ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Ξύλινα Πλοία
Αρχαίο Ελληνικό εμπορικό πλοίο ΟΛΚΑΣ
Kostis Pap:
'Οσον αφορά τη βιασύνη θα συμφωνήσω επί της αρχής, αλλά από την άλλη το πολύ ψείρισμα εμένα τουλάχιστον με οδηγεί σε απώλεια και της έμπνευσης και του ενδιαφέροντος. Συνεπώς μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, ή αναζητώντας τη χρύσή τομή. Εξαρτάται πάντα και το τι θέλει να πάρει κανείς από την κατασκευή ενός μοντέλου, ξύλινου ή άλλου.
Θα συμφωνήσω απολύτως με τη θέση σου ότι το πέτσωμα εξαρτάται από τη χώρα, χρονολογία κλπ. Να πω την αλήθεια όσο δεν μου αρέσει το άκομψο πέτσωμα με έντονες γωνίες άλλο τόσο δεν μου αρέσει και η τεχνική με τα σκαλοπατάκια, παρόλου που η δεύτερη θεωρείται γενικά η ενδεδειγμένη και σωστή τεχνική. Αυτό με αφήνει χωρίς λύση. Για μένα δεν είναι μεγάλο πρόβλημα καθώς οι κλίμακες και τα μικρά μεγέθη που δουλεύω δεν αφήνουν περιθώρια για πολύ ρεαλισμό στο πέτσωμα (γενικά δεν είμαι υπέρ του rivet counting). Επίσης η αλήθεια είναι ότι δεν με ενθουσιάζουν τα ελληνικά παραδοσιακά σκαριά, παρόλο που ένα από τα πρώτα βαρκάκια μου ήταν η χανιώτικη γαίτα σε σχέδια από το Ναυτότοπο.
Detect languageundefinedundefinedText-to-speech function is limited to 200 charactersOptions : History : Feedback : DonateClose
Thanasis:
--- Παράθεση ---η αλήθεια είναι ότι δεν με ενθουσιάζουν τα ελληνικά παραδοσιακά σκαριά...
--- Τέλος παράθεσης ---
Κώστα νοιώθω πως έχω αποτύχει στον ρόλο μου... :D
Thx
Kostis Pap:
--- Παράθεση από: Thanasis στις Νοεμβρίου 07, 2019, 10:22:26 πμ ---Κώστα νοιώθω πως έχω αποτύχει στον ρόλο μου... :D
Thx
--- Τέλος παράθεσης ---
Εσύ και ο Ναυτότοπος έχετε καταφέρει να βρω ενδιαφέρον σε κάτι που γενικά δεν με ενδιέφερε καθόλου. Από αυτήν την άποψη μου φαίνεται ότι έχεις πετύχει στο ρόλο σου.😊😊😊
Δεν θα πω τη γνώμη που είχα για τα ελληνικά σκαριά για μην σε στενοχωρήσω και επειδή δεν μου πέφτει και λόγος. Επειδή μου αρεσει η θαλασσα και ο αέρας γοητευομαι πολύ περισσότερο από τις κομψες γραμμές που έχουν οι φαλαινίδες σε βαθμό εμμονής. Αντίθετα χαλιέμαι με τις μπαχατέλες με τα τετραγωνα πανιά (γαλιονια, και όλα αυτα με τα πολλά καταστωματα που μοιάζουν με αυθαίρετα,wasa κλπ). Οριακά μου αρέσουν τα κομψα clipper κσι βρβαια τα xebec με λατίνια. Και βεβσια λατρευω τα drakkar. Περι ορέξεως άντε βγάλε άκρη με μένα.😈😠😨
Thanasis:
::sorry::Καταχρώμενος τον χώρο του Γρηγόρη θα πώ μόνο αυτό...
Έλα στο forum του naftotopos να το συζητήσουμε...
Ίσως κι εμείς των Ελ. παραδοσιακών κάτι να κερδίσουμε. :wink:
Thx
Kostis Pap:
--- Παράθεση από: Thanasis στις Νοεμβρίου 07, 2019, 12:52:42 μμ --- ::sorry:: Καταχρώμενος τον χώρο του Γρηγόρη θα πώ μόνο αυτό...
Έλα στο forum του naftotopos να το συζητήσουμε...
Ίσως κι εμείς των Ελ. παραδοσιακών κάτι να κερδίσουμε. ;)
Thx
--- Τέλος παράθεσης ---
::thumbleft::
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση