Καλησπέρα σε ολούς, ελπίζω να είστε όλοι καλά
Αρχικά επιτρέψτε μου να συστηθώ, ονομάζομαι Θάνος, το συγκεκριμένο ποστ είναι το πρώτο που κάνω στο forum σας, το οποίο ομολογώ πως με έχει βοηθήσει πολύ μέχρι στιγμής, καθώς είμαι ακόμα νέος στον μοντελισμό.
Τα τελευταία χρόνια συνδιάζα τις σπουδές μου με τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου, ωστόσο λόγω της καραντίνας σταμάτησα να ασχολούμαι με αυτό καθώς και με πολλά πράγματα που γέμιζαν τον ελεύθερο χρόνο μου.
Ανέκαθεν με γοήτευαν τα αεροσκάφη και δη τα μαχητικά, χαζεύοντας διάφορα βίντεο έπεσα σε ένα κατασκεύης ενός F 16. Αποφάσισα έτσι να ασχολήθω με τον μοντελισμό, με τον οποίο είχα ξανά ασχοληθεί πριν 5 6 χρόνια χωρίς ιδιαίτερη επιτυχεία (Α320 1/144 της Revell που κατέληξε δοκίμιο για τον αερογράφο και ένα 1/72 Leopard A6, επίσης Revell το οποίο δεν απέκτησε ποτέ ερπύστριες). Πάρηγγειλα τα πρώτα αεροσκάφη: δύο 1/72 Spitfire της Eduard (για δοκιμές), ένα 1/48 Fw 190D-9 επίσης της Eduard και τέλος ένα 1/48 F 16 της Kinetic (απλά είδα ότι έίχε CFT και ότι ήταν ελληνικό) καθώς επίσης χρώματα, εργαλεία και έναν αερογράφο H&S Ultra.
Όταν τελείωσα με τα Spitfire έπιασα το Focke Wolf και το F 16, ωστόσο ένα θέμα στην εξαγωγή του F 16 το άφησε πίσω μέχρι να έρθει η νέα ρητίνης. Στο μεταξύ κατασκέυασα και ένα 1/48 A 7E της Hobbyboss, με ελληνικά αυτοκόλλητα. Τα Χριστούγεννα πήρα ως δώρο ακόμα ένα F 16 της Kinetic (Polish Tiger Meet 2014), για το οποίο παρήγγειλα τα κατάλληλα αξεσουάρ και χαλκομανίες για να το κάνω ελληνικό της 335, πιο συγκεκριμένα θα φέρει τον αριθμό 023 και θα ναι διαμορφωμένο όπως αυτό συμμετείχε στο Tiger Meet 2018.
Έχω δει αισθητή διαφορά στις ικανοτητές μου από τον Μάιο που έβαψα το πιλοτήριο του πρώτου F 16, μέχρι τον Ιανουάριο που έφτιαξα του δεύτερου.
Καθώς είμαι άπειρος οποιοδήποτε σχόλιο είναι πολύ σημαντικό για εμένα.
Παρακάτω σας παραθέτω φωτογραφίες από διάφορα στάδια κατασκευής, συγχωρέστε με για την ποιότητα ειδικά των πρώτων.

Όπως βλέπετε κατασκεύασα εκπαιδευτικούς πυράυλους για το διθέσιο και tactical για το μονοθέσιο, βάση φψτογραφιών κάλυψα την έξοδο του κινητήρα έβαψα τις λωρίδες (και στις δύο εκδοχές) και κόλλησα τα αυτοκόλλητα.

Έκανα χρήση διαφορετικών τύπων χρωμάτων κατά την κατασκευή για να δω τι ταιριάζει καλύτερα που.
Αυτό ήταν μία σύντομη περιγραφή της μέχρι τώρα δουλείας μου, αργότερα αν θέλετε μπορώ να κάνω μία πιο αναλυτική περιγραφή του κάθε βήματος.