Αποστολέας Θέμα: Εντυπώσεις από των 37ος Διαγωνισμός - Έκθεση της IPMS  (Αναγνώστηκε 6407 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
Απ: Εντυπώσεις από των 37ος Διαγωνισμός - Έκθεση της IPMS
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 02, 2018, 07:15:19 μμ »
...γατάκια... :mrgreen:...εγώ ποντάρω στην "αστοχία" της κριτικής επιτροπής...θα είναι ο μόνος τρόπος να διακριθούν τα "φανταστικά" μοντέλα μου στους διαγωνισμούς... ::glossa::

Φίλε είσαι άτυχος γιατί οι κριτές των αεροπλάνων είναι διαχρονικά οι καλύτεροι και πιο ακριβοδίκαιοι. Και δεν τους ξεφεύγει τίποτε...  :wink:

Αποσυνδεδεμένος montelakias

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: κορυδαλος
  • Ότι αφήνουμε πίσω μας είναι τα έργα μας.
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 02, 2018, 10:18:25 μμ »
Επειδή όπως ανέφερα και στην αρχή για έμενα ήταν πρώτη φορά ως επισκέπτης στην έκθεση δεν έχω
μέτρο σύγκρισης με τις προηγούμενες. Για εμένα ήταν όλα μαγευτικά.
Μου άρεσε τόσο πολύ που ήθελα να είμαι μέρος της. Για κάποιον λοιπόν σαν εμένα αν βλέπει την διοργάνωση
έτσι αυτό σίγουρα κάτι λέει.
Προσωπικά θα κάνω ότι μπορώ για μια συμμετοχή του χρόνου και αν δεν τα καταφέρω θα προσπαθήσω
να συμμετέχω έστω σαν εθελοντής.
Και δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να παρασυρθεί από μια μανιακή καταδίωξη διάκρισης ::eusa_naughty::

Τώρα αν υπάρχουν επισκέπτες η συμμετέχοντες που είδαν κάτι παρακμιακό στην διοργάνωση της  IPMS θα
τους πω να μην απογοητεύονται. Είναι φυσικό εξάλλου όπως σε όλα αυτή η οικονομοπολιτική κρίση θέρισε τα
πάντα σε αυτήν την χώρα θα ήταν αδύνατον να μην επηρεάσει και την έκθεση και μάλιστα άργησε.
Εγώ πάντως σας λέω να είστε αισιόδοξοι δεν νομίζω ότι ήρθε κανένα τέλος εποχής για την έκθεση,
σίγουρα όμως θα πάμε όπως επιβάλει η ζωή σε μια νέα εποχή.  ::agree::

Χάρης

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 02, 2018, 10:23:09 μμ »

Τώρα αν υπάρχουν επισκέπτες η συμμετέχοντες που είδαν κάτι παρακμιακό στην διοργάνωση της  IPMS θα
τους πω να μην απογοητεύονται.

Το επίπεδο διοργάνωσης και λειτουργίας είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ. Ειδικά αν αναλογιστούμε τους διαθέσιμους πόρους και «προσωπικό». Υπάρχουν πράγματα, κυρίως λεπτομέρειες, που επιδέχονται βελτίωσης αλλά δεν χρειάζεται να τα παραθέσουμε εδώ εκτός αν υπάρχει ενδιαφέρον.  ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 02, 2018, 10:34:40 μμ »
Το επίπεδο διοργάνωσης και λειτουργίας είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ. Ειδικά αν αναλογιστούμε τους διαθέσιμους πόρους και «προσωπικό». Υπάρχουν πράγματα, κυρίως λεπτομέρειες, που επιδέχονται βελτίωσης αλλά δεν χρειάζεται να τα παραθέσουμε εδώ εκτός αν υπάρχει ενδιαφέρον.  ::salut::
::salut:: ::salut:: ::salut::
Σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον και κάλο είναι να τα συζητάμε ώστε να τα λάβουν υπόψιν και οι διοργανωτές.
Ας πούμε ένα που μου έρχεται στο μυαλό είναι η μη αναγραφή ονόματος στις συμμετοχές.
Δεν ξέραμε ποιος είναι ο δημιουργός. :roll:

Χάρης

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 02, 2018, 11:48:27 μμ »
Κάποτε ένας σοφός είχε πει μια πολύ σοφή κούβεντος εδώ μέσα:
"Εάν ο Διαγωνισμός γίνει απλά Έκθεση θα συμμετέχουν 3 και ο
κούκος" ή κάπως έτσι, δεν θυμάμαι καλά.  Κακά τα ψέμματα, πολλοί
συμμετέχουν και για τη διάκριση. Προσωπικά μπαίνω εντός, όχι για
να χαβαλεδιάσω στην απονομή, ούτε και για ένα κομμάτι πλαστικού
που θα μπει στο συρτάρι ( έχω πολλά από δαύτα στο συρτάρι  :lol: :lol:)
αλλά για να έχω κριτική-συμβουλή για τυχόν σφάλματα και όχι απλώς
προσπέραση και πάμε στο επόμενο.:lol: :lol: Κάποιος που έχει κοπιάσει
κι έχει φτιάξει με πολύ μεράκι το μοντέλο του, γνωρίζοντας τις ατέλειές
του θα δεχόταν την οποιαδήποτε κριτική και συμβουλές, εάν το κατά
πολύ "υποδεέστερο" παραδίπλα έκθεμα δεν έπαιρνε για τον α ή Χ λόγο
την πολυπόθητη διάκριση. Επαναλαμβάνω, αυτά είναι προσωπικές σκέψεις
για πιθανά αίτια που καταξιωμένοι μοντελιστές δε πήραν μέρος φέτος
καθώς προσωπικά είμαι καλυμένος σ' αυτό το τμήμα.

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 03, 2018, 12:00:08 πμ »
Σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον και κάλο είναι να τα συζητάμε ώστε να τα λάβουν υπόψιν και οι διοργανωτές.
Ας πούμε ένα που μου έρχεται στο μυαλό είναι η μη αναγραφή ονόματος στις συμμετοχές.
Δεν ξέραμε ποιος είναι ο δημιουργός. :roll:

Δεν υπάρχει περίπτωση να αναγραφούν ονόματα στις συμματοχές και να μην αρχίσουν τα ψου ψου και τα μου μου.

Εδώ εφέτος, δυο τύποι στον πάγκο πάνω από τα διοράματα και έλεγαν «κοίτα δεν βράβευσαν αυτό που είναι τόσο μεγάλο κλπ, μάλλον δεν ήταν δικός τους».

Η παθογένεια δυστυχώς είναι μεγάλη στο θέμα της κριτικής του μοντέλου μας. Πίστεψέ με ως κριτής 5 χρόνια έχω ακούσει πολλά, αλλά φρόντιζα πάντα όποιος ερχόταν με φόρα να «έρχεται στην θέση του» βάζοντας κάτω τις σημειώσεις μου και απαριθμώντας του ένα ένα τα λάθη του. Ένα από τα προβλήματα είναι ότι δεν το κάνουν όλοι αυτό αλλά και ούτε σε κατηγορίες με πολλές συμμετοχές είναι εύκολο να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος των μοντέλων.

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 03, 2018, 12:20:04 πμ »
Και μιας και μιλάμε για εντυπώσεις και έχω και όρεξη να γράψω...

Έχω περάσει από την έκθεση ως επισκέπτης, διαγωνιζόμενος, εθελοντής, μέλος του ΔΣ, υπεύθυνος έκθεσης, κριτής κι εφέτος ως βοηθός σε περίπτερο πολύ καλού φίλου. Εφέτος μπορώ να πω ότι ήταν από τις λίγες φορές που χάζεψα τα μοντέλα στους πάγκους αρκετά έως πολύ (και αν είχα περισσότερο χρόνο εκτός περιπτέρου θα μπορούσα να πω ότι το καταυχαριστήθηκα).

Οι συμμετοχές όντως λιγότερες σε αριθμό και γι'αυτό μας δημιουργείται και η εντύπωση την υποβαθμισμένης ποιότητας. Υπήρχαν καλά μοντέλα και κάποια που έριχναν τον μέσο όρο αλλά όχι κάτι εξωπραγματικό που να τραβάει το μάτι ή πολύ κακό. Και γι'αυτό μας «φαίνεται» ότι είχε λιγότερη ποιότητα, απλά οι συμμετοχές ήταν κοντά στο μέσο όρο και δεν υπήρχαν εντυπωσιακά θέματα. Μόνο στα fantasy υπήρχαν δουλειές που έλεγες τι έφτιαξε το τυπάκι (ουδέτερο για αποφυγή παρεξηγήσεων  ::glossa:: ::glossa::). Μεγάλη εντύπωση μου έκαναν οι τραινάδες γενικώς, και σαν περίπτερα και σαν displays (sic).

Ο χώρος αξιοποιήθηκε πολύ καλύτερα με την αναδιοργάνωση των κατηγοριών και η περατζάδα ήταν πιο εύκολη. Γενικά ο χώρος προσφέρεται και έχει συντελέσει στο ανέβασμα της Έκθεσης από θέμα επισκεπτών. Επίσης είναι πολύ πιο λειτουργικός με την καντίνα, τις τουαλέτες κλπ και κάνουν την πολύωρη παραμονή πολύ πιο εύκολη. ::thumbleft::

Εντυπωσιάστηκα από τα αυτοκίνητα εποχής και ήταν μια πολλή όμορφη νότα.  ::thumbleft:: ::thumbleft::

Το μεγαλύτερο θέμα με το τριήμερο της 28ης που γίνεται η Έκθεση δεν είναι τόσο ότι υπάρχει αργία και φεύγει ο κόσμος αλλά ότι είναι τέλος του μήνα και δεν έχουν πληρωθεί αρκετοί. Ίσως το πρώτο ΣΚ μετά την 1η κάποιου μήνα να είναι καλύτερο, γιατί με γεμάτη τσέπη κάποιος βγαίνει πιο εύκολα βόλτα.  ::sofos11::

Για τις μη συμμετοχές από άλλες πόλεις (και όχι «επαρχία») έχουν γίνει πολλές συζητήσεις και διατυπωθεί πολλές απόψεις.

Χαίρομαι που βλέπω το παρεάκι των εθελοντών και της οργανωτικής να το διασκεδάζει, εγώ πια δυστυχώς δεν έχω τη διάθεση και ίσως το χρόνο.

Να ξέρετε ότι η Έκθεση «βγαίνει» από δυσανάλογα λίγα άτομα για το μέγεθος και τις υποχρεώσεις της.

Εύχομαι να είστε και είμαστε όλοι γεροί για την επόμενη.  ::keep_mod::

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 03, 2018, 12:24:34 πμ »
Και ξεχωριστό ποστ για να με πιάσει νοσταλγία.

Κάποια στιγμή το βράδυ του Σαββάτου ήμασταν ένα παρεάκι modelclubίσιο απέξω. Παλιά μέλη και είχαμε και καιρό να τα πούμε - μαζευτούμε. Κρίμα που δεν υπάρχει πια ούτε το παρεάκι ούτε και ο χώρος να μαζευτούμε.

@Viper λατρεία πολύ χάρηκα που σε είδα, κι ας έπρεπε να κοιτάξεις το καρτελάκι μου για να με θυμηθείς...  ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 03, 2018, 12:26:53 πμ »
Δεν υπάρχει περίπτωση να αναγραφούν ονόματα στις συμματοχές και να μην αρχίσουν τα ψου ψου και τα μου μου.

Εδώ εφέτος, δυο τύποι στον πάγκο πάνω από τα διοράματα και έλεγαν «κοίτα δεν βράβευσαν αυτό που είναι τόσο μεγάλο κλπ, μάλλον δεν ήταν δικός τους».

Η παθογένεια δυστυχώς είναι μεγάλη στο θέμα της κριτικής του μοντέλου μας. Πίστεψέ με ως κριτής 5 χρόνια έχω ακούσει πολλά, αλλά φρόντιζα πάντα όποιος ερχόταν με φόρα να «έρχεται στην θέση του» βάζοντας κάτω τις σημειώσεις μου και απαριθμώντας του ένα ένα τα λάθη του. Ένα από τα προβλήματα είναι ότι δεν το κάνουν όλοι αυτό αλλά και ούτε σε κατηγορίες με πολλές συμμετοχές είναι εύκολο να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος των μοντέλων.

Σε όλα είμαι σύμφωνος με τον Νίκο και κυρίως στο τονισμένο
κείμενο.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 03, 2018, 08:52:22 πμ »

Κάποια στιγμή το βράδυ του Σαββάτου ήμασταν ένα παρεάκι modelclubίσιο απέξω. Παλιά μέλη και είχαμε και καιρό να τα πούμε - μαζευτούμε. Κρίμα που δεν υπάρχει πια ούτε το παρεάκι ούτε και ο χώρος να μαζευτούμε.

@Viper λατρεία πολύ χάρηκα που σε είδα, κι ας έπρεπε να κοιτάξεις το καρτελάκι μου για να με θυμηθείς...  ::glossa:: ::glossa::
Μεγάλη κουβέντα είπες :!: :!: :!:
Χαθήκαμε... Αυτό τα λέει όλα :!: :!: :!:

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 03, 2018, 10:30:12 πμ »

Αγαπούλα να κατεβαίνεις και κάνα Σάββατο στο καφέ, να βλέπεις έστω έναν καλό πυρήνα από το μοντελκλαμπίσιο παρεάκι :wink:
Όσο για το Λάμπρο, άστο, μαύρα μάτια έχουμε κάνει να τον δούμε :(

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος zimmerman

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Melbourne-Australia
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 03, 2018, 10:30:28 πμ »
Θα ηθελα να πω την γνωμη μου για την εκθεση υστερα απο δυομιση χρονια απουσιας στην Αυστραλια .
Νομιζω οτι ο συγκεκριμενος χωρος ειναι μακραν ο καλυτερος που θα μπορουσε να βρεθει .Αποτελει εκπληξη για μενα το οτι παρολο τις δυσκολιες που αντιμετωπιζουμε σαν χωρα με οτι αυτο συνεπαγεται καποιοι τρελοι διοργανωνουν μια εκθεση μοντελισμου τοσο αρτια απο θεμα οργανωσης και συμμετοχης.Πιστεψτε με αυτο που εχουμε πολυ δυσκολα το βρισκεις αλλου. Δεν ειναι μονο η ποσοτητα και η ποιοτητα των μοντελων ή η κριτικη επιτροπη.Ειναι η ολη η γυρω ατμοσφαιρα το κλιμα η φιλικη διαθεση και το ανταμωμα με φιλους ιντερνετικους και μη  γιατι μας ενωνει μια τρελα που μας κανει ολους παιδια.Φυσικα υπαρχουν και τα κακως κειμενα και παντα θα υπαρχουν, τα οποια τα θεωρω μεμονωμενα και αντιμετωπισημα.
Ζουμε ολοι μας σε μια δυσκολη περιοδο και θεωρω ηρωικες τις προσπαθειες ολων μας, ο καθενας απο το μετεριζι του , να προσφερει ¨"κατι"" σαυτο το χωρο.Μπορουμε να κανουμε θαυματα σαν ατομα και σαν συνολο ειμαι πεπεισμενος γιαυτο.
Θα δωσω λοιπον ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην IPMS για την αρτια οργανωση  και την ολη προσπαθεια  και σε ολους μας που αγκαλιαζουμε με αγαπη τη μεγαλυτερη μοντελιστικη εκθεση της χρονιας!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!!!
Γιώργος Παπανικολάου

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 03, 2018, 09:18:40 μμ »

Δεν ξέρω βρε Νίκο, σίγουρα η εμπειρία σου και η διαδρομή σου στο χώρο έχουν ειδικό βάρος στα όσα λες, άλλα δεν
καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο τραγικό. Ο κόσμος έχει το δικαίωμα να σχολιάσει και να κρίνει.
Και όπως λέει και ο Κώστας ο διαγωνισμός είναι απαραίτητος. Πως γίνεται λοιπόν να θέλεις να διαγωνιστείς
δημόσια χωρίς να αντέχεις την κριτική?

Χάρης

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 03, 2018, 10:36:48 μμ »
Τυπικά και επειδή όπως συνηθίζουμε να λέμε, "Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί μόνο να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται" κανένας κριτής δεν πρέπει να ξέρει σε ποιόν ανήκει το μοντέλο που κρίνει. Και έτσι είναι το σωστό.
Ασχετα βέβαια που τώρα με το fb, σε μεγάλο βαθμό και τα forum σε μικρότερο, όλοι ξέρουμε τι μοντέλο κατεβάζει ο καθένας.
Οσον αφορά την έκθεση θα συμφωνήσω με τον ναυαρχούκο. Πράγματι θέλει πολύ κόπο και πολύ κόσμο για να βγει όλο αυτό το αποτέλεσμα. Και μπράβο στα παιδιά της ΟΕ που κοπιάζουν τέσσερεις μέρες. Νοσταλγώ , είναι η αλήθεια, τις εποχές που ήμουν κι εγώ στην ΟΕ.
Σαν περιπτερούχος δεν μπόρεσα να δω πολλά πράγματα... αλλά και πάλι όλα καλά.
Θα ήθελα κι εγω να γίνεται πχ. την πρώτη και όχι την τελευταία Κυριακή του Οκτώβρη ή και ακόμα νωρίτερα μέσα στον Σεπτέμβρη (καλύτερος καιρός, πιό αργό νύχτωμα), αλλά από την άλλη καταλαβαίνω οτι κάτι τέτοιο είναι μάλλον αδύνατον, αφού η Τεχνόπολη είναι κλεισμένη όλα τα Σ/Κ με εκδηλώσεις και ξέρω από πρώτο χέρι οτι κάποια Σαββατοκύριακα είναι κλεισμένα για τουλάχιστον πέντε χρόνια μπροστά. Οπότε αφού δεν υπάρχουν ημερομηνίες  ή και αν υπάρξουν θα είναι απλησίαστες οι τιμές τους, καλά είναι και έτσι.

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 04, 2018, 11:35:50 πμ »
Τυπικά και επειδή όπως συνηθίζουμε να λέμε, "Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί μόνο να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται" κανένας κριτής δεν πρέπει να ξέρει σε ποιόν ανήκει το μοντέλο που κρίνει. Και έτσι είναι το σωστό.
Ασχετα βέβαια που τώρα με το fb, σε μεγάλο βαθμό και τα forum σε μικρότερο, όλοι ξέρουμε τι μοντέλο κατεβάζει ο καθένας.
Οσον αφορά την έκθεση θα συμφωνήσω με τον ναυαρχούκο. Πράγματι θέλει πολύ κόπο και πολύ κόσμο για να βγει όλο αυτό το αποτέλεσμα. Και μπράβο στα παιδιά της ΟΕ που κοπιάζουν τέσσερεις μέρες.

Συμφωνώ σε όλα και περισσότερο στα της διοργάνωσης που ήταν άψογη.
Προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει περίπτωση ζημιάς σε μοντέλο , γεγονός
που δείχνει με πόση προσοχή ελέγχονται τα πάντα ακόμη και από τόσο
λίγους εθελοντές.

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 05, 2018, 02:56:53 μμ »
Το κυριότερο στην όλη κουβέντα ειναι να είσαστε όλοι εσείς σαν επισκέπτες -Εκθέτες ευχαριστημένοι..

Αν το έχω λάβει καλά τότε νομίζω είμαστε ΟΚ.

Τώρα όμως ας ενημερώσω και εγώ σε κάποια πράγματα.

1)Δεν γίνεται να αναγράφεται το όνομα του δημιουργού πάνω σε μοντέλο καθώς πέραν απο Έκθεση είμαστε και Διαγωνισμός ,οπότε δεν είναι σωστό καθώς μπορεί να δημιουργηθεί και θέμα.

2)Η έκθεση ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είναι εύκολο να αλλάξει ημερομηνία καθώς η Τεχνόπολη έχει ΗΔΗ κλεισμένες εκθέσεις για την επόμενη 3ετία. σχεδόν όλη την χρονιά οπότε και εμείς που είμαστε στο Calendar την έχουμε ήδη κλεισμένη και γίνεται ο αντίστοιχος προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά.

3)Τώρα όσο αναφορά τον αριθμό των μοντέλων κάθε χρονιά έχει σταθεροποιηθεί σε αριθμό κοντά στο 750, Βασικό είναι οτι σε μια ετήσια έκθεση είναι πολύ δύσκολο να έχεις τόσα πολλά μοντέλα σε αριθμό κάθε χρόνο  (δεν αποτελεί δικαιολογία αλλά σκεφτείτε να είχαμε 900 μοντέλα κάθε χρόνο)

4)Σχεδόν όλη η ομάδα των κριτών φέτος είναι άνθρωποι που είναι εξαιρετικοί στον χώρο οπότε και τα έργα τους ειναι Εκτός συναγωνισμού!
Παιδιά ας μην είμαστε και υπερβολικοί... έχουν ποιότητα όλοι οι διαγωνιζόμενοι και όλα τα μοντέλα είναι άξια .

5)Ναι η αλήθεια όσο αναφορά αυτό που αναφέρουν οι Νίκολάδες μας  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::   Σου λείπει  αυτό που υπάρχει και το χαμόγελο που μένει μετά ακόμα και μετά απο την κούραση (και ειναι μεγάλη παιδιά) τα τελευταία 8 χρόνια που είμαι εκεί  ξέρω τι γίνεται και ξέρω πώς βγαίνει...

Η ΄Έκθεση βγαίνει με λιγότερα άτομα που πραγματικά κουράζονται και πραγματικά δίνουν και την ψυχή τους αλλά ακόμα και τότε την Κυριακή το βράδυ υπάρχει ένα χαμόγελο το οποίο αν το ζήσετε απο κοντά δεν συγκρίνεται με ΤΙΠΟΤΑ! (αν και φέτος είχαμε σημαντικά πιο πολλούς και τα ευχαριστώ πολύ τα παιδιά ΟΛΑ!!)

6)Η παρέα του Σαββάτου (το βράδυ)  πρόλαβα και την είδα με την άκρη του ματιού μου.. και ναι μου λείπει και εμένα!!!! Ειδικά το Σάββατο το πρωί ....
Λείπουν πολλά άτομα τα οποία γνώρισα πρίν 9 χρόνια...

7)Αυτό το οποίο είπε ο Στέφανος έχει απόλυτο Δίκιο... μην γίνεται αυτοσκοπός να υπάρξει διάκριση.... Χόμπυ είναι παιδιά.. 
Βγαίνει μια ηρεμία απο αυτό που κάνουμε και ειναι ωραίο αυτό που κάνουμε και δημιουργικό!!!

Ευχαριστώ.

Υ.Γ Επίσης οτιδήποτε θέλετε μπορείτε να μου τα στείλετε σε Π.Μ καλό ειναι για βελτίωση αυτού που κάθε χρόνο βλέπουμε!

Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 23, 2018, 01:52:15 πμ »
διαβασα με πολύ ενδιαφέρον το παρόν θέμα..
ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και τις "επιστροφές" οι οποίες είναι χρήσιμες για να βελτιωνόμαστε συνεχώς.
τα πάντα έχουν απαντηθεί νομίζω.
θα υπενθυμίσω ότι η έκθεση κάθε χρόνο στήνεται και "τρέχει" από ...ΟΛΟΥΣ εμάς κι εσάς,
οπότε ...όποιος θέλει να γίνει μέρος αυτής και να βοηθήσει να γίνει καλύτερη ...
...
https://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,34138.msg665531.html#msg665531
...
η συνέχεια στο "σωστό" τόπικ ...
 ::salut::
Σ.Σ.

Tags: