Μετά από 1+ μήνα είπα να ποστάρω και εγώ κάτι αφού ουσιαστικά τελειώνει το μοντέλο
Αρχικά έκανα post shade στις γραμμώσεις , πέρασα γυαλιστερό βερνίκι και μπήκαν οι χαλκομανίες.Αρκετά χοντρές μπορώ να πω και όπως περίμενα , έχω αυτό το ενοχλητικό silvering

παρά τις γενναίες ποσότητες βελτιωτικού.

-

-

-

Ακολούθησε το wash , το οποίο θα το ήθελα λίίίίίγο πιο ανοιχτό τελικά.Δεν πειράζει , δείχνει πιο μάχιμο έτσι

-

Στη συνέχεια ακολούθησε η επίπονη διαδικασία με τις χαλκομανίες στον οπλισμό.Κατά κύριο λόγο χρησιμοποίησα χαλκομανίες από διάφορες καρτέλες της begemot )από su-24 , su-27 και su-35) αρχικά στα ''big guns'' του κιτ

Έπειτα ακολούθησαν και τα υπόλοιπα .Σε κάποια έκανα wash και σε κάποια όχι καθώς επίσης σε μερικά δεν έβαλα καθόλου χαλκομανίες ή και δεν τα έβαψα καθόλου , καθώς άρχισα να κουράζομαι ιδιαίτερα.Αυτά θα ετοιμαστούν όταν έρθει η ώρα τους να χρησιμοποιηθούν μελλοντικά

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Αφού πέρασα ματ βερνίκι , ξεμασκάρισα την καλύπτρα χωρίς απρόοπτα , τοποθέτησα τους αισθητήρες ΑΟΑ στο ρύγχος και τις κεραίες στις ουρές και αφού έκοψα τον πλαστικό pitot άνοιξα τρύπα για να μπει ο μεταλλικός (εργασία που έπρεπε να γίνει πριν το βάψιμο , αλλά.....)

-

-

-

Έτσι άρχισα να τοποθετώ διάφορα , πάντα ''από μέσα προς τα έξω''
αποφάσισα στην κοιλιά να βάλω τους δυο παράλληλους φορείς με 4 απλές βόμβες των 250 kg η μια (έλεγα να βάλω μια kab-1500 kr κατευθυνόμενη βόμβα των 1500kg) και κάτω από τις εισαγωγές έβαλα τις 2 kab-500kr οπτικά κατευθυνόμενες βόμβες των 500kg.

Έπειτα έβαλα τα μεταλλικά σκέλη της sac ενώ ''πάτησα'' και λίγο τους τροχούς.Φυσικά μπήκαν και οι θυρίδες του σ.π.

-

Στις πτέρυγες αποφάσισα να βάλω τους 2 α/ε kh-31 και τα 2 twin rails με 4 ρητινένιους εκτοξευτές ρουκετών b-8m της eduard.επειδή όμως οι b-8m γυαλίζουν αρκετά τους έκανα dry brush με gungrey και έγιναν πολύ καλύτεροι.δεν έχω φωτό καθώς το έκανα μετά.επίσης έκανα και μερικές επιπλέον φθορές πριν τις εξαγωγές

-

Γενικά ο οπλισμός ήταν μεγάλη σπαζοκεφαλιά καθώς οι επιλογές ήταν πάρα πολλές

Κατέληξα στην παραπάνω διαμόρφωση γιατί ήθελα κάτι εντυπωσιακό χωρίς να ''μπουκώσει''.άλλωστε δεν είναι από τα μοντέλα που θα τα φτιάξει κάποιος 2 και 3 φορές

Οπότε η γενική εικόνα του κάτω μέρους είναι αυτή.

Είναι να μπουν και οι 2 α/α r-73 πύραυλοι μόλις τους κάνω wash ή μπορεί να βάλω ένα σετ ρητινένιους της eduard που τους έχω έτοιμους.
Μόνο κάποιοι pitot πάνω από την καμπίνα είναι να κολληθούν , ο pitot στο ρύγχος και τα canards και νομίζω οτι τελείωσε.Σύντομα θα έχω κι'άλλες φωτογραφίες
Αν σας αρέσει (ή και όχι

) σχολιάστε ελεύθερα