Βρε μαζι σου ειμαι απλα αυτη δε μπορουν να ξερουν σε οοοολη τη διαδρομη μιας παραγγελιας ποιος και τι!? Και εγω σου λεω οτι οι μεταφορικες στην Αθηνα τα κιβωτια δε τα προσεξαν ή ο εδω αντιπροσωπος ή μαγαζι εκανε τη <<ζημια>> , το ξερουμε ποιος? Οχι.Ετσι δε μπορει η καθε Italeri να το παρει πανω της ως γεγονο , ΑΛΛΑ να εξυπηρετησει το πελατη και να τον καλυψει σε ενα τοσο ιδιαιτερο χομπι οπου αμα ενα κομματι κυριο οπου δε μπορεις ευκολα να το αντικαταστησεις α μη τι αλλο πρεπει να εκει και να στηριζει.
Δεν τα ξερεις καλα τα πράγματα. Καθε ΣΟΒΑΡΗ εταιρεία αναλάμβανε πάντα την ευθύνη να αντικαταστήσει ελλατωματικό προϊόν, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ αιτίας. Την σήμερον ημέρα δε, αυτό είναι υποχρεωτικό βάση νόμου της ΕΕ. Πολύ περισσότερο απο τη στιγμή που το προϊόν που πουλάνε βρίσκεται σε κλειστή συσκευασία και ο καταναλωτής δεν εχει τη δυνατότητα να το ελέγξει, πριν την αγορά.
Πέραν αυτού, στην επικοινωνία που είχα μαζί τους, δεν αναφέρθηκα καν στο οικονομικό (πολύ περισσότερο οτι δεν δεχομαι να πληρωσω το όποιο κόστος) και η απάντησή τους ήταν αυτή που παρεθεσα! Κοινώς "δεν φταίμε εμείς - κοψ'το λαιμό σου"!
Τελικά θα την πληρώσω τη μαλακία τους, αλλα αγοράζοντας aftermarket vac καλύπτρα και τα δικά μου ευρώ δεν πρόκειται να τα ξαναδουν ποτέ