Τελικά, η ατυχία ''ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ''!!! Δεν ξέρω αν φταίει το ένα από τα δύο υγρά (Mr. Softer / Mr. Setter), ίσως η υπερβολική ποσότητα που χρησιμοποίησα ή η εταιρεία των χαλκομανιών που χρησιμοποίησα (Xtra Decals), αλλά μου εμφανίστηκαν στα εθνόσημα αυτό που λένε στα Αγγλικά wrinkles - μικρά ζαρώματα (ζάρες).
Στην αρχή μόνο σε ένα σημείο σε πλαϊνο εθνόσημο οπότε και υπέθεσα πως ήταν κάποια τριχούλα που μπορεί να είχε πιάσει από κάτω.
Στα εθνόσημα όμως στις πανω επιφάνειες των πτερύγων εμφανίστηκαν αρκετά. Και όχι τίποτε άλλο αλλά το ετοίμαζα για να το φέρω στην έκθεση.
Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τις χαλκομανίες - εθνόσημα της εταιρείας του κίτ (Revell) αλλά δυστυχώς είναι ''καρα-ματ'' και το βλέπω χλωμό ακόμα και μετα το σφραγισμα τους με γκλος βερνίκι να δειχνουν σωστα.
Όπότε ένα απο τα μαθηματα είναι -ποτέ δεν αφήνουμε να φτιάξουμε μοντέλα για την έκθεση τελευταία στιγμή γιατί μπορέι να προκύψουν θέματα -όπως το δικό μου -που δεν θα επιτρέψουν την ολοκλήρωση τους έγκαιρα. Ακόμα, καί μία απελπισμένη προσπάθεια να έκανα τώρα προκειμενου να το τελειώσω με τις χαλκομανίες της Ρέβελλ, καί πάλι το βερνίκι για να σφράγιζα τις χαλκομανίες δεν θα είχε στεγνώσει μέχρι αύριο.