Το wash πραγματικά ανέδειξε την δουλειά που έχεις κάνει μέχρι τώρα, το τελικό αποτέλεσμα
αναμένεται τέλειο.
Τελικά πως θα τα φορτώσεις; 
σ'ευχαριστώ πολύ Ευάγγελε.πιστεύω να βγει καλό το τελικό αποτέλεσμα

από φορτώματα τα εξής
μονοθέσιο aim-120 , iris-t , agm88
διθέσιο aim-120 , aim-9 , gbu-10
αν δεις τις 2 φωτο που έχω ποστάρει στις αρχές θα καταλάβεις

Έχεις βάλει τα ουσιαστικότερα στοιχεία στο project. Μεθοδικότητα, υπομονή, μελέτη και συγκέντρωση. Το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει. Και μια οπτική επισήμανση. Σε κάποια φάση ανησυχουσες μήπως χαθεί η παραλλαγή μετά το wash. Ξέχασε το. Είναι τέλεια η παραλλαγή και στα δύο.
Λευτέρη όντως τράβηξε πολύ αυτό το project οπότε είπα να βάλω τα δυνατά μου και ότι βγει.μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος.όσον αφορά την παραλλαγή ....όλα καλά , απλά με το wash σκούρυνε κάπως

Πάρα πολύ ωραία δουλειά! Λέω να σταματήσω το ψάξιμο και να σε αντιγράψω με το δικό μου 
Αυτό χωρίς το αστάρι αριστερά είναι 

Μπράβο και πάλι μπράβο! 
τιμή μου

καλά βαψίματα....τα άλλα δυο για τί προορίζονται?
Χθες ασχολήθηκα λίγο ακόμη.
Έκανα τροχούς , και μετά έκανα κάπνες στο κάτω μέρος των μοντέλων

-

Έπειτα έκανα ένα μίνι reset στις κάπνες από τα πυροβόλα (ευτυχώς πέτυχε) και ξαναψέκασα με μαύρο όσο χρειαζόταν οπότε ήρθαν οι κάπνες εκεί που ήθελα.

-

Τέλος ασχολήθηκα με τα καθίσματα.
Έπρεπε όμως να αναπαραστήσω την προβιά που έχουν τα δικά μας,
Πήρα κομματάκια βελουτέ υφάσματος (μόνο κόκκινο είχα )οπότε και το έβαψα μαύρο.την επόμενη φορά θα βρω μαύρο για να μην παιδεύομαι

Έπειτα τα κόλλησα πάνω στο καθίσματα .αρκετά πειστικό αποτέλεσμα.

Με ιμάντες πόρπες και wash έχω το παρακάτω αποτέλεσμα (στους ιμάντες δεν τα πολυ-κατάφερα αλλά σε σχέση με αυτό που δίνουν τα κιτ , βλέπεται κάπως).

-

-

Λιθοβολήστε ελεύθερα