Καλημέρα παίδες και καλή εβδομάδα!Τουλάχιστον για εσάς (η δικιά μου θα είναι κολασμένη!)
Λοιπόν μια μικρή πρόοδος (τρόπος του λέγειν).
Το Gustav περάστηκε ένα καλό χέρι φορνέτ και αφέθηκε να βράσει στο ζουμί του για 24 ώρες (έχοντας βέβαια προφυλάξει πιλοτήριο και μοτέρ από την ευεργετική δράση του φορνέτ).Το μοντελάκι με την πάροδο των ετών χρησιμοποιήθηκε και σαν test probe οπότε έπρεπε να πέσει reset!
Το ενδιαφέρον όμως της υπόθεσης ήταν ότι όχι μόνο καθάρισε από χρώματα και λοιπές βλακείες που του είχα κάνει πάνω στην κακόμοιρη άτρακτο...Αλλά άνοιξε σαν καρπούζι!!!!Αυτό ήταν μια ευχάριστη έκπληξη γιατί ήθελα να διορθώσω αρκετά πραγματάκια που η μικρή μου πείρα τότε δεν με είχε βοηθήσει!!!Όπως κακές και πρόχειρες κολλήσεις και στοκαρίσματα.rRescribe και επιδιορθώσεις γενικότερα σε σημεία.
Οπότε ιδού το αποτέλεσμα του Reset...

Τώρα....Έψαχνα εχθές το βράδυ στο διαδίκτυο βελτιωτικά σετ για το πιλοτήριο.Πράγματι βρήκα της eduard κάτι πλακάρτ...Έλεος....Τι να τα κάνω...Ούτε ζώνες ούτε τίποτα μόνο πλακάρτ...Η αλήθεια είναι ότι δεν έψαξα στο Hannants εκεί μπορεί να έβρισκα κάτι,αλλά από την άλλη θα περίμενα πάλι ένα μήνα μέχρι να μου τα στείλουν όπως με ότι έχω παραγγείλει από εκεί.Έτσι λοιπόν θα βελτιώσω ότι μπορώ μέσα στο cockpit με καμιά σκρατσιά όπως οι ζώνες που βλέπετε (τις είχα φτιάξει τότε) .
Α και κάτι άλλο....Δεν πρόκειται να αφήσω ανοικτά καπάκια κινητήρα!Ο λόγος??Θέμα αισθητικής!

Mια μικρή τροποποίηση...Βρήκα στο Hannants ζώνες όπως υποπτευόμουν αλλά θα μου πάρει ρε γμτ κάνα 20ήμερο μέχρι να τις στείλουν αυτοί οι χασομέρηδες οι ʼγγλοι!!!!

:evil:Από την άλλη δεν θέλω να χαλάσω τις ζώνες που είχα φτιάξει τότε...έχουν συναισθηματική αξία

τι να κάνω ρε παιδιά πείτε μου και σεις την άποψη σας!!!!