Ας κάνουμε μια μικρή κουβέντα για το "δεν μ'αρέσει σαν φιγούρα" .......
Η φιλοσοφία μου είναι ότι αφού βάφω πολύ, θέλω να έχω στην συλλογή μου, διάφορα κομμάτια απο διάφορες ιστορικές περιόδους. Επίσης ασχέτως με την εθνικοφροσύνη μου, θέλω και κάποια θέματα με ελληνικό ενδιαφέρον.
Το συγκεκριμένο είναι μοναδικό, και μάλιστα σκαλισμένο απο έναν εξαιρετικό γλύπτη και σε κυκλοφορία καταπληκτικής ποιότητας ρητίνης, Η προετοιμασία του μου πήρε 3-4 λεπτά μονο και αστάρωμα. Επίσης η στάση ειναι αντρίκια και η ανατομία του απλά τέλεια.
Ο μάστορας έχει κεντήσει όσον αφορά την λεπτομέρεια και την καθαρότητα του γλυπτού. Τι άλλο να ζητήσω απο μια φιγούρα.
Εχει χρώμα, ποιότητα κοντά στο τέλειο, ενδιαφέρον σαν θέμα....... περί ορέξεως βέβαια ουδείς λόγος,απλά, θέλω να πω ότι ψάχνω να βρώ και ενδιαφέρον σε κάποιες φιγούρες που μπορεί με πρώτη ματια να μην σε τρελαίνουν. Αυτή μου πρόσφερε πολύ μεγάλη ευχαριστηση και είμαι χαρούμενος να την βλεπω στην βιτρίνα μου . Και το συστήνω σαν ιδέα και σε άλλους φίλους. Μην πηγαίνετε μόνο με την μόδα, αλλά ψαξτε και άλλα πραματάκια που μπορεί να σας ενδιαφέρουν .
σύντομα η LA Meridiana θα κυκλοφορήσει εναν ελληνα του 1850 , οπότε θα σας ενημερώσω,και αυτός ψιλο δύσκολο θέμα να βρεθεί σε μινιατούρα