Σε γενικες γραμμες,απ'την στιγμη που ψηφιστηκε ενα group build,δεν ειναι ωραιο ξαφνικα να ανοιγει ενα παραλληλο group build αλλου θεματος.
Δεν μας αρεσει,δεν ειναι στο στυλ μας βρε αδερφε να κανουμε ενα θεμα Ελληνικο?
Πολυ απλα,δεν συμμετεχουμε και συνεχιζουμε να κανουμε αυτο που μας ευχαριστει!Δεν ειναι υποχρεωτικο ουτε ειναι μιας καποιας ιδιαιτερης βαρυτητας το "group build".Ειναι απλα ενας συνδετικος κρικος σ'αυτο που φτιαχνουμε ουτως η αλλως.
Προσωπικα,λοιπον,βλεποντας να ανοιγει θεμα 4ου group build,δυσαρεστηθηκα.
Γιατι υπηρξαν αλλοι 14 μοντελιστες οι οποιοι θελησαν να κανουν ενα θεμα με ΒΠΠ κι αλλοι 8 που θελουν να κανουν χειμωνιατικο θεμα!
Γιατι λοιπον εκεινοι να μην κανουν ενα 5ο group build κι αλλο ενα 6ο οι χειμωνιατικου θεματος ενδιαφερομενοι??
Παει πολυ μακρια η βαλιτσα και πλεον δεν ειναι group build αλλα ενας ωραιοτατος αχταρμας!!!!
Για να μην μακρυγορησω(κι αλλο)θα προτιμουσα να παραμεινει το επισημο group build ως εχει,χωρις αλλα παραλληλα η ταυτοχρονα!
Για να μην παρεξηγηθω,να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω καποιο προβλημα με τα παιδια η τον ζηλο που δειξανε για να κανουν κι εκεινοι κατι που τους αρεσει το οποιο δυστυχως δεν ψηφιστηκε.
Απλα,αν ξεκινουσα εγω ενα GB με ΒΠΠ αρματα,ο Χ με αεροπλανα,ο Ψ με φιγουρες κοκ ο θεσμος του group build γινεται γελοιος!!
Προταση-
Εφ'οσον υπαρχουν ενδιαφερομενοι για καποια συγκεκριμενα θεματα ας ανοιξουν ενα τοπικ του στυλ"Luftwaffe 109b......"κλπ.
Αλλα οχι group build.
Θα μου πεις το ονομα σε πειραξε?
Δεν ειναι το ονομα που θα του δωθει οσο το οτι χανει την αξια και το νοημα του ο θεσμος και ξαφνικα στα "τελευταια μηνυματα"στην αρχικη σελιδα θα πρεπει να κοιταμε ποιο απ'ολα τα group build παιζει.......

Αν ειμαι καπου λαθος please let me know και θα διορθωθω παραυτα!