Αποστολέας Θέμα: Κατασκευαστες Αερογραφων  (Αναγνώστηκε 47756 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
Απ: Κατασκευαστες Αερογραφων
« Απάντηση #25 στις: Μαρτίου 01, 2013, 01:50:03 πμ »
Μου έχει μιλήσει φίλος για το βάψιμο ενός Veda ,δε θυμάμαι το μοντέλο ,ισως να είναι από τους ακριβότερους της εταιρείας ,που αγγίζει τα βαψίματα των πολύ ακριβών αερογράφων που ξέρουμε .........βέβαια σε συνάρτηση με σωστή αραίωση χρώματος και σωστή πίεση ,που είναι πολύ βασικά ,για στρωτό και χωρίς overspraiy βάψιμο.....

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος sixoremenos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #26 στις: Μαρτίου 01, 2013, 02:06:48 πμ »
ʼναψε η κουβέντα! Χαίρομαι!!!

Καταρχάς, συμφωνώ με όλους σας και χαίρομαι που έχουμε τις ίδιες απόψεις. Ειλικρινά, δε θα άνοιγα κουβέντα για τους Veda (έκανα και ρίμα) αν δεν τους είχα δοκιμάσει και δεν είχα και μέτρο σύγκρισης τον Ιwata μου (ΗP-BC).

Είμαι ένας μέτριος χρήστης με ελάχιστη εμπειρία, αποκτημένη πριν από πολλαααά χρόνια. Ε, λοιπόν βάσει αυτής της εμπειρίας, οι Veda δεν υστερούν σε απόδοση από τον Iwata. Για έναν λοιπόν νεαρό που θέλει να αγοράσει έναν καλό αερογράφο με το ολοένα και μειούμενο χαρτζηλίκι του, προτείνω ανεπιφύλακτα να δώσει μια ευκαιρία στο φτηνό κρέας (30 ευρώ το ακριβότερο μοντέλο) του Κινέζου.
Διάολε, τόσο κάνει ο πρώτος μου αερογράφος (Badger 350) που χάλασα επειδή δεν ήξερα ότι η μπογιά πρέπει να αραιωθεί (μη βαράτε, 14 χρονών ήμουνα).
Πάρε αγόρι μου τον Κινέζο, ξέσκισέ τον, μάθε σε αυτόν και μετά εάν έχεις τα χρήματα, πάρε όποιον high end αερογράφο κυκλοφορεί...
Μακάρι στα 20 χρόνια μου να είχα τις επιλογές που υπάρχουν τώρα...
Βαγγέλης

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #27 στις: Μαρτίου 01, 2013, 02:20:58 πμ »
Εντάξει φίλε μου. Έχεις κάθε δικαίωμα να αγοράζεις μόνο ακριβό κρέας...
Ωστόσο, δε θα ανέβαζα το post αν δεν είχα πρώτα δοκιμάσει την απόδοση των συγκεκριμένων αερογράφων.
Μιλώντας για φτηνό κρέας, είμαστε σίγουροι ότι δεν αγοράσαμε κάποια στιγμή στη ζωή μας ακριβό κρέας που αποδείχτηκε ότι ήταν αλογίσιο;
Θα σου πω μια ιστοριουλα που εχει ενδιαφερον. Πριν απο καιρο 2 διαφορετικα καταστηματα εδωσαν σε μελη του φορουμ 5 διαφορετικους κινεζικους και ταιβανεζικους αερογραφους για να δοκιμαστουν. Ξερεις γιατι τελικα δεν ανεβηκε κανενα review στο site του mc? Γιατι και οι 5 ειχαν τοσο κακη ποιοτητα κατασκευης που δεν εβαψαν σωστα πανω απο 1 φορα! Εγω ετυχε να δοκιμασω τον ταιβανεζικο (υποψην,ειχε τιμη πωλησης μολις 4 ευρω κατω απο εναν Iwata Revolution) o οποιος μετα απο το πρωτο λυσιμο-καθαρισμα εχανε αερα απο οπου μπορεις να φανταστεις! Εκτος απο αυτην την εμπειρεια εχω να πω οτι ειναι η 5 φορα που πεφτω σε ελατωματικο κινεζικο-ταιβανεζικο αερογραφο. Ποσοι εχουν περασει απο τα χερια μου? 5!!! Ολοι ειχαν προβληματα! Απλα το προβλημα δεν ηταν ορατο απο την αρχη. Στον αντιποδα εχω αλαξει 9 διαφορετικους επωνυμους αερογραφους χωρις κανενα προβλημα! Αμα νομιζεις οτι μιλαμε για συμπτωσεις παω πασο! ::salut::

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #28 στις: Μαρτίου 01, 2013, 02:31:11 πμ »
Να πάω κι εγώ πάσο αν κάποιος από τους 5 δοκιμασθέντες Κινέζικους αερογράφους ήταν της συγκεκριμένης εταιρείας που προτείνω.

Ήταν; Αν ναι, τότε να το επισημάνουμε για να μην την πατήσουν άλλα μέλη όπως την πάτησα εγώ κι εσύ. Αν δεν ήταν, ας μην είμαστε απόλυτοι για την αναξιοπιστία των Κινέζων.
Βαγγέλης

Αποσυνδεδεμένος alexanderb

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Βόλος-Αθήνα
« Απάντηση #29 στις: Μαρτίου 01, 2013, 02:35:49 πμ »
Μία απλή ερώτηση- απορία από μένα: Γιατί δεν ανακοινώθηκαν αυτά τα τεστ με τους φθηνούς αερογράφους έτσι ώστε να μη συνεχίζουν μέλη του φόρουμ να τους αγοράζουν ή να ξέρουν ακριβώς τί να περιμένουν; Με όνομα μάρκας βέβαια κλπ χαρακτηριστικά...

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #30 στις: Μαρτίου 01, 2013, 02:39:12 πμ »
Να πάω κι εγώ πάσο αν κάποιος από τους 5 δοκιμασθέντες Κινέζικους αερογράφους ήταν της συγκεκριμένης εταιρείας που προτείνω.

Ήταν; Αν ναι, τότε να το επισημάνουμε για να μην την πατήσουν άλλα μέλη όπως την πάτησα εγώ κι εσύ. Αν δεν ήταν, ας μην είμαστε απόλυτοι για την αναξιοπιστία των Κινέζων.
Aυτο με τις κινεζικες εταιρειες ειναι ενα αλλο ανεκδοτο! Σχεδον 500 κατασκευαστες υπαχουν στην Κινα και βγαζουν ολοι τα ιδια πραγματα. Τους λες τι φιρμα θες να σου γραψουν επανω και εισαι ετοιμος! Ριξε μια ματια και στις τιμες,εχει πολυ πλακα! Σε οτι αφορα τα τεστ κανε ενα κοπο και ψαξε παλιοτερα ποστ. Εχει μαλιασει η γλωσσα μας να τα γραφουμε εδω και χρονια αλλα αμα δεν θελει καποιος να καταλαβει...
http://www.alibaba.com/trade/search?fsb=y&IndexArea=product_en&CatId=&SearchText=airbrush

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #31 στις: Μαρτίου 01, 2013, 02:50:43 πμ »
Ok, δεν μπορώ να συνεχίσω την "αντιπαράθεση" αφού ο καθένα μας έχει τη δική του άποψη. Δεν υποστηρίζω ότι έκανα την καλύτερη αγορά, αλλά ότι κάνω τη δουλειά μου με 30 ευρώ.
Αλήθεια, πόσο πωλούνταν εδώ οι Κινέζικοι αερογράφοι;
Βαγγέλης

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #32 στις: Μαρτίου 01, 2013, 02:58:14 πμ »
Ok, δεν μπορώ να συνεχίσω την "αντιπαράθεση" αφού ο καθένα μας έχει τη δική του άποψη. Δεν υποστηρίζω ότι έκανα την καλύτερη αγορά, αλλά ότι κάνω τη δουλειά μου με 30 ευρώ.
Αλήθεια, πόσο πωλούνταν εδώ οι Κινέζικοι αερογράφοι;
Αν δεν κανω λαθος ξεκινανε απο τα 25 και φτανουν τα 85. Υποψην οτι αν ειναι να παραγγειλεις απο  Ασια τοτε μπορεις να παρεις με καμια 50αρια ευρω κατι τετοιο που ειναι original γιαπωνεζικος απο το ιδια εργoστασιο που βγαζει τους Ιwata! Το οτι κανεις την δουλεια σου δεν διαφωνω. Για ποσο καιρο ομως θα την κανεις ειναι ενα αλλο θεμα!
http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=TA%2074519
Θεμα αντιπαραθεσης δεν υπαρχει. Απλα πιστευω οτι καλo ειναι οσοι την εχουν πατησει να προειδοποιουν τους υπολοιπους.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #33 στις: Μαρτίου 01, 2013, 09:36:43 πμ »
Προς χάριν της κουβέντας, ας διευκρινήσουμε τι εννοούμε με την έκφραση "κάνω την δουλειά μου".
Θα χρησιμοποιώ τον αερογράφο τακτικά ή περιστασιακά ? Εαν π.χ. τον χρειαστώ μόνο για την κατασκευή μιας μακέτας ή για καποια εργασία στο σχολείο, δεν αξίζει να επενδύσεις πολλά χρήματα ούτε για αερογράφο ούτε για συμπιεστή, οπότε μια λύση είναι τα κινέζικα - τα φθηνά, όχι τα φθηνιάρικα. Εαν όμως χρησιμοποιείς τον αερογράφο τακτικά, οι επώνυμοι είναι μονόδρομος γιατί κρινουμε τιμή/απόδοση-σταθερότητα- διάρκεια. Η διαφορά της τιμής είναι ισότιμη το πολύ με δύο μοντέλα λιγότερα που θα αγοράσεις στην διάρκεια του έτους. Εαν δε αναλογιστούμε τις προσφορές των badger στιν αμερική, όπου με 85 δολλάρια παίρνεις revegade velocity, είναι αστείο να συζητάμε για κινέζικους.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #34 στις: Μαρτίου 01, 2013, 09:38:02 πμ »
Συνάδελφοι, κάθε φορά η ίδια κουβέντα. Αντί να κάτσουμε να γράψουμε κάποιο review και να επανέλθουμε σε αυτό ένα χρόνο μετά και να πούμε τη γνώμη μας εκ νέου, βάση της συσσωρευθείσας πλέον εμπειρίας, προσπαθούμε να πείσουμε αλλήλους για το σωστό των, πολλές φορές θεωρητικών, απόψεών μας. Εχω έναν φθηνό Graphotec, μάλλον μοντέλο 132 γιατί δε βγάζεις και άκρη εύκολα... Τα τελευταία 13 χρόνια τον έχω ξεσκίσει, το 90% των βαψιμάτων μου περνάει από αυτόν και έχει ψεκάσει τα πάντα εκτός από αίμα νυχτερίδας (αρσενικής). Εχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.

Από την άλλη έχω τον Infinity. Καμμία σχέση, μπορώ να βγάλω ότι βάψιμο θέλω πρακτικά βάζοντας χρώμα και αρχίζοντας να βάφω, ούτε δοκιμές, ούτε φτυσίματα, απλά κάθε φορά πολύ καλό έως τέλειο αποτέλεσμα. Εύκολο καθάρισμα, πολύ καλή κατασκευή, 2-3 φορές η τιμή του 132 αλλά η διαφορά δικαιολογείται απόλυτα.

Εχω και έναν Badger 150. Εξαιρετικό εργαλείο και αυτός αν και χρησιμοποιείται ελάχιστα, κυρίως γιατί εγώ δεν τον βολεύτηκα, για κάποιο λόγο οι αναρρόφησης δε μου "πάνε". Και εδώ η τιμή είναι δραστικά πιο υψηλή του 132 αλλά και εδώ δικαιολογείται.

Υπάρχουν και άλλοι. Για να μη σας κουράζω άλλο θέλω να καταