ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Ξύλινα Πλοία
Αρχαίο Ελληνικό εμπορικό πλοίο ΟΛΚΑΣ
Thanasis:
Χαιρετώ.
Λυπάμαι αλλά δεν συμπαθώ τα Αρχαία πλοία κι έτσι δεν έχω και τις γνώσεις να κρίνω τα μοντέλα τους...
Μου αρέσει όμως η τάξη στην κατασκευή και οι καθαρές γραμμές... :!:
Θέλοντας μόνο να βοηθήσω κι αφού δεν βρείς κάπου, το πως σχηματιζόταν-φαινόταν το πέτσωμα σε σκάφη εκείνη την εποχή (ίσως να διέφερε απο τα παραδοσιακά) τότε ρίξε μία ματιά σε ένα άρθρο που έγραψα στον Naftotopos.gr.
http://www.naftotopos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=160:2011-05-19-20-35-59&catid=97&Itemid=489&lang=el
Καλή συνέχεια
Thx
Γρηγόρης Ευταξιάδης:
Καλησπέρα Βαγγέλη
Ευχαριστώ και περιμένω να μου στείλεις αν βρείς κάτι σχετικά με το πέτσωμα . Σχετικά με τα σχέδια συμφωνώ οτι τα μεγεθυμένα σχέδια απο κιτ δεν οδηγούν πουθενά (μεγεθύνουν τα λάθη που ήδη υπάρχουν στα αρχικά σχέδια του κιτ , το διαπίστωσα στο ΝΙΝΑ ) όμως τόσο στο πλοίο της Κερύνειας όσο και σ΄αυτό δεν ακολούθησα σχέδια απο κάποιο κιτ , έκανα χρήση των ναυπηγικών γραμμών που φαίνονται στο σχέδιο και έτσι έβγαλα τους νομείς ,
απο εκεί και πέρα η κατασκευή ακολουθεί την φιλοσοφία των κιτ και αυτό υποθέτω μου επισημαίνεις .
Σε κάθε περίπτωση σ΄ ευχαριστώ για τις επισημάνσεις σου τις οποίες πάντα λαμβάνω υπόψιν μου .
φιλικά Γ Ευταξιάδης
Γρηγόρης Ευταξιάδης:
--- Παράθεση από: Thanasis στις Νοεμβρίου 06, 2019, 06:56:19 μμ ---Χαιρετώ.
Λυπάμαι αλλά δεν συμπαθώ τα Αρχαία πλοία κι έτσι δεν έχω και τις γνώσεις να κρίνω τα μοντέλα τους...
Μου αρέσει όμως η τάξη στην κατασκευή και οι καθαρές γραμμές... :!:
Θέλοντας μόνο να βοηθήσω κι αφού δεν βρείς κάπου, το πως σχηματιζόταν το πέτσωμα σε σκάφη εκείνη την εποχή (ίσως να διέφερε απο τα παραδοσιακά) τότε ρίξε μία ματιά σε ένα άρθρο που έγραψα στον Naftotopos.gr.
http://www.naftotopos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=160:2011-05-19-20-35-59&catid=97&Itemid=489&lang=el
Καλή συνέχεια
Thx
--- Τέλος παράθεσης ---
Καλημέρα Θανάση
Ευχαριστώ για το άρθρο ... ναι αυτό θα ήθελα να κάνω αλλα θέλει πολλή δουλειά απο μέρους μου . Ελπίζω κάποια στιγμή να δώ απο κοντά τα μοντέλα σας τα οποία θαυμάζω .
Φιλικά Γ Ευταξιάδης
Kostis Pap:
Πολύ ωραία κατασκευή και σε χορταστικό μέγεθος! Τα λάθη που λες δεν φαίνονται στις φωτογραφίες. Πολλές φορές τα ξέρουμε οι ίδιοι οι μοντελιστές που τα φτιάξαμε αλλά δεν τα βλέπει ο θεατής.
Περιμένω τη συνέχεια όπως και της Νίνας.
vagelischantziaras:
Καλημέρα
Ο φίλος Θανάσης πιστεύω ότι σε κάλυψε πλήρως με το κατατοπιστικότατο άρθρο .
Πολλές φόρες είναι πιο εύκολο να σου εξηγήσει κάποιος με λόγια παρά να σου περιγράψει μια εργασία .
Βέβαια το πέτσωμα εξαρτάτε και από άλλους παράγοντες ,την χρονολογία την χώρα ,κ.λ.π.
Και κάτι σαν ''συμβουλή '' ,χωρίς αρχική δουλειά ,λάθη και διορθώσεις τίποτε δεν επιτυγχάνεται .
Και μην ξεχνάς τούτο , η ταχύτητα σκοτώνει (γενικά).
Καλή συνέχεια .
Βαγγελης
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση