Μπορεί να είμαι από μικρό παιδί μοντελιστής όμως με τα κοινά δεν είχα καμιά σχέσει.
Αν και πάντα ήθελα ποτέ δεν έτυχε να επισκεφτώ την έκθεση της IPMS, θα έπρεπε να
ντρέπομαι άλλα έτσι τα έφερνε η ζωή και πάντα κάτι τύχαινε και δεν πήγαινα.

Από 2014 όπου και έγινα ξανά ενεργός μοντελιστής είχα βάλει σκοπό να πάω και
τελικά τα κατάφερα φέτος. Κάλιο αργά πάρα ποτέ λέει ο σοφός λαός
Πήρα λοιπόν την κορούλα μου δυστυχώς την γυναίκα μου (δεν μπορούσα να ψωνίσω ελεύθερα ο δύστυχος

)
και πήγαμε σαν οικογενειακή βόλτα.
Περιττό να σας πω ότι ένιωθα σαν μικρο παιδί που μπήκε σε παιχνιδάδικο.

Είναι πραγματικά
εντυπωσιακό να βλέπεις δημιουργίες άλλον μοντελιστών από κοντά συγκρίνοντας έτσι και
τα δικά σου στανταρτ. Αισθάνεσαι ποιο σοφός και ποιο ταπεινός συνάμα.
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η επιτόπου παρατήρηση δεν έχει καμιά σχέση από το να κοιτάς
φωτογραφίες.
Και μια και τις ανέφερα να σας δείξω μερικές,όσες τουλάχιστον κατάφερα να είναι αποδέκτες.

Εδώ το γνωστό Tomcat του
@manos68 που δίκαια πήρε χρυσό. Από κοντά είναι πολύ καλύτερο.

Θες να το αρπάξεις και να τρέξεις.

Εδώ το πολύ ωραίο f-16 του Μιχαλάκη μας
@michalis20 που πάρα το bullying που έφαγε το παλικάρι
κατάφερε να μας παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό μοντέλο.

Εδώ έχουμε το αστέρι του
@Vangelis1984 και αυτό το μοντέλο αδικείται από τις φωτογραφίες όντας πιο όμορφο
από κοντά, το τελικό βερνίκι άψογο για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον.

Και το διόραμα του τολμηρού Δόξα Ιωάννη που αποτελεί μια κατηγορία από μόνος του.

Εδώ παρουσιάζω τυχαία κάποιες φωτογραφίες όσες βλεπόντουσαν ενώ δεν γνωρίζω τίποτα για αυτές.
Ας με με συγχωρέσουν όσοι συνάδελφοι δεν είδαν φωτογραφία του μοντέλου τους καθώς
οι πιο πολλές φωτογραφίες ήταν υπερφωτισμένες.

Επίσης να με συγχωρέσουν οι αρματάδες και οι άλλες κατηγορίες αφού λόγο χρόνου έριξα το βάρος στα αεροπλάνα.
Είμαι αεροπλανάκιας τι να κάνουμε.

Είχα και τι χαρά να δω και την κόρη μου να "μοντελάρει" στις δραστηριότητες για παιδιά που είχε
διοργανώσει η IPMS.

ʼντε και του χρόνου παιδιά να είμαστε καλά και ελπίζω και σε μια δικιά μου συμμετοχή.
Ευχαριστώ την IPMS Ελλάδος.