Παίδες και μια μικρή πρόοδος.
Μετά από μια αρκετά ζόρικη περίοδο βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο για προχωρήσω την δουλειά μου.
Το αεροπλάνο βάφτηκε με μια base παραλλαγή (rlm 74 75 76 gunze) και mottling και σφραγίστηκε με future.
Εν συνεχεία (και κατόπιν πρηξίματος μέσω pm του αγαπητού Δημήτρη (Crow) τον έπρηξα τον άνθρωπο με τα pm μου) πέρασα το μοντέλο μου με ένα χέρι gloss βερνίκι humbrol αραιωμένο με... ακούσατε ακούσατε...Lacquer thinner Tamiya...Ο Δημήτρης θεώρησε το όλο εγχείρημα ως μια κωλοφαρδία

δεν ξέρω τι με έπιασε και ήθελα να το δοκιμάσω!!!Βεβαίως όχι απευθείας στο μοντέλο αλλά πρώτα στο δοκιμαστικό!Το πείραμα παραδόξως πέτυχε!
Ύστερα από αυτούς τους μοντελιστικούς χουλιγκανισμούς το μοντέλο αφέθηκε όπως πάντα να στεγνώσει καλά για πολλές πολλές πολλές μέρες....Ελέω δουλειάς.
Σήμερα λοιπόν το πρωί και ενώ ο κόπος μου πήγε χαμένος άρχισαν απεργίες τα πανεπιστήμια...Απογοητευμένος όπως είμουν λέω δεν πιάνω το μοντελάκι σιγά σιγά πάλι!
Όπερ και εγένετο.
Ψέκασα λοιπόν το άσπρο.Πολύ αραιωμένο xf-2 Tamiya χαμηλή πίεση πολύ υπομονή αρκετές ώρες (Πράγμα που μου ξαναθύμισε γιατί δεν θα ξαναασχοληθώ με την 1:24 ) είχα αυτό το αποτέλεσμα.
Παραθέτω φώτος ζητώντας την γνώμη σας για το αν θέλει παραπάνω άσπρο.Δεν έχω προχωρήσει σε πλύσιμο του άσπρου και δεν σκοπεύω να προβώ σε υπερβολικό ξέπλυμα παρά μόνο διακριτικές φθορές (θα ήθελα και εκεί τα φώτα σας)