 μμ »
Σε γενικες γραμμες,απ'την στιγμη που ψηφιστηκε ενα group build,δεν ειναι ωραιο ξαφνικα να ανοιγει ενα παραλληλο group build αλλου θεματος.
Δεν μας αρεσει,δεν ειναι στο στυλ μας βρε αδερφε να κανουμε ενα θεμα Ελληνικο?
Πολυ απλα,δεν συμμετεχουμε και συνεχιζουμε να κανουμε αυτο που μας ευχαριστει!Δεν ειναι υποχρεωτικο ουτε ειναι μιας καποιας ιδιαιτερης βαρυτητας το "group build".Ειναι απλα ενας συνδετικος κρικος σ'αυτο που φτιαχνουμε ουτως η αλλως.
Προσωπικα,λοιπον,βλεποντας να ανοιγει θεμα 4ου group build,δυσαρεστηθηκα.
 Γιατι υπηρξαν αλλοι 14 μοντελιστες οι οποιοι θελησαν να κανουν ενα θεμα με ΒΠΠ κι αλλοι 8 που θελουν να κανουν χειμωνιατικο θεμα!
Γιατι λοιπον εκεινοι να μην κανουν ενα 5ο group build κι αλλο ενα 6ο οι χειμωνιατικου θεματος ενδιαφερομενοι??
Παει πολυ μακρια η βαλιτσα και πλεον δεν ειναι group build αλλα ενας ωραιοτατος αχταρμας!!!!

Για να μην μακρυγορησω(κι αλλο)θα προτιμουσα να παραμεινει το επισημο group build ως εχει,χωρις αλλα παραλληλα η ταυτοχρονα!
Για να μην παρεξηγηθω,να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω καποιο προβλημα με τα παιδια η τον ζηλο που δειξανε για να κανουν κι εκεινοι κατι που τους αρεσει το οποιο δυστυχως δεν ψηφιστηκε.
Απλα,αν ξεκινουσα εγω ενα GB με ΒΠΠ αρματα,ο Χ με αεροπλανα,ο Ψ με φιγουρες κοκ ο θεσμος του group build γινεται γελοιος!!
Προταση-
Εφ'οσον υπαρχουν ενδιαφερομενοι για καποια συγκεκριμενα θεματα ας ανοιξουν ενα τοπικ του στυλ"Luftwaffe 109b......"κλπ.
Αλλα οχι group build.
Θα μου πεις το ονομα σε πειραξε?
Δεν ειναι το ονομα που θα του δωθει οσο το οτι χανει την αξια και το νοημα του ο θεσμος και ξαφνικα στα "τελευταια μηνυματα"στην αρχικη σελιδα θα πρεπει να κοιταμε ποιο απ'ολα τα group build παιζει....... :roll:
Αν ειμαι καπου λαθος please let me know και θα διορθωθω παραυτα! :wink:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 01, 2007, 10:37:03 μμ »
αδερφια μου (αλητες πουλια :twisted:) πολυ κακο για το τιποτα :!: δε βρισκω κακη ιδεα την συνυπαρξη 2 GB  :!: :wink: ας υπαρχει ποικιλια επιλογης κι ας επιμυκηνουμε αν θελετε το χρονο τους :wink: ξεκολλατε κι αρχιστε να φτιαχνετε απο τωρα :twisted: :twisted:

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 01, 2007, 10:54:51 μμ »
Αν προκειται τα πραγματα να ειναι τοσο χαλαρα τοτε να μην υπαρχει χρονικος περιορισμος.
Και τωρα που το ξανασκεφτομαι ουτε και περιορισμος στο θεμα...
Και αν καταφερνει καποιος και θελει να συμμετασχει σε πολλα GB ταυτοχρονα γιατι να μην το κανει ?
Δεν υπαρχει λογος να περιμενει μεχρι να γινει ενα GB που να τον ενδιαφερει για να παρει μερος.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 02, 2007, 12:45:51 πμ »
Συμφωνώ απόλυτα με τον Τάσο.

Είναι άδικο για αυτούς που ψήφισαν και ανέδειξαν ως πρώτο το Ελληνικό θέμα.
Δεν θα δώσω συνέχεια αλλά νομίζω ότι είναι λάθος η τακτική αυτή. (2 gb μαζί)

Όσο για το θέμα των περισσότερων συμμετοχών (στην περίπτωση των 2 gb) δεν νομίζω να είναι περισσότερες και στο κάτω κάτω γουστάρω να βλέπω στα στατιστικά αυτό:
2ο Modelclub Group Build: "ΈΡΗΜΟΣ"  22647 εμφανίσεις
1ο Modelclub Group Build: "HAF IF"  22270 εμφανίσεις

ακόμα και περισσότερες συμμετοχές να υπάρχουν δεν θα υπάρχει τόσο μεγάλη αναγνωσιμότητα αν τρέχουν δυο μαζί!

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 02, 2007, 01:08:13 πμ »
Θα μπορούσαν να τρέξουν και 2 & 3 Group Build μαζί....
Το θέμα είναι ότι δεν συμμετέχουμε πολλά μέλη σε αυτή την διαδικασία.... :(

Και οι εξαγγελίες των συμμετεχόντων μένουν εξαγγελίες
Εγω ακόμα "χρωστάω" από το πρώτο GB :oops:

Ας γίνουν 2 GB έτσι ώστε να "μετρήσουμε" την διάθεση μας - δημιουργικότητά μας :wink:

Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος Brutalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθήνα, Ζωγράφου
  • Αθήνα, Ζωγράφου
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 02, 2007, 01:33:46 πμ »
Συμφωνώ με τον Δημήτρη Νίκο. Ας δοκιμάσουμε τουλάχιστον γι'αυτήν την περίοδο εαν θα μας πάνε καλά 2 GB μαζί, και αναλόγως πράτουμε στη συνέχεια. Χάνουμε τίποτα?!  :D Απλά ίσως καταλήξουμε με ένα παραπάνω κιτ στη βιτρίνα μας, και στη χειρότερη με ένα ή... κανένα!  :wink:
Ανδρέας Αποστολόπουλος

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 02, 2007, 08:14:06 πμ »
Θα ανοίξουμε από όλλα ένα τόπικ για κάθε GB, και θα συγκεντρώνουμε εκεί τα τελειωμένα μοντέλα, όπως πρότεινε ο Farao Mike... Θα τα κρατήσουμε μέχρι 31/10/07 τα δύο παρόντα 3+4, και βλέπουμε μετά... Προς το καλοκαίρι, αν οι αρματιστές θέλουν, μπορούμε να διαλέξουμε ένα ακόμα θέμα που να αφορά μόνο αυτούς... Με ψυχραιμία όμως, θα το βρούμε τότε... Αν υπάρχει θέληση και συμμετοχές...

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 02, 2007, 08:30:57 πμ »
Φυσικα αν οι αρματιστες θεωρουν οτι αδικηθηκαν να ξεκινησουν κατι δικο τους.
Και με 9 μηνες μπροστα μας ολα μπορουν να γινουν

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 02, 2007, 08:50:50 πμ »
Οι αρματιστες που φτιάχνουν μόνο σύγχρονα να φτιάξουν επιτελούς ένα Β' ΠΠ ...
Ενα GB Β' ΠΠ με άρματα θα είναι το ποιο ενδιαφέρον θέμα  :wink:

Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 02, 2007, 09:37:30 πμ »
Ορίσαμε και τα στοιχεία για το 3ο GB... Ανοίξαμε και τα αντίστοιχα θέματα για το 1ο και 2ο, ώστε να περάσουν όλοι ΜΟΝΟ τα τελειωμένα μοντέλα τους, με τα οποία συμμετείχαν... Οποιοδήποτε σχόλιο στα συγκεκριμένα θέματα, απαγορεύεται και αν υπάρξει, θα διαγράφεται χωρίς ειδοποίηση... Το ίδιο θα γίνει μόλις τελειώσουν οι πρώτες συμμετοχές στα δύο τρέχοντα GB 3ο κ 4ο... Ευχαριστώ για την υπομονή, και συγχωρέστε με αν σας μπέρδεψα λίγο, σας ταλαιπώρησα και σας έβαλα να αψιμαχήσετε με το θέμα των GB...  :roll:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 02, 2007, 11:37:26 πμ »
No problem φανταστικέ!!! Δεν τσακωνόμαστε απλά συζητάμε για να βρούμε μια χρυσή τομή! (που βρέθικε)

Sorry και από εμένα αν σας μπέρδεψα αλλά το θέμα μου δεν ήταν διαχωρισμός αρματάδων - αεροπλανάδων και αν αδικήθηκε κάποιος αλλά καθαρά διαδικαστικό. Αφού συμφωνούν όλα τα παιδιά και το θέμα διευθετήθηκε θεωρείτε και λήξαν! :wink:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουαρίου 02, 2007, 11:47:49 πμ »
Οποιοδήποτε σχόλιο στα συγκεκριμένα θέματα, απαγορεύεται και αν υπάρξει, θα διαγράφεται χωρίς ειδοποίηση...

Να προτείνω στο πρώτο post του topic να υπάρχει το link για το topic του GB και οδηγίες έτσι ώστε άν κάποιος θέλει να κάνει σχόλια να οδηγηθεί εκεί.

Ευχαριστώ για την υπομονή, και συγχωρέστε με αν σας μπέρδεψα λίγο, σας ταλαιπώρησα

Μην ευχαριστείς, εγώ δεν ταλαιπωρήθηκα. Ανταλλαγή απόψεων και βελτίωση, αυτός δεν είναι και ο σκοπός του forum;

...και σας έβαλα να αψιμαχήσετε με το θέμα των GB...  :roll:

Και εδώ άρχισα να γελάω μέχρι αναισθησίας γιατί μου ήρθε η εικόνα "melpas1013, ο μεγάλος lanista"! Ο melpas1013 με ρωμαϊκή στολή σε μαρμάρινο μπαλκόνι και εμείς από κάτω με στολές μονομάχων να κοπανιόμαστε ακολουθώντας οδηγίες  :) :) :)

ΥΓ. Αν πιστεύετε οτι κάτι δεν πάει καλά με μένα... έχετε δίκιο!

ΥΓ 2. Lanista λεγόταν ο ιδιοκτήτης σχολής μονομάχων. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Tags: