Αυτες οι χαρουλες που λες ,προσβαλωντας αλλη μια φορα τους συναδελφους,ειχαν αυτο το φορουμ εκει που αξιζε,τωρα οπως ειπες καποια πραγματα δεν αλλαζουν,δεν διαβασες τιποτα για το πμ,οτι δεχομαι την κριτικη και φυσικα δεν αντεληφθης οτι μιλαω για θεμα τακτ
Απαντησα στον συναδελφο,αλλα απαντησα εγω και οχι δι αντιπροσωπου,δεν ξερω για πιο πραγμα μιλας και για πιο θεμα σου,δεν το εχω δει,γιατι με ενδιαφερει μια κατασκευη να ειναι οχι μονο σωστη αλλα και ομορφη,αν θελεις να μιλησουμε και λιγο στη γλωσσα σου
Τριτο μη βαζεις λογια στο στομα μου,ασφαλως και θελω κριτικη,εσυ θελεις να καταλαβεις τι λεω?
""""""Να ρωτησω τωρα με τη σειρα μου και εγω,απο ολη αυτη την κατασκευη,δεν βρηκες κατι καλο? Αν δεν βρηκες τοτε καπου ειμαι λαθος εγω η και οι υπολοιποι που εγραψαν οτι τους αρεσει,οποτε προσβαλεις αυτους κυριως.Αν ομως βρηκες,γιατι δεν το γραφεις αλλα περιμενεις τη ""στραβη"" για να σχολιασεις? ''''
δεν ειναι δυσκολο
Τελος παντων δεν θελω να γινω δασκαλος κανενος,το πραγμα αν και διασκεδαστικο και για να περναει η ωρα,ας μη γινει και γελοιο,σταματαω εδω,αναγνωριζοντας σου το δικαιωμα κριτικης,αλλα και εσυ δωσε τοπο στην οργη και μην ασχολεισαι μαζι μου,τρεις και ο κουκος μειναμε