Το κυριότερο στην όλη κουβέντα ειναι να είσαστε όλοι εσείς σαν επισκέπτες -Εκθέτες ευχαριστημένοι..
Αν το έχω λάβει καλά τότε νομίζω είμαστε ΟΚ.
Τώρα όμως ας ενημερώσω και εγώ σε κάποια πράγματα.
1)Δεν γίνεται να αναγράφεται το όνομα του δημιουργού πάνω σε μοντέλο καθώς πέραν απο Έκθεση είμαστε και Διαγωνισμός ,οπότε δεν είναι σωστό καθώς μπορεί να δημιουργηθεί και θέμα.
2)Η έκθεση ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είναι εύκολο να αλλάξει ημερομηνία καθώς η Τεχνόπολη έχει ΗΔΗ κλεισμένες εκθέσεις για την επόμενη 3ετία. σχεδόν όλη την χρονιά οπότε και εμείς που είμαστε στο Calendar την έχουμε ήδη κλεισμένη και γίνεται ο αντίστοιχος προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά.
3)Τώρα όσο αναφορά τον αριθμό των μοντέλων κάθε χρονιά έχει σταθεροποιηθεί σε αριθμό κοντά στο 750, Βασικό είναι οτι σε μια ετήσια έκθεση είναι πολύ δύσκολο να έχεις τόσα πολλά μοντέλα σε αριθμό κάθε χρόνο (δεν αποτελεί δικαιολογία αλλά σκεφτείτε να είχαμε 900 μοντέλα κάθε χρόνο)
4)Σχεδόν όλη η ομάδα των κριτών φέτος είναι άνθρωποι που είναι εξαιρετικοί στον χώρο οπότε και τα έργα τους ειναι Εκτός συναγωνισμού!
Παιδιά ας μην είμαστε και υπερβολικοί... έχουν ποιότητα όλοι οι διαγωνιζόμενοι και όλα τα μοντέλα είναι άξια .
5)Ναι η αλήθεια όσο αναφορά αυτό που αναφέρουν οι Νίκολάδες μας

Σου λείπει αυτό που υπάρχει και το χαμόγελο που μένει μετά ακόμα και μετά απο την κούραση (και ειναι μεγάλη παιδιά) τα τελευταία 8 χρόνια που είμαι εκεί ξέρω τι γίνεται και ξέρω πώς βγαίνει...
Η ΄Έκθεση βγαίνει με λιγότερα άτομα που πραγματικά κουράζονται και πραγματικά δίνουν και την ψυχή τους αλλά ακόμα και τότε την Κυριακή το βράδυ υπάρχει ένα χαμόγελο το οποίο αν το ζήσετε απο κοντά δεν συγκρίνεται με ΤΙΠΟΤΑ! (αν και φέτος είχαμε σημαντικά πιο πολλούς και τα ευχαριστώ πολύ τα παιδιά ΟΛΑ!!)
6)Η παρέα του Σαββάτου (το βράδυ) πρόλαβα και την είδα με την άκρη του ματιού μου.. και ναι μου λείπει και εμένα!!!! Ειδικά το Σάββατο το πρωί ....
Λείπουν πολλά άτομα τα οποία γνώρισα πρίν 9 χρόνια...
7)Αυτό το οποίο είπε ο Στέφανος έχει απόλυτο Δίκιο... μην γίνεται αυτοσκοπός να υπάρξει διάκριση.... Χόμπυ είναι παιδιά..
Βγαίνει μια ηρεμία απο αυτό που κάνουμε και ειναι ωραίο αυτό που κάνουμε και δημιουργικό!!!
Ευχαριστώ.
Υ.Γ
Επίσης οτιδήποτε θέλετε μπορείτε να μου τα στείλετε σε Π.Μ καλό ειναι για βελτίωση αυτού που κάθε χρόνο βλέπουμε!