Δυστυχώς επαναφέρω το θέμα χωρίς να έχω απάντηση για την ερώτηση, όμως θα ήθελα να εκφράσω τη γνώμη μου για τα συγκεκριμένα χρώματα, αφού ξεκίνησα να τα χρησιμοποιώ τη τελευταία εβδομάδα.
Δεν τα γνώριζα καθόλου (μιας που είχα αφήσει το χόμπι για πολλά χρόνια) και στην αναζήτηση για λεπτόκοκκα χρώματα, διάβασα για αυτά. Έχω να πω ότι για την ώρα έχω εντυπωσιαστεί. Εχθές, κάνοντας τη Black-basing τεχνική, πάνω από μαύρο αστάρι της ίδιας εταιρείας, έβαφα για πάνω από μιάμιση ώρα με αερογράφο 0,2 και ήταν τόσο ελεγχόμενο και τόσο ξεκάθαρο το αποτέλεσμα που ήταν σοκαριστικό για εμένα. Επίσης να αναφέρω ότι σε καμία περίπτωση ο αερογράφος δεν μπούκωσε, δεν "έφτυσε" ή οτιδήποτε τέτοιο αρνητικό. Το μόνο που χρησιμοποίησα έξτρα, ήταν ελάχιστες σταγόνες slow dry της ίδιας πάλι εταιρείας.
Δεν γνωρίζω αν είστε πολλοί που δε τα έχετε χρησιμοποιήσει ή είμαι ο μοναδικός Νεάντερταλ του μοντελισμού εδώ

αλλά θεωρώ πως μια δοκιμή είναι απαραίτητη για τον κάθε μοντελιστή που δε θέλει να παιδεύεται με τα χρώματα.