Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας
- Δεν το βρήκα πιο εύκολο και γρήγορο από το Tamiya, απλά πιο value for money καθώς έχει καλύτερη λεπτομέρεια με χαμηλότερη τιμή. Αν το κύριο κριτήριο είναι η απλή και γρήγορη κατασκευή θα πήγαινα σαφώς Tamiya
- Modelling δυστυχως δεν επαιρνα απο την αρχή καθώς ήμουν πολύ μικρός και μου μπήκε λίγο αργότερα το μικρόβιο του μοντελισμού.
- Η αντένα είναι απο το έτοιμο νήμα της EZline, το οποίο αν και εύκολο στην εφαρμογή, έχει το μειονέκτημα ότι δεν είναι κυκλικής αλλά ορθογωνικής διατομής με αποτέλεσμα ανάλογα με τη γωνία με την οποία το κοιτάζεις να φαίνεται διαορετικού πάχους. Φυσικά αυτό το φαινόμενο είναι πιο έντονο στις φωτογραφίες.
- Το wash ειναι το dark dirt απο τα wash του florrymodel. Τη γράμμωση στη ράχη και την κοιλιά της ατράκτου την επαναχάραξα αλλα νομίζω την έκανα ανάλογου πάχους με τις υπόλοιπες, η τουλαχιστον θέλω να πιστεύω

- Απο τις καπνες δεν ειμαι ευχαριστημένος, ακόμα δεν έχω βρει κάποιον τρόπο ώστε να τις κάνω και καλά και αξιόπιστα, με κύριο αρνητικό όπως πολύ σωστά ανέφερες το σβήσιμο.
- Όντως το σόκορο της καλύπτρας δεν έιναι βαμμένο
- Όσον αφορά τη σίτα δεν έχω γνώση του αντικειμένου. Ισως να είναι κάποιο κομμάτι που η eduard το δίνει στα PE και το τρώει η μαρμάγκα στα απλά κιτ της αν δεν υπάρχει πλαστικό αντίστοιχο