προχωράει το project με τις χαλκομανίες.οι χαλκομανίες δεν φτάνουν για όλα τα όπλα , για τους iris-t δεν υπάρχουν , για τα ατρακτίδια είναι ελλειπείς και ευτυχώς είχα spare , για τους aim-9 από το μονοθέσιο κιτ και τα διακριτικά των μοιρών που είναι στην ίδια καρτέλα είναι .........χαρτόνι , οπότε κάποιους aim120 , aim-9 , aim-9x και τις gbu-12 , τα άφησα χωρίς καν να προσπαθήσω να βάλω χαλκομανίες.χρησιμοποίησα χαλκομανίες από την icarus decals καθώς έφτιαξα και τα s/n από την ίδια καρτέλα.δυστυχώς μάλλον θα έχω λίγο silvering.

-

-

-

από s/n έφτιαξα το 513 για το μονοθέσιο και το 605 για το διθέσιο.είναι από τις δυο πρώτες φωτογραφίες που είχα ποστάρει.

-

-

-

το μόνο που έμεινε είναι τα εθνόσημα.έχω παρατηρήσει οτι είναι αρκετά ανοιχτόχρωμα.ενώ τα στρόγγυλα είναι 4 , τα ουριαία είναι 2

-

οπότε έχω τις παραπάνω επιλογές.Ή να βάλω από mirage 2000 που είναι κάπως ανοιχτόχρωμα ή να βάλω για f-16 από άλλες καρτέλες και στα δυο μοντέλα αλλά λίγο πιο σκούρα σε σχέση με τα θαλασσί
επίσης walkways να βάλω ή να το αφήσω.δε φαίνεται σχεδόν τίποτα τις περισσότερες φορές.έχω χαλκομανίες αλλά θα τις κρατήσω για άλλα πιο καθαρά f-16 , οπότε αν βάλω walkways θα τα βάψω μόνο πάνω στις πτέρυγες .στη ράχη δε φαίνεται τίποτα ενώ τις μισές τις καλύπτουν οι σύμμορφες.
τί προτείνετε

:

:

:

:

: