Αποστολέας Θέμα: COELIAN Το λαυρακι  (Αναγνώστηκε 7207 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
Απ: COELIAN Το λαυρακι
« Απάντηση #50 στις: Μαΐου 04, 2020, 09:55:56 πμ »
Ξαφνικά δεν βλέπω τις δύο φωτογραφίες από τις τέσσερις στο τελευταίο ποστάρισμα. Μπορείς να το τσεκάρεις;

εγω τις βλεπω ολες να τις ξαναανεβασω?

Συνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
« Απάντηση #51 στις: Μαΐου 04, 2020, 09:58:29 πμ »
Οι δύο πρώτες μου βγάζουν ένα μήνυμα σε ένα μαύρο κουτάκι "the image you request does not exist or is no longer available. imgur.com"

Συνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
    • coarse landscapes
« Απάντηση #52 στις: Μαΐου 04, 2020, 10:04:51 πμ »
τωρα γιατι καποιες εταιριες το εμφανιζουν ειναι αλλου παππα ευαγγελιο
Γιατί έχουν βγάλει όλες τις άλλες εκδοχές και παραλλαγές κάθε άρματος, ιδίως γερμανικού, οπότε πρέπει να βγάλουν κάτι καινούριο. Και είναι και πολύ όμορφο άρμα.
Ωραίο το έφτιαξες κι εσύ το coelian. Στο M32 μπορείς να κάνεις κάποιες από τις διορθώσεις που επεσήμανε ο sgt major ή είναι αργά? Στο μέγεθος του διοράματος πολλοί θα τις δουν, λίγοι θα τις προσέξουν, αλλά καλύτερα είναι να φτιαχτούν αυτά τα θεματάκια αν γίνεται.

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #53 στις: Μαΐου 04, 2020, 10:08:21 πμ »
καλα δεν εχασες και τιποτα Κωστη
 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #54 στις: Μαΐου 04, 2020, 10:12:06 πμ »
να και οι αλλες

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #55 στις: Μαΐου 04, 2020, 10:21:58 πμ »
Massive. Δείχνει τον όγκο και το βάρος
του, χωρίς βέβαια να είμαι γνώστης , έτσι; :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #56 στις: Μαΐου 04, 2020, 10:22:14 πμ »
Γ Στο M32 μπορείς να κάνεις κάποιες από τις διορθώσεις που επεσήμανε ο sgt major ή είναι αργά? Στο μέγεθος του διοράματος πολλοί θα τις δουν, λίγοι θα τις προσέξουν, αλλά καλύτερα είναι να φτιαχτούν αυτά τα θεματάκια αν γίνεται.

Ναι βαφοντας τα συρματοσχοινα

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #57 στις: Μαΐου 04, 2020, 10:24:22 πμ »
Massive. Δείχνει τον όγκο και το βάρος
του, χωρίς βέβαια να είμαι γνώστης , έτσι; :mrgreen:

οντως το αλλο, αν τα δεις διπλα διπλα,  ειναι παιχνιδι ....φαντασου τι εβλεπαν οι δυσμοιροι στη μαχη

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #58 στις: Μαΐου 04, 2020, 10:29:50 πμ »
Τις κιμωλίες τις έκανες με μολύβι νερού;

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #59 στις: Μαΐου 04, 2020, 10:38:48 πμ »
Τις κιμωλίες τις έκανες με μολύβι νερού;

