Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και ζητώ συγγνωμη για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά χτες ήμουν εκτός σύνδεσης!!!!

Ειδικότερα:

Γιάννο: Ευχαριστώ πολύ!!! Όντως τείνει να γίνει όμορφη συλλογή.....

Κωστή: Κατά βάση συμφωνώ. Έχω βρει κομμάτι μετά από μήνες (είχε πέσει μέσα στην πρίζα κάτω από το μετασχηματιστή του φωτιστικού που είχα τότε!!!!)

, αλλά στο εργαστήριό μου α) επικρατεί χάος, β) το πάτωμα είναι μωσαικό, γ) εκσφενδονίστηκαν από το τσιμπιδάκι, οπότε μπορεί να είναι οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε απόσταση.... Αν ποτέ τα βρω, θα επανέλθω... Τα Counties ήταν συνολικά 13... Μένουν τα Cornwall, London και Devonshire. Τα δύο πρώτα είναι σχετικά προχωρημένα, ενώ για το τρίτο ακόμα συλλέγω στοιχεία (δεν υπάρχουν αρκετά). Ευελπιστώ πάντως να είναι όλα έτοιμα στην Εκθεση, τον Οκτώβριο. Μετά, σκοπεύω να κάνω ακόμα τρία (Hawkins, York και Enterprise), ώστε να έχω ένα τουλάχιστον καταδρομικό, από κάθε κλάση. Οπότε για τα αρματάκια έχουμε καιρό.....

Δημήτρη, σε ευχαριστώ πολύ!!!!

Μάνο: Γενικά οι ʼγγλοι μέχρι τα μέσα του 44, είχαν πανέμορφα καμουφλάζ!!!! Μετά τα τυποποίησαν και έγιναν μάλλον αδιάφορα (το London θα γίνει έτσι, επειδή η -μοναδική- εταιρία που το βγάζει, το δίνει με διαμόρφωση του 45)....

Βασίλη: να προσέχεις τα λόγια σου μικρέ!!!! Δεν θα μου χαλάσεις εσύ το όνομα!!!!!

ΔΚ