Αποστολέας Θέμα: ITALERI SPARE PARTS  (Αναγνώστηκε 1925 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
ITALERI SPARE PARTS
« στις: Μαΐου 07, 2018, 01:20:47 μμ »
Πας να βάψεις το DUKW της Italeri στην 1/35 και διαπιστώνεις ότι έχεις χάσει όλα το πλαίσιο με τα διάφανα μέρη...
Στέλνεις email στην Italeri ζητώντας να σου στείλουν όλο το πλαίσιο.
18 Απριλίου τους κατέθεσα 5,00EUR μέσω Paypal και σήμερα 07-05-2018 έφτασε ο φάκελος με το πλαίσιο προστατευμένο σε μία εξαιρετική συσκευασία!!!
ʼψογοι οι Ιταλοί, χαλάλι και τα 5 ευρώπουλα...

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
Απ: ITALERI SPARE PARTS
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 07, 2018, 10:07:27 μμ »
Πρέπει να είναι η μοναδική "δυτική" εταιρεία η οποία χρεώνει την συγκεκριμένη υπηρεσία... όλες οι άλλες αποστέλουν δωρεάν. Απο την άλλη βέβαια, οι κινεζογιαπωνέζοι είτε σε γράφουν κανονικά είτε σε βάζουν να αγοράσεις τα πλαίσια μέσω καταστημάτων :?

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 08, 2018, 08:10:26 πμ »
Πριν καμιά 20 χρόνια plus μου έπειπαν από το C-130 1/48 που είχα πάρει οι οδηγίες κατασκευής και οι χαλκομανίες,προφανώς τις είχαν φάει από το κουτί εδώ,το μαγαζί που το είχα πάρει μου έδωσε τις οδηγίες αλλά ήταν σε άθλια κατάσταση με χρώματα πάνω κτλ,έστειλα τότε στην ιταλερί ένα γράμμα για το τι θέλω με ένα απαντητικό κουπόνι από το ταχυδρομείο και σε μερικές μέρες είχα πλήρη τις οδηγίες και χαλκομανίες.

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 08, 2018, 08:43:42 μμ »
Η απάντηση που έλαβα σήμερα σε αίτημα που εκανα προχθές για αντικατάσταση σπασμένης καλύπτρας στο κουτί τους.

"We inform you that our articles are controlled individually and it is very unlikely to be missing or damaged a piece, we suggest you to contact the seller"

Απαράδεκτοι :evil:

Αποσυνδεδεμένος stef51

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 08, 2018, 08:57:34 μμ »
Πολυ σωστα απαντησαν!

Κανε ενα αιτημα να σου στειλουν αλλη σιγα , μα δεν ειναι και τοση ακριβη! 'Η οπως και σου ειπαν μιλα με το μαγαζι μηπως και σου την αντικαταστησει ειτε επι πληρωμη , ετε οχι.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 08, 2018, 08:59:49 μμ »
Εγώ πάλι τους είχε γράψει:

From the kit DUKW No 6446, I kindly request to send me the D sprue with the transparents parts D 18,19,38,39. Thank you and best regards.

Έτσι απλά.
Μάλλον ήμουν τυχερός...

Αποσυνδεδεμένος stef51

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 08, 2018, 09:02:51 μμ »
Εσυ τα ζητησες ενω ο αλλος τους ειπε οτι ειναι σπασμενο , εχει διαφορα.

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 08, 2018, 10:31:27 μμ »
Εσυ τα ζητησες ενω ο αλλος τους ειπε οτι ειναι σπασμενο , εχει διαφορα.
Η καλύπτρα ήταν σπασμένη, δεν την εσπασα εγω ουτε την έχασα... τους ζήτησα αντικατάσταση και η απάντηση τους στην ουσία ήταν οτι δεν με πιστεύουν! Δεν ξανασχολούμαι με τους καραγκιόζηδες

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 08, 2018, 10:57:20 μμ »
Και η Airfix τα ίδια χάλια. Δύο φορές ζήτησα να αγοράσω καρτέλα σημάτων που τους έγραφα ότι έχει καταστραφεί με δικιά μου υπαιτιότητα (πλημμύρα) και μου ρίξανε και τις δύο φορές μεγαλιώτατη πόρτα (με πρόσχημα ότι το stock των spares είναι για να καλύπτουν faulty συσκευασίες). Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Ένας δυσαρεστημένος πελάτης :roll:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 08, 2018, 11:29:34 μμ »
Σας έχουν μάθει εσάς τους δυο από πάνω τι κουμάσια είστε στις Αγγλίες και τις Ιταλίες και δεν σας παίζουν βρε!!  ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 09, 2018, 02:03:31 πμ »
Σας έχουν μάθει εσάς τους δυο από πάνω τι κουμάσια είστε στις Αγγλίες και τις Ιταλίες και δεν σας παίζουν βρε!!  ::glossa:: ::glossa::

[Wildcat mode ON]
Ουουουουουόξω ρε ::glossa::
[Wildcat mode OFF]

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος stef51

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 09, 2018, 11:07:06 πμ »
Η καλύπτρα ήταν σπασμένη, δεν την εσπασα εγω ουτε την έχασα... τους ζήτησα αντικατάσταση και η απάντηση τους στην ουσία ήταν οτι δεν με πιστεύουν! Δεν ξανασχολούμαι με τους καραγκιόζηδες

Βρε μαζι σου ειμαι  απλα αυτη δε μπορουν να ξερουν σε οοοολη τη διαδρομη μιας παραγγελιας ποιος και τι!? Και εγω σου λεω οτι οι μεταφορικες στην Αθηνα τα κιβωτια δε τα προσεξαν ή ο εδω αντιπροσωπος ή μαγαζι εκανε τη <<ζημια>> , το ξερουμε ποιος? Οχι.Ετσι δε μπορει η καθε Italeri να το παρει πανω της ως γεγονος , ΑΛΛΑ να εξυπηρετησει το πελατη και να τον καλυψει σε ενα τοσο ιδιαιτερο χομπι οπου αμα ενα κομματι κυριο οπου δε μπορεις ευκολα να το αντικαταστησεις α μη τι αλλο πρεπει να εκει και να στηριζει.

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 09, 2018, 03:04:05 μμ »
Βρε μαζι σου ειμαι  απλα αυτη δε μπορουν να ξερουν σε οοοολη τη διαδρομη μιας παραγγελιας ποιος και τι!? Και εγω σου λεω οτι οι μεταφορικες στην Αθηνα τα κιβωτια δε τα προσεξαν ή ο εδω αντιπροσωπος ή μαγαζι εκανε τη <<ζημια>> , το ξερουμε ποιος? Οχι.Ετσι δε μπορει η καθε Italeri να το παρει πανω της ως γεγονο , ΑΛΛΑ να εξυπηρετησει το πελατη και να τον καλυψει σε ενα τοσο ιδιαιτερο χομπι οπου αμα ενα κομματι κυριο οπου δε μπορεις ευκολα να το αντικαταστησεις α μη τι αλλο πρεπει να εκει και να στηριζει.
Δεν τα ξερεις καλα τα πράγματα. Καθε ΣΟΒΑΡΗ εταιρεία αναλάμβανε πάντα την ευθύνη να αντικαταστήσει ελλατωματικό προϊόν, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ αιτίας. Την σήμερον ημέρα δε, αυτό είναι υποχρεωτικό βάση νόμου της ΕΕ. Πολύ περισσότερο απο τη στιγμή που το προϊόν που πουλάνε βρίσκεται σε κλειστή συσκευασία και ο καταναλωτής δεν εχει τη δυνατότητα να το ελέγξει, πριν την αγορά.
Πέραν αυτού, στην επικοινωνία που είχα μαζί τους, δεν αναφέρθηκα καν στο οικονομικό (πολύ περισσότερο οτι δεν δεχομαι να πληρωσω το όποιο κόστος) και η απάντησή τους ήταν αυτή που παρεθεσα! Κοινώς "δεν φταίμε εμείς - κοψ'το λαιμό σου"!
Τελικά θα την πληρώσω τη μαλακία τους, αλλα αγοράζοντας aftermarket vac καλύπτρα και τα δικά μου ευρώ δεν πρόκειται να τα ξαναδουν ποτέ

Αποσυνδεδεμένος stef51

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 09, 2018, 05:03:41 μμ »
Γιατι εγω παραπανω τι λεω ? :roll:

Tags: