Αποστολέας Θέμα: Greek Light Infantry Officer 1813 - 90mm  (Αναγνώστηκε 4250 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Major_Goose

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HOLY LAND
Greek Light Infantry Officer 1813 - 90mm
« στις: Ιανουαρίου 16, 2007, 08:29:12 πμ »
Καλημέρα Παλουκαρέοι

Ειπαμε οι μηχανές πήρανε μπροστά

αυτός ο κυριούλης είναι 90μμ απο την United Empire Miniatures ρητινάκι, σκαλισμένο απο τον εξαίρετο Κο Alan Ball.Αναπαριστά τον Sir Richard Church ο οποίος "ιδρυσε " (οργάνωσε) το Ελληνικό Πεζικό, σαν μια δράση του αγγλικού επεκτατισμού της εποχής εκέινης

Η συναρμογή της φιγούρας είναι τέλεια, καθάρισμα δεν θέλει καθόλου, και είναι πολύ όμορφα σκαλισμένη και σε αντρίκια στάση, παρότι αναπαριστά Αγγλο..... :mrgreen:

Βαμμένη με ακρυλικόπουλα, λαδόπουλα,και μελάνια τυπογραφείου

Ελπίζω να σας αρέσει, και αναμένω τον ειλικρινή σας σχολιασμό,όπως πάντα άλλωστε

Συγνώμη για τον φωτισμό στις φωτογραφίες , αλλά αργά το βράδυ, οφθαλμοί και αντανακλαστικά δεν δουλεύουν ιδιάιτερα καλά , οπότε.....

Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
Απ: Greek Light Infantry Officer 1813 - 90mm
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 16, 2007, 08:51:26 πμ »
Αντε ωρε παλικαρια να την παρουμε την Τριπολιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οπως παντα Κωστα φανταστικο βαψιμο, εχω βαρεθει να σου γραφω σχολια  :D :D :D :D τι αλλο να πω. Θα μπορουσαμε να εχουμε καλλητερες φοτο γιατι το προσωπο ειναι ολο σκιεσ;

Αντε ωρε Κωτσο να παρουμε και την Πολη!!!!!
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 16, 2007, 09:20:56 πμ »
Υποκλίνομαι ταπεινά... Με λίγο μαλλάκι παραπάνω, έτοιμος ο Θόδωρας...

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 16, 2007, 09:34:22 πμ »
Ευχαριστώ ρε παλικάρια για τα σχόλια. Περικλή μόλις μπορέσω θα ξανα φωτογραφίσω, με πιο πολυ φως
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος sirhogr

• Για τους φιλους Γιωργος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • To create something you must be something.
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 16, 2007, 09:47:31 πμ »
Ρε φιλε να σου πω παλι για βαψιμο η για τη βαση... τα ξερεις, τα γνωστα. Καταπληκτικα! Και το σκαλισμα απ'οτι φαινεται... το ιδιο. Αλλα σα φιγουρα να σου πω την αληθεια δε με ενθουσιαζει :mrgreen:.
When we accept tough jobs as a challenge and wade into them, miracles can happen!

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 16, 2007, 09:50:27 πμ »
Πάλι "Κέντησες"  :!: :!:
Το επάνω μέρος της στολής :o πόσες ώρες σου πήρε :?:
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 16, 2007, 10:07:09 πμ »
Ας κάνουμε μια μικρή κουβέντα για το "δεν μ'αρέσει σαν φιγούρα" .......

Η φιλοσοφία μου είναι ότι αφού βάφω πολύ, θέλω να έχω στην συλλογή μου, διάφορα κομμάτια απο διάφορες ιστορικές περιόδους. Επίσης ασχέτως με την εθνικοφροσύνη μου, θέλω και κάποια θέματα με ελληνικό ενδιαφέρον.

Το συγκεκριμένο είναι μοναδικό, και μάλιστα σκαλισμένο απο έναν εξαιρετικό γλύπτη και σε κυκλοφορία καταπληκτικής ποιότητας ρητίνης, Η προετοιμασία του μου πήρε 3-4 λεπτά μονο και αστάρωμα. Επίσης η στάση ειναι αντρίκια και η ανατομία του απλά τέλεια.

Ο μάστορας έχει κεντήσει όσον αφορά την λεπτομέρεια και την καθαρότητα του γλυπτού. Τι άλλο να ζητήσω απο μια φιγούρα.

Εχει χρώμα, ποιότητα κοντά στο τέλειο, ενδιαφέρον σαν θέμα....... περί ορέξεως βέβαια ουδείς λόγος,απλά, θέλω να πω ότι ψάχνω να βρώ και ενδιαφέρον σε κάποιες φιγούρες που μπορεί με πρώτη ματια να μην σε τρελαίνουν. Αυτή μου πρόσφερε πολύ μεγάλη ευχαριστηση και είμαι χαρούμενος να την βλεπω στην βιτρίνα μου . Και το συστήνω σαν ιδέα και σε άλλους φίλους. Μην πηγαίνετε μόνο με την μόδα, αλλά ψαξτε και άλλα πραματάκια που μπορεί να σας ενδιαφέρουν .

σύντομα η LA Meridiana θα κυκλοφορήσει εναν ελληνα του 1850 , οπότε θα σας ενημερώσω,και αυτός ψιλο δύσκολο θέμα να βρεθεί σε μινιατούρα
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος Kisifer

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 16, 2007, 10:31:48 πμ »
Φίλε Κώστα για ακόμη μία φορά μας αφήνεις άφωνους. Πανέμορφη δουλειά σε μία ξεχωριστή φιγούρα.

Ξενοφών

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 16, 2007, 10:33:09 πμ »
Σε ευχαριστώ φίλε Ξενοφώντα. Και ιδιάιτερα επειδή εσυ είσαι η "αιτία", μια που η φιγούρα ειναι δώρο σου !
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
    • My Home Page
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 16, 2007, 10:37:44 πμ »
Κωστα θα συμφωνησω μαζι σου περι γουστου και μοδας. Το σημαντικοτερο ειναι η φιγουρα να σου κεντριζει το ενδιαφερον γιατι πολυ απλα δεν προκειται ποτε να την τελειωσεις!!!!

Δυστυχως εγω ειμαι κολλημενος με Ελληνικα και Ρωμαικα θεματα μονο οπως θα εχετε δει μεχρι τωρα απο τα post μου, και αυτο γιατι η ιστορια τελειωνεο το 1453 μΧ. Μετα δεν εχει κανενα ενδιαφερον για μενα προσωπικα.

Στο τελος ειναι γουστα φιλε μου!!!!!  :D :D :D
Περικλης Σαλεσιωτης

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 16, 2007, 10:46:05 πμ »
ειναι μια αποψηκαιαυτή φίλε Περικλή, Υπάρχουν άλλωστε τόσα όμορφα ελληνικά θέματα. Και σύντομα θα δείτε και άλλα απο Pegaso, Romeo και Seil Models
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
    • My Home Page
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 16, 2007, 10:58:17 πμ »
Να υποθεσω οτι ή δεν δουλευεις ή οτι βαριεσαι και κοιτας τα Forum σαν και εμενα (βαριεμαι) τρομερα σημερα, και ειναι δυσκολη μερα γιατι βγαζουμε μια φρεγατα για τεστ!!!!!

Τι απο τα δυο ειναι? Εδω κρυο μερα για μοντελαρισμα αλλα που χρονος!!!!1
Περικλης Σαλεσιωτης

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #12 στις: Ιανουαρίου 16, 2007, 11:13:54 πμ »
Απλά κάνω δουλειά στον υπολογιστή και περιμένω ,να επεξεργαστεί κάτι δεδομένα και στα ενδιάμεσα κανω παραθυρολουτρο στα διαδικτυακα παράθυρα!!!
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
    • My Home Page
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 16, 2007, 11:55:36 πμ »
Κωστή τι ετοιμαζεις για την συνεχειά.

Εγω ενδιαμεσα απόκτησα αυτο:

Περικλης Σαλεσιωτης

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 16, 2007, 12:00:24 μμ »
Ειναι καταπληκτικο το μπουστόπουλο αυτό της SEIL. Μεγάλο μεν καλό δε!!!!!!
τι ετοιμάζωω....ελα ντε δεν εχω αποφασίσει και θέλω μια βοηθεια....... θα ποστάρω σχετικά 
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
    • My Home Page
« Απάντηση #15 στις: Ιανουαρίου 16, 2007, 12:23:37 μμ »
καλο κομματι αλλα απο εφαρμογη κλαφτα χαραλαμπε!!!!!!!! Το φαραγγι της σαμαριας οι ενωσεις!!!!!
Περικλης Σαλεσιωτης

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 16, 2007, 12:36:32 μμ »
χμμμμμ κακό αυτό !!!!!!
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #17 στις: Ιανουαρίου 16, 2007, 01:34:02 μμ »
Φίλε μάστορα και καλιτέχνη εξαιρετικό βάψιμο όπως πάντα με πολύ ζωντανά χρώματα.

Ερώτηση! Γίνεται με μετατροπή Κολοκοτρώνης;

Αποσυνδεδεμένος sirhogr

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #18 στις: Ιανουαρίου 16, 2007, 02:07:54 μμ »
Ας κάνουμε μια μικρή κουβέντα για το "δεν μ'αρέσει σαν φιγούρα" .......

Η φιλοσοφία μου είναι ότι αφού βάφω πολύ, θέλω να έχω στην συλλογή μου, διάφορα κομμάτια απο διάφορες ιστορικές περιόδους. Επίσης ασχέτως με την εθνικοφροσύνη μου, θέλω και κάποια θέματα με ελληνικό ενδιαφέρον.

Το συγκεκριμένο είναι μοναδικό, και μάλιστα σκαλισμένο απο έναν εξαιρετικό γλύπτη και σε κυκλοφορία καταπληκτικής ποιότητας ρητίνης, Η προετοιμασία του μου πήρε 3-4 λεπτά μονο και αστάρωμα. Επίσης η στάση ειναι αντρίκια και η ανατομία του απλά τέλεια.

Ο μάστορας έχει κεντήσει όσον αφορά την λεπτομέρεια και την καθαρότητα του γλυπτού. Τι άλλο να ζητήσω απο μια φιγούρα.

Εχει χρώμα, ποιότητα κοντά στο τέλειο, ενδιαφέρον σαν θέμα....... περί ορέξεως βέβαια ουδείς λόγος,απλά, θέλω να πω ότι ψάχνω να βρώ και ενδιαφέρον σε κάποιες φιγούρες που μπορεί με πρώτη ματια να μην σε τρελαίνουν. Αυτή μου πρόσφερε πολύ μεγάλη ευχαριστηση και είμαι χαρούμενος να την βλεπω στην βιτρίνα μου . Και το συστήνω σαν ιδέα και σε άλλους φίλους. Μην πηγαίνετε μόνο με την μόδα, αλλά ψαξτε και άλλα πραματάκια που μπορεί να σας ενδιαφέρουν .

σύντομα η LA Meridiana θα κυκλοφορήσει εναν ελληνα του 1850 , οπότε θα σας ενημερώσω,και αυτός ψιλο δύσκολο θέμα να βρεθεί σε μινιατούρα

Μαλλον δεν εγινα κατανοητος. Δεν με αφηνει ασυγκινητο καμια περιοδο. Η συγκεκριμενη  φιγουρα δε μ'αρεσει. Κι εγω κανω απο διαφορες περιοδους και πολιτισμους. Αλλα η συγκεκριμενη στολη... Δε ξερω ... μου κανει κατι απο Μαντονα , mickael jackson

When we accept tough jobs as a challenge and wade into them, miracles can happen!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #19 στις: Ιανουαρίου 16, 2007, 02:49:06 μμ »
Φίλε η διαφωνία έίναι η αρχή του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Απλά αυτήη στολή που μετ΄'επειτα με μικρό δοαφορές έγινε αυτή του Αρχιστράτηγου Κολοκοτρώνη, ουδεμια σχέση εχει με τα προαναφερθέντα παραναλώματα της αμερικανοιμπεριαλιστικής παραφερνάλια κουλτούρας.
Οπως είπα καιπρίν ,περι ορέξεως, ...άλλωστε χόμπυ είναι και κάνουμε τις επίλογές μας όλοι για να διασκεδάζουμε
Καιρός Γαρ Εγγύς !

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #20 στις: Ιανουαρίου 16, 2007, 02:51:02 μμ »
Φίλε , αδελφέ, συνάδελφε, και συνεργάτη Γιάννη Λέκκα, δεν τοέχω ψάξει το θέμα Κολοκοτρώνη,πόσο εύκολα μετατρέπεται ..αλλα να το δούμε
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος sirhogr

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #21 στις: Ιανουαρίου 16, 2007, 02:52:02 μμ »
Φίλε η διαφωνία έίναι η αρχή του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Απλά αυτήη στολή που μετ΄'επειτα με μικρό δοαφορές έγινε αυτή του Αρχιστράτηγου Κολοκοτρώνη, ουδεμια σχέση εχει με τα προαναφερθέντα παραναλώματα της αμερικανοιμπεριαλιστικής παραφερνάλια κουλτούρας.
Οπως είπα καιπρίν ,περι ορέξεως, ...άλλωστε χόμπυ είναι και κάνουμε τις επίλογές μας όλοι για να διασκεδάζουμε

Καλα σιγουρα! Εγκρινω κι επαυξανω ...βεβαιως βεβαιως!

Αποσυνδεδεμένος Trutch

• ΕΛΛΗΝ ΟΠΛΙΤΗΣ - ΑΕΘΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • OY ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ..
    • Trutch
« Απάντηση #22 στις: Ιανουαρίου 16, 2007, 03:28:57 μμ »
Παράθεση
Δυστυχως εγω ειμαι κολλημενος με Ελληνικα και Ρωμαικα θεματα μονο οπως θα εχετε δει μεχρι τωρα απο τα post μου, και αυτο γιατι η ιστορια τελειωνεο το 1453 μΧ. Μετα δεν εχει κανενα ενδιαφερον για μενα προσωπικα.
  Φίλε συμφωνώ μαζί σου..μήν σου πώ και πιό παλιά διότι οι αρκετοί χριστιανοί ενανιτώθηκαν στο Ελληνικό πνεύμα αλλα και στην λέξη ..Ελληνας!   (εγω φιγούρες δεν εχω ποστάρει ακόμα..είναι σχεδόν ετοιμη η πρώτη μου..αναμείνατε!)
Για τον κοσμο εισαι καποιος....για καποιον εισαι ο κοσμος!!! Με αγαπη..ο καποιος! (το avatar μου φιλοτεχνηθηκε απο τον φιλο Corto)

http://trutch.moonfruit.com

Αποσυνδεδεμένος sirhogr

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #23 στις: Ιανουαρίου 16, 2007, 03:45:12 μμ »
Παράθεση
  Φίλε συμφωνώ μαζί σου..μήν σου πώ και πιό παλιά διότι οι αρκετοί χριστιανοί ενανιτώθηκαν στο Ελληνικό πνεύμα αλλα και στην λέξη ..Ελληνας!   (εγω φιγούρες δεν εχω ποστάρει ακόμα..είναι σχεδόν ετοιμη η πρώτη μου..αναμείνατε!)

Παιδια εγω δε συμφωνω. Δε μπορουμε να πουμε οτι η ιστορια σταματαει στην αλωση, γιατι? Ας μη ξεχναμε το 21 η το 40! Ενταξει ουτε εγω εχω ασχοληθει με τη "νεωτερη ιστορια" αλλα κακα τα ψεματα δε μπορει να αμφισβιτηθουν οι αγωνες της Ελλαδας. Κι εγω θα ηθελα η Ελλαδα να ειναι οπως ηταν αλλα ας μη ξεχναμε οτι μετα απο 500 χρονια σκλαβιας βγηκαμε σε ενα κοσμο μοιρασμενο σε μεγαθηρια. Παλι καλα ειμαστε!

Αποσυνδεδεμένος Trutch

• ΕΛΛΗΝ ΟΠΛΙΤΗΣ - ΑΕΘΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • OY ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ..
    • Trutch
« Απάντηση #24 στις: Ιανουαρίου 16, 2007, 05:10:40 μμ »
Σαφώς..αλλωστε δέν θεωρώ π.χ. τον  Καραίσκακη  "χειρότερο" του Λεωνίδα... απλά με συναρπαζει η Αρχαιότητα..κυρίως λόγω του πνεύματος και οχι τόσο των πολεμικών κατορθωμάτων(τα οποία είναι ανυπέρβλητα).. Μήν μιλίσω για την σύγχρονη θρησκεία τών Ελλήνων...
Για τον κοσμο εισαι καποιος....για καποιον εισαι ο κοσμος!!! Με αγαπη..ο καποιος! (το avatar μου φιλοτεχνηθηκε απο τον φιλο Corto)

http://trutch.moonfruit.com

Tags: