Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!
Μπορείς να μου κάνεις σε παρακαλώ το μασκάρισμα παραλλαγής σε ένα Ελληνικό Μ113;;;

Εξαιρετικό βάψιμο αγαπητέ!!!
ʼσε φίλε, πραγματικά σας θαυμάζω όσους κάνετε ελληνική παραλλαγή σε άρματα! Αρρώστια!!!
Πάμε για το τέλος! Αφού τελείωσα με το λέρωμα/φθορές, τοποθέτησα 2 κεραιούλες στην ράχη, τα καπάκια του ΣΠ, τις δεξαμενές, τους φορείς με τα βλήματα, τοποθέτησα πρόχειρα τις καλύπτρες και πέρασα ματ βερνίκι της Gunze. Το βερνίκι το διάλυσα με Mr Color Thinner. Κάτι δεν έγινε σωστά γιατί μου εμφάνισε σε αρκετά σημεία μικρά άσπρα σημαδάκια. Υποπτεύομαι την πίεση του αερογράφου η οποία ήταν αρκετά υψηλή σε συνδιασμό με τη διάλυση που ίσως ήταν λιγότερο απ' όσο χρειαζόταν. Την επόμενη φορά θα ελέγψω καλύτερα τις παραμέτρους αυτές και θα δω πως θα πάει! Πάντως λόγω του ότι το πρόβλημα είναι αρκετά περιορισμένο και μετά βίας ορατό με γυμνό μάτι δεν έκανα τίποτα και το άφησα ως έχει! Στο τέλος κόλλησα τις καλύπτρες σε ανοιχτή θέση, μπήκανε και ένα, δυο μικρολεπτομέρειες (καθρέφτες, αισθητήρες μπροστά αριστερά στο ρύγχος) και έτοιμος ο "PHRITZ" για βιτρίνα...

Πάμε τώρα στη σούμα!
Το κιτ προερχόταν από reset παλιώτερης κατασκευής και σε αρκετά σημεία ήταν κακοποιημένο. Το γενικό αποτέλεσμα μπορώ να πω πως με ικανοποιεί αλλά επί μέρους έχει θεματάκια που σε ένα νέο κιτ δεν θα υπήρχαν. Για παράδειγμα σε μια από τις πόρτες του κύριου ΣΠ λείπει ένα κομμάτι από το περιμετρικό "σκαλοπατάκι" που κάνει, ενώ σε άλλη λείπει το "σκαλοπατάκι" σε όλη την πλευρά, και άλλα τέτοια. Στο ρύγχος, παρά το επίμονο στοκάρισμα, έμεινε σε ένα σημείο που δεν έδωσα αρκετή προσοχή ένα σημάδι (νομίζω ήταν ελάτωμα του καλουπιού), στις πτέρυγες διαπίστωσα αργά ότι έπρεπε να βάλω ένα αεροδυναμικό πτερύγιο στο σημείο της αναδύπλωσης, στο κάθετο σταθερό η αντένα είναι λάθος (έπρεπε να είναι στην παρακάτω θέση) και το κόκκινο λαμπάκι επίσης λίγο παρακάτω, νομίζω ότι οι τροχοί είναι λάθος για την -Ε/F έκδοση και σίγουρα εσείς θα διαπιστώσετε πολλά ακόμη τα οποία θα ήθελα να τα επισημάνετε για μελλοντική βελτίωση. Σε αρκετά σημεία πάντως έγιναν θυσίες στην ακρίβεια του μοντέλου προς όφελος του χρόνου που είχα διαθέσιμο (αυτός ο χρόνος...)!
Αυτά λοιπόν! Περισσότερες φωτό στο αντίστοιχο topic του show room.
Καλό υπόλοιπο ΣΚ σε όλους!!!