ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Dio: Υπό κατασκευή
Post-apocalyptic Beach Buggy
Kostis Pap:
--- Παράθεση από: sluff στις Σεπτεμβρίου 23, 2021, 09:39:41 πμ ---Όσο πάει και μου κεντρίζει το ενδιαφέρον ::salut::
--- Τέλος παράθεσης ---
Χαίρομα!
Σκεφτόμουν να δω Mad Max κλπ. για reference αλλά μετά σκέφτηκα ότι ήδη ζούμε σε post apocalyptic περιβάλλον :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ramfighter:
--- Παράθεση από: Kostis Pap στις Σεπτεμβρίου 23, 2021, 08:06:58 πμ ---Τίποτα ενδιαφέρον ακόμη. Είμαι απλά στη φάση της συναρμολόγησης. Παρότι πενήντα ετών το καλούπι, το κιτ δεν έχει φλας, προβληματικά pin marks ούτε σημαντικά προβλήματα εφαρμογής. Έχει βέβαια ένα θέμα στο δάπεδο όπου στην πάνω μεριά φαίνονται το Airfix και το 1971 αλλά φεύγουν εύκολα με λίγο γυαλόχαρτο (λυπάμαι όμως να το κάνω!). Τα δε ελαστικά δεν έχουν καθόλου χάραξη σαν να είναι για formula 1. Δεν ξέρω αν αυτό δικαιολογείται από τη χρήση σε άμμο.
--- Τέλος παράθεσης ---
Kαλημέρα. Το αγόρασα και εγώ πρόσφατα. Ειναι καλύτερο από το κουμπωτό χάλι της Revell/ Monogram. Ακολούθησε επιδρομή στον Μουστάκα, με τα ελαστικά της airfix στο χέρι για οδηγό. Στόχος μου αυτοκίνητα 1/32-1/36 για απαλλοτρίωση ελαστικών. Flat/racing λαστιχα απορρίφθηκαν λόγω κόστους ::glossa:: ::glossa:: Με 9 ευρώ κατέληξα σε αυτά τα 2 kinsmart (mercedes για μπροστινά λάστιχα και jeep για τα πίσω) και επιπλέον εχω ωραία καθίσματα και αξιοπρεπές τιμόνι (υστερεί πολύ η airix σε αυτά).
Kostis Pap:
Ευχαριστώ για το tip!
Kostis Pap:
Ηρωικό καλούπι 1971
Δεν έχει πολλά κομμάτια αλλά πάντως δεν έχει φλας παρά το μισό αιώνα ζωής. Η εφαρμογή είναι ΟΚ για Airfix vintage.
Έπεσαν τα βασικά χρώματα και ποζάρει μαζί με ορισμένα στοιχεία που φλερτάρουν να μπουν.
Τοποθετήθηκε το αντι-ζόμπι πλέγμα στο παρμπρίζ.
Και προχωράμε...
sluff:
Ωραίο.Το πλέγμα πως φτιάχτηκε?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση