0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είσαι ένας από τους ήρωες... Σου αξίζει επίδομα
Δύσκολο μοντέλο διάλεξες , αν και την εποχή που βγήκε ήταν μονόδρομος, με πολλά θέματα εφαρμογής και όχι μόνο. Κάπου το έχω να περιμένει με υπομονή να το βάψω..... !!!! Καλή συνέχεια θα παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον
αρχικά ασχολήθηκα περισσότερο με τα περιφερειακά για να ξεμπερδεύω καθώς προχωρούσε το χτίσιμο...εχμ στοκάρισμα ήθελα να πω ρόδες πορτάκια κλπ.αν και έχω καιρό που έβαψα τις εξαγωγές , η φωτογραφία είναι σημερινή.πάντως βερνίκι δεν έχω ρίξει ακόμη , οπότε δεν έχει γίνει ούτε washφυσικά είναι τέσσερις οι εξαγωγές αλλά εφ'οσον είναι σχεδόν πανομοιότυπες έβγαλα φωτογραφία μόνο τις 2-μου άρεσε το αποτέλεσμα , μόνο μη με ρωτήσετε τι έκανα γιατί ούτε και εγώ θυμάμαι
Έχω ήδη προμηθευτεί ποπ κόρν και ξεκινώ να απολαμβάνω το θέαμα. Καλή αρχή και καλά .... ξεμπερδέματα.
Μου αρέσουν κι εμένα πολύ!
Ωραία πράγματα γίνονται στο forum τις τελευταίες μέρες. Είμαι γραμμένος από τον Σεπτέμβριο του 2005 και δεν θυμάμαι να έχω δει τόσες νέες κατασκευές να παρουσιάζονται σε τόσο σύντομο διάστημα! Και δεν είναι μόνο πολλές αλλά και καλές!!! Διπλή απόλαυση και μάλιστα από Ρωσία (το όνειρο του κάθε άντρα)... Σούπερ οι εξαγωγές σου. Καλή συνέχεια!
Εξαιρετικές οι εξαγωγές. Προσωπικά δεν θα έκανα τπτ άλλο. Ούτε βερνικια ούτε wash.... Μου αρέσουν πάρα πολύ. Ποια transparent χρώματα χρησιμοποίησες?
Πολύ όμορφα πράγματα. Όπως και με τα προηγούμενα, θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον. Μαθιός
Δεν ξέρω πώς είναι το κανονικό για να καταλάβω το ανάποδο αλλά αυτό που βλέπω μου αρέσει πολύ!
έτσι είναι κανονικά
Πολλοί θα το δουν, λίγοι θα το προσέξουν. Πολύ ωραία δουλειά ως εδώ!!
Πολύ ωραία και τα δύο αλλά ειδικά το πράσινο είναι φοβερό ως θέμα . Έψαχνα πολύ καιρό να βρω φωτό για τις κάτω επιφάνειες γιατί έχω και εγώ ένα της Academy που φτιάχνω ( με βλέπω λόγω καραντίνας να το τελειώνω και αυτό ) . Πάρα πολύ καλό βάψιμο ! Τι χρώματα ( εταιρεία , κωδικούς ) χρησιμοποίησες για τα δύο πράσινα ?
καλημέρα Διονύση.vallejo χρησιμοποιώ το ανοιχτό πράσινο είναι μίξη idf green / λευκό 4/1 και το σκούρο πράσινο μίξη idf green/black green 2/1.δυστυχώς φωτογραφία από το κάτω μέρος δεν υπάρχει εκτός από την παραπάνω εικόνα που έβαλα.οι οδηγίες από τις χαλκομανίες της begemot γράφουν ότι με σκούρο πράσινο από κάτω , είναι βαμμένο το ρύγχος και επεκτείνεται και στις εισαγωγές ως πίσω , όπου στο τέλος είναι βαμμένο γκρι (protective coat το αναφέρει όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα).για τις πτέρυγες δεν κάνει κάποια αναφορά.είναι βαμμένες με το σκούρο ή με το ανοιχτό πράσινο : : : : : : : : : : : : : ξέρει κάνει : : :
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες . Μας βλέπω να το κάνουμε από κάτω όπως μας αρέσει και ό,τι βγει δε βαριεσαι . Ελπίζω εντός των ημερών να ποστάρω και εγώ πρόοδο