μολυβι pastel λεει

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #60 στις: Μαΐου 04, 2020, 03:23:09 μμ »
Δεν κουραζομαι βρε Κωστα ουτε βιαζομαι , οτι κανω μου αρεσει αλλα θελω να αλλαζω παραστασεις απλα και να διασκεδαζω
Τωρα οσοι δεν εχουν το κουραγιο να πουν ενα μπραβο για ολα αυτα αλλα εμφανιζονται μονο για θαψιμο,οσο και αν αυτα που λενε ειναι σωστα,ναι αυτοι με κουραζουν
Ομως αυτο δεν αφορα εσενα καθολου μα καθολου γιατι εσυ θα γραψεις και το κακο αλλα θα γραψεις και το καλο και κουβεντα θα κανουμε
εχω κανει καμποσες χιλιαδες ποσταρισματα και δεν θα βρεις ουτε ενα κακοπροαιρετο η επι τουτου,αν ομως αρχισω και ασχολουμαι σοβαρα ....
αστο καλυτερα
Αντε τωρα μπιπ μπιπ το αλληλογραφιας,και βιαστικα βιαστικα να ανεβασω τον πανθηρα
??????????????????Λυπαμαι για οτι καταλαβες.Καποια πραγματα δεν αλλαζουν.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #61 στις: Μαΐου 04, 2020, 04:07:15 μμ »
Δεν κουραζομαι βρε Κωστα ουτε βιαζομαι , οτι κανω μου αρεσει αλλα θελω να αλλαζω παραστασεις απλα και να διασκεδαζω
Τωρα οσοι δεν εχουν το κουραγιο να πουν ενα μπραβο για ολα αυτα αλλα εμφανιζονται μονο για θαψιμο,οσο και αν αυτα που λενε ειναι σωστα,ναι αυτοι με κουραζουν
Ομως αυτο δεν αφορα εσενα καθολου μα καθολου γιατι εσυ θα γραψεις και το κακο αλλα θα γραψεις και το καλο και κουβεντα θα κανουμε
εχω κανει καμποσες χιλιαδες ποσταρισματα και δεν θα βρεις ουτε ενα κακοπροαιρετο η επι τουτου,αν ομως αρχισω και ασχολουμαι σοβαρα ....
αστο καλυτερα
Αντε τωρα μπιπ μπιπ το αλληλογραφιας,και βιαστικα βιαστικα να ανεβασω τον πανθηρα

αν θες μου λύνεις μερικές απορίες σε αυτά που έγραψες παραπάνω :
1- θεωρείς ότι κάποιος πρέπει να λέει "μπράβο" απλά και μόνο με βάση  τον όγκο της δουλειάς που παρουσιάζεται ή ανάλογα με την ποιότητά της ; γιατί θεωρείς ότι πρέπει να έχει κάποιος κουράγιο να το πει ;

2- αυτά που σου έγραψε ο Περικλής τα θεωρείς θάψιμο ; αν ναι, στενοχωριέμαι για λογαριασμό του Περικλή που μπήκε στον κόπο να σου επισημάνει όλα αυτά τα σημεία. Έστω και εκ των υστέρων (αφού εσύ επιλέγεις να ποστάρεις ολοκληρωμένο το άρμα) μόνο ωφελημένος θα μπορούσες να είσαι που βρέθηκε κάποιος να σου τα επισημάνει. Αν απλά σε πείραξε το ύφος με το οποίο τα γράφει αυτό είναι υποκειμενικό κριτήριο, εσένα σου φάνηκε "θάψιμο", σε άλλον μπορεί να είναι μια χαρά.

3- αυτό το "δεν θα βρεις ουτε ενα κακοπροαιρετο η επι τουτου,αν ομως αρχισω και ασχολουμαι σοβαρα ...." πως το εννοείς; τι θα γίνει αν αρχίσεις να ασχολείσαι σοβαρά; και με τι ;

καλή συνέχεια στην κατασκευή σου

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #62 στις: Μαΐου 04, 2020, 04:08:55 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #63 στις: Μαΐου 04, 2020, 05:04:47 μμ »
Αν και δεν ετυχε ποτε να """ξαναεπικοινωνησουμε"" ας απαντησω περιεκτικα

Πρωτον,δεν με ενοχλει η κριτικη ουτε τη θεωρησα θαψιμο και τελειωνει εδω

Να ρωτησω τωρα με τη σειρα μου και εγω,απο ολη αυτη την κατασκευη,δεν βρηκες κατι καλο? Αν δεν βρηκες τοτε καπου ειμαι λαθος εγω η και οι υπολοιποι που εγραψαν οτι τους αρεσει,οποτε προσβαλεις αυτους κυριως.Αν ομως βρηκες,γιατι δεν το γραφεις αλλα περιμενεις τη ""στραβη"" για να σχολιασεις?
Αυτη η νοοτροπια με ενοχλει και τιποτε αλλο,αφου σε προηγουμενη δουλεια που εκανε χειροτερη κριτικη απαντησα με ενα μεγαλειωδες ""Σωστοτατος ευχαριστω""
Τριτον δεν το παιζω μοντελισταρας και ουτε με ενδιαφερει,ομως οταν βλεπω κατασκευες,βαμμενες παιδιαστικα(τον ορο τον χρησιμοποιησε για μενα ο περικλης) ,φωτο νανους να μη φαινεται τιποτα,αλλους το μισο μοντελο να το φτιαχνουν φιλοι,αλλους να .μη το σεντονιασω...σκεφτομαι """γιατι να γραψω κατι να χαλασω την ευχαριστηση της δημιουργιας του ανθρωπου ""και το πολυ πολυ να στειλω ενα πμ και κυριως σε ανθρωπους που δεν αλληλοσχολιαζουμε ως αυτοκλητος
Γι αυτο ειπα αστο καλυτερα,γιατι ξερω οτι δεν θα γινω ποτε ετσι
Σε ευχαριστω για τη καλη συνεχεια της κατασκευης,παροτι  δεν νομιζω να σε ενδιαφερει και πολυ
Συγνωμη για το spam

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #64 στις: Μαΐου 04, 2020, 05:50:50 μμ »
Αν και δεν ετυχε ποτε να """ξαναεπικοινωνησουμε"" ας απαντησω περιεκτικα

Πρωτον,δεν με ενοχλει η κριτικη ουτε τη θεωρησα θαψιμο και τελειωνει εδω

Να ρωτησω τωρα με τη σειρα μου και εγω,απο ολη αυτη την κατασκευη,δεν βρηκες κατι καλο? Αν δεν βρηκες τοτε καπου ειμαι λαθος εγω η και οι υπολοιποι που εγραψαν οτι τους αρεσει,οποτε προσβαλεις αυτους κυριως.Αν ομως βρηκες,γιατι δεν το γραφεις αλλα περιμενεις τη ""στραβη"" για να σχολιασεις?
Αυτη η νοοτροπια με ενοχλει και τιποτε αλλο,αφου σε προηγουμενη δουλεια που εκανε χειροτερη κριτικη απαντησα με ενα μεγαλειωδες ""Σωστοτατος ευχαριστω""
Τριτον δεν το παιζω μοντελισταρας και ουτε με ενδιαφερει,ομως οταν βλεπω κατασκευες,βαμμενες παιδιαστικα(τον ορο τον χρησιμοποιησε για μενα ο περικλης) ,φωτο νανους να μη φαινεται τιποτα,αλλους το μισο μοντελο να το φτιαχνουν φιλοι,αλλους να .μη το σεντονιασω...σκεφτομαι """γιατι να γραψω κατι να χαλασω την ευχαριστηση της δημιουργιας του ανθρωπου ""και το πολυ πολυ να στειλω ενα πμ και κυριως σε ανθρωπους που δεν αλληλοσχολιαζουμε ως αυτοκλητος
Γι αυτο ειπα αστο καλυτερα,γιατι ξερω οτι δεν θα γινω ποτε ετσι
Σε ευχαριστω για τη καλη συνεχεια της κατασκευης,παροτι  δεν νομιζω να σε ενδιαφερει και πολυ
Συγνωμη για το spam

Η παραπανω κουβεντα γραφτηκε σε απαντηση προς τον φιλο Κωστα.Εσυ βλεπεις θαψιμο γιατι δεν περιεχει αχαχουχα και χαρουλες.
Εγω το βλεπω σαν σκληρη αν θες κριτικη σε καποιον που συνεχιζει να κανει τα ιδια λαθη.
Εαν δεν θες κριτικη να το ζητησεις δεν ειναι κακο.Μπορεις να βαζεις τα θεματα σου στο showroom και να κλειδωνεις τα σχολια.
Οταν καποιος σχολιαζει το θεμα σου με παρατηρησεις καλο ειναι να διατυπωνεις απευθειας τις τυχον διαφωνιες σου οχι εμμεσως.
Εγω δεν μιλησα για παιδικο βαψιμο αλλα για παιδαριωση λαθη συναρμολογησης.Ειδες πουθενα στο μυνημα μου κριτικη για το βαψιμο.Οχι, γιατι αν αρχισουμε να μιλαμε και για αυτα θα εχουμε αφησει πισω τα βασικα.
Για πες μας ποιος ειναι αυτος που εφτιαξε μισο μοντελο και αλλο μισο οι φιλοι του;
Και επειδη ειναι φανερο που παει η μπηχτη αλλη φορα να διαβαζεις καλυτερα τα ποστ μου για να εμπεδωνεις και οχι να γραφεις οτι φανταζεσαι.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #65 στις: Μαΐου 04, 2020, 06:32:53 μμ »
Αυτες οι χαρουλες που λες ,προσβαλωντας αλλη μια φορα τους συναδελφους,ειχαν αυτο το φορουμ εκει που αξιζε,τωρα οπως ειπες καποια πραγματα δεν αλλαζουν,δεν διαβασες τιποτα για το πμ,οτι δεχομαι την κριτικη και φυσικα δεν αντεληφθης οτι μιλαω για θεμα τακτ
Απαντησα στον συναδελφο,αλλα απαντησα εγω και οχι δι αντιπροσωπου,δεν ξερω για πιο πραγμα μιλας και για πιο θεμα σου,δεν το εχω δει,γιατι με ενδιαφερει μια κατασκευη να ειναι οχι μονο σωστη αλλα και ομορφη,αν θελεις να μιλησουμε και λιγο στη γλωσσα σου

Τριτο μη βαζεις λογια στο στομα μου,ασφαλως και θελω κριτικη,εσυ θελεις να καταλαβεις τι λεω?

""""""Να ρωτησω τωρα με τη σειρα μου και εγω,απο ολη αυτη την κατασκευη,δεν βρηκες κατι καλο? Αν δεν βρηκες τοτε καπου ειμαι λαθος εγω η και οι υπολοιποι που εγραψαν οτι τους αρεσει,οποτε προσβαλεις αυτους κυριως.Αν ομως βρηκες,γιατι δεν το γραφεις αλλα περιμενεις τη ""στραβη"" για να σχολιασεις? ''''
δεν ειναι δυσκολο
Τελος παντων δεν θελω να γινω δασκαλος κανενος,το πραγμα αν και διασκεδαστικο και για να περναει η ωρα,ας μη γινει και γελοιο,σταματαω εδω,αναγνωριζοντας σου το δικαιωμα κριτικης,αλλα και εσυ δωσε τοπο στην οργη και μην ασχολεισαι μαζι μου,τρεις και ο κουκος μειναμε

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #66 στις: Μαΐου 04, 2020, 07:18:51 μμ »
και επειδη το συνεχιζεις,εσυ  που απαντας αμεσα,εγραψες στο thread του ανθρωπου,οτι του την λεει ο ηλεκτρολογος και αλλες
μπιπ.....αυτο με δικαιωνει,και παρε οση φορα θελεις,εγω εδω ειμαι

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #67 στις: Μαΐου 04, 2020, 08:26:42 μμ »
- ::arrowred:: ξεκινώντας από το τέλος δεν χρειάζεται να λες συγνώμη για το σπαμ, δικό σου είναι το θέμα άλλωστε  :mrgreen:

- ::arrowred:: θα εκτιμούσα μια απάντηση στο πρώτο ερώτημα που είχα θέσει στο προηγούμενο μήνυμα

- ::arrowred::
Παράθεση
Να ρωτησω τωρα με τη σειρα μου και εγω,απο ολη αυτη την κατασκευη,δεν βρηκες κατι καλο? Θεωρείς ότι για να σχολιάσει κάποιος ένα κατασκευαστικό θέμα πρέπει απαραίτητα να είναι θετικό ;
Αν δεν βρηκες τοτε καπου ειμαι λαθος εγω η και οι υπολοιποι που εγραψαν οτι τους αρεσει,οποτε προσβαλεις αυτους κυριως. Αυτό δεν το κατάλαβα, πως προσβάλω όσους είχαν θετική άποψη για τη δημιουργία σου ;;; (αν υποθέσουμε ότι εγώ έχω αρνητική).
Αν ομως βρηκες,γιατι δεν το γραφεις αλλα περιμενεις τη ""στραβη"" για να σχολιασεις? υπάρχει  λόγος που έγραψα το προηγούμενο ποστ και δεν ήταν φυσικά επειδή περίμενα κάποια στραβή για να σχολιάσω. 
  - ::arrowred::
Παράθεση
Σε ευχαριστω για τη καλη συνεχεια της κατασκευης,παροτι  δεν νομιζω να σε ενδιαφερει και πολυ  αν δεν το εννοούσα δεν θα το έλεγα, το αν με ενδιαφέρει λίγο ή πολύ τι σημασία έχει;

- ::arrowred:: Επειδή γράφεις συνέχεια για "κριτική" (και δεν είσαι ο μόνος) νομίζω ότι υπάρχει μια παρανόηση : το παρόν φόρουμ δεν είναι μοντελιστικος διαγωνισμός (ή έκθεση) ώστε να ασκούμε κριτική στα κατασκευαστικά των μελών με την έννοια που το κάνει ένας κριτής. Τα μέλη παρουσιάζουν τις κατασκευές τους και οι υπόλοιποι (θα έπρεπε να) γράφουμε σχόλια ή παρατηρήσεις που σκοπό έχουν να βοηθήσουν στην καλύτερη ολοκλήρωση της κατασκευής ή αν είναι ολοκληρωμένο να επισημάνουν λάθη τεχνικά ή άλλα που θα βοηθήσουν τον μοντελιστή (αλλά πιθανόν και άλλους που παρακολουθούν το θέμα ) σε μελλοντικές κατασκευές.

- ::arrowred:: τόσα χρόνια στις εκθέσεις κλπ. έχω ακούσει άπειρες φορές το «εμένα δεν με πειράζει η κριτική» από φίλους, γνωστούς ή άγνωστους, το οποίο ισχύει  φυσικά αλλά μέχρι τη στιγμή που θα επισημάνεις κάτι «αρνητικό». Μετά αρχίζει η πλάκα  :mrgreen: :mrgreen: Και δεν είμαι ο μόνος που έχει παρόμοια άποψη, ρίξε μια ματιά σε όσα είχαμε γράψει πριν αρκετά χρόνια εδώ : https://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,24637.msg372525.html#msg372525

::arrowred:: Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που δεν σχολιάζω κάθε θέμα που ανεβαίνει εδώ μέσα, στη δική σου περίπτωση :
α) γενικά πάντα είμαι επιφυλακτικός στο να σχολιάζω κάποια κατασκευή ως προς το οπτικό αποτέλεσμα με βάση μόνο τις φωτογραφίες σε μια ιστοσελίδα. Πολλά μπορεί να φαίνονται διαφορετικά από ότι είναι
β) δεν ασχολούμαι με διοράματα οπότε δεν κατέχω το θέμα ώστε να έχω να πω κάτι ουσιαστικό
γ) συγκεκριμένα τώρα η τεχνοτροπία και αισθητική που έχουν οι κατασκευές σου ως προς το οπτικό αποτέλεσμα απέχει από το δικό μου γούστο οπότε θα ήταν άτοπο να πω μου αρέσει/δεν μου αρέσει. Όπως πχ. αν πω δεν μου αρέσει ο Πικάσο απλά  επειδή δεν μου αρέσει η σχολή ζωγραφικής που ακολουθούσε αυτό δεν ισοδυναμεί με το να πω "ήταν κακός ζωγράφος" .

Ακόμη και έτσι μπορώ να πω ότι μου άρεσε ο πετρόστρωτος δρόμος, τα χρώματα ,τονικότητες κλπ. του δίνουν ρεαλιστική εικόνα, παρομοίως και η τοιχοποιία. Για τα άρματα προτιμώ να μην πω κάτι
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #68 στις: Μαΐου 04, 2020, 10:36:52 μμ »
το παρόν φόρουμ δεν είναι μοντελιστικος διαγωνισμός (ή έκθεση) ώστε να ασκούμε κριτική στα κατασκευαστικά των μελών με την έννοια που το κάνει ένας κριτής. Τα μέλη παρουσιάζουν τις κατασκευές τους και οι υπόλοιποι (θα έπρεπε να) γράφουμε σχόλια ή παρατηρήσεις που σκοπό έχουν να βοηθήσουν στην καλύτερη ολοκλήρωση της κατασκευής ή αν είναι ολοκληρωμένο να επισημάνουν λάθη τεχνικά ή άλλα που θα βοηθήσουν τον μοντελιστή (αλλά πιθανόν και άλλους που παρακολουθούν το θέμα ) σε μελλοντικές κατασκευές.

+1

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #69 στις: Μαΐου 05, 2020, 02:46:41 πμ »
Αγαπητε GR,o γραπτος λογος δημιουργει παρανοησεις τα ερωτηματα ειναι ρητορικα και δεν απευθυνονται σε σενα αλλα αλλου,δεν χρειαζοταν να απαντησεις,γραφτηκαν μονο για να καταλαβεις τι με τσιγκλαει,παρολα αυτα εκανες το κοπο και οφειλω να ομολογησω οτι δεν διαφωνω

Επειδη το θεμα εξαντληθηκε το μονο που εχω αφησει αναπαντητο θεωρω οτι ειναι το ""συγνωμη για το σπαμ""

Πριν λιγο καιρο καποιος συναδελφος, Ν Κουζινης ειχε γραψει καποια πραγματα ,ολως τυχαιως σε δικο μου θεμα,αν και αναφερθηκε σε λαθος προσωπο κατ εμε και με λαθος τροπο γιατι μιλησε για ""κρατος των Αθηνων"" (ισως εννοουσε συντεχνια),στα υπολοιπα ειχε δικιο
τοτε αρκετοι ειχαν παρεμβει αμεσα (προστατευοντας με!!!!) και του εγραψαν """εκανες το θεμα του ανθρωπου οικοπεδο,σπαμ... κλπ κλπ""" τελικα ο συναδελφος αποχωρησε απο το φορουμ, και αφου κανεις  δεν  εκανε το αυτονοητο στην ιδια περιπτωση,ζητησα συγνωμη εγω
Φαινεται οτι για καποιους τηρουνται δυο μετρα και δυο σταθμα λοιπον,γιατι αλλιως τετοιου ειδους σεντονιαδες  αφηνονται ανενοχλητες και μετα κοτσαρονται και μερικες αναλυσεις του τυπου τι ειναι φορουμ,οχι βεβαια οτι με ενοχλει το """να ειχαμε να λεγαμε""" η οτι ειναι κατ'αναγκη λαθος ,αλλα ετσι μου δημιουργηθηκε η απορια
Αφου λοιπον εξηγησατε τι ειναι φορουμ, εξηγηστε τωρα (σκεπτομενοι οσα και οι ιδιοι αναφερατε) γιατι καταντησε σε μια ενοτητα αγαπημενη,να ασχολειται ενα αντε δυο ατομα? Απουσιαζα 9-10 χρονια χωρις καμμια επαφη και οταν γυρισα δεν πιστευα στα ματια μου

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #70 στις: Μαΐου 05, 2020, 01:40:17 μμ »
Απουσιαζα 9-10 χρονια χωρις καμμια επαφη και οταν γυρισα δεν πιστευα στα ματια μου
Ελπίζω φίλτατε Ντίμι να μην κάνεις άλλα  τόσα να φανείς πάλι...Μοντελαρισε your way για να χαζεύουμε εμείς κ άσε τους περίεργους να...χτενίζονται. :roll: ::salut::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #71 στις: Μαΐου 05, 2020, 02:35:11 μμ »
 DIM57 αν σε ενοχλεί το "σεντόνι" όπως λες απλά μου το ζητάς και το σβήνω δεν έχω κανένα πρόβλημα, έτσι κι' αλλιώς δεν προσφέρει κάτι στο θέμα που είναι η παρουσίαση της κατασκευής σου (και σίγουρα δεν πρόκειται να λάβω απαντήσεις στα ερωτήματα που είχα βάλει).

Επίσης αν σε ενόχλησε η άποψή μου περί του τι εστί φόρουμ γράψε τη δική σου.

Υποθέτω ότι η τελευταία σου φράση "Αφου λοιπον εξηγησατε τι ειναι φορουμ, εξηγηστε τωρα (σκεπτομενοι οσα και οι ιδιοι αναφερατε) γιατι καταντησε σε μια ενοτητα αγαπημενη,να ασχολειται ενα αντε δυο ατομα? Απουσιαζα 9-10 χρονια χωρις καμμια επαφη και οταν γυρισα δεν πιστευα στα ματια μου" είναι ρητορική και δεν περιμένεις απάντηση αφού αυτό θα απαιτουσε μια ενοχλητική "σεντονιάδα" που σίγουρα δεν θες στο θέμα σου, άσε που το "ενοχλητική" δεν θα ήταν μόνο λόγω μεγέθους. ʼλλωστε το θέμα αυτό έχει συζητηθεί και πριν.

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #72 στις: Μαΐου 05, 2020, 04:13:08 μμ »
DIM57 αν σε ενοχλεί το "σεντόνι" όπως λες απλά μου το ζητάς και το σβήνω δεν έχω κανένα πρόβλημα, έτσι κι' αλλιώς δεν προσφέρει κάτι στο θέμα που είναι η παρουσίαση της κατασκευής σου (και σίγουρα δεν πρόκειται να λάβω απαντήσεις στα ερωτήματα που είχα βάλει).

Επίσης αν σε ενόχλησε η άποψή μου περί του τι εστί φόρουμ γράψε τη δική σου.

Αχ τελικα δεν θα συνενοηθουμε και πραγματικα ειναι λυπηρο,αρχιζω και αμφιβαλλω για τον γραπτο λογο μου και γι αυτο σου ξεκαθαριζω πρωτον οτι εγραψα οτι μου αρεσει η κουβεντα , δευτερον αναφερθηκα στο συνδιασμο σπαμ/σεντονιαδα,τριτον δεν με ενοχλησε τιποτα,ειδικα στην αναλυση σου για το λιθοστρωτο χαλαρωσα και το λεω φιλικα δεν χρειαζεται να σβησεις τιποτα τα γραφομενα ειναι ιστορια
επειδη ομως δεν θα απαντησω σε ερωτησεις οχι γιατι δεν θελω αλλα κουραστηκα και σκεφτομαι να ασχοληθω με τον κινηματογραφο,θα γραψω και εγω μια σεντονιαδα ετσι για να μη λες

Ειδα καποτε μια ταινια φαντασιας,ενας τυπος παρατηρησε οτι σε φωτογραφιες μεγαλων δυστυχηματων και καταστροφων υπηρχαν αναμεσα στους περιεργους οι ιδιες φατσες,και αρχισε να το ψαχνει.

Συγκεντρωσε λοιπον υλικο δυο αιωνων,οπου με εκπληξη ανακαλυψε οτι τα ιδια προσωπα 7-10 τον αριθμο,παρατηρουσαν τα γεγονοτα,αν και αυτα συνεβαιναν σε διαφορετικους τοπους και χρονους η εποχες,και χωρις μαλιστα αυτοι,να γερνανε η να αλλαζουν
Για να μη μακρυγορω,οι τυποι αυτοι,ειχαν παραστει,κατα τον σεναριογραφο,στη σταυρωση του χριστου,απο περιεργεια
ετσι καταδικαστηκαν αιωνια υποχρεωτικα να εμφανιζονται ΜΟΝΟ σε καταστροφες σαν να τις απολαμβαναν,στερουμενοι ομως της χαρας να παραβρεθουν σε οποιοδηποτε καλο γεγονος

Βεβαια ειπαμε οτι το εργο ειναι φαντασιας και οποιαδηποτε ομοιοτης κτλ κτλ...αλλα ειναι ενα κοινωνικο φαινομενο υπαρκτο
Ελπιζω να μη αναφερθουμε ξανα στο ιδιο θεμα αν το καπελο του σκηνοθετη ηταν στραβο :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #73 στις: Μαΐου 05, 2020, 04:20:01 μμ »
Ελπίζω φίλτατε Ντίμι να μην κάνεις άλλα  τόσα να φανείς πάλι...Μοντελαρισε your way για να χαζεύουμε εμείς κ άσε τους περίεργους να...χτενίζονται. :roll: ::salut::
Με δυο λεξεις,αντιληφθηκες το ζητημα ::salut::

Αποσυνδεδεμένος sluff

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • ΣΤΑΘΗΣ
« Απάντηση #74 στις: Μαΐου 05, 2020, 05:40:32 μμ »
Ελπίζω φίλτατε Ντίμι να μην κάνεις άλλα  τόσα να φανείς πάλι...Μοντελαρισε your way για να χαζεύουμε εμείς

x1000

Ειδα καποτε μια ταινια φαντασιας,ενας τυπος παρατηρησε οτι σε φωτογραφιες μεγαλων δυστυχηματων και καταστροφων υπηρχαν αναμεσα στους περιεργους οι ιδιες φατσες,και αρχισε να το ψαχνει.

Ωραίο σενάριο,ποια ταινία είναι :mrgreen:

Tags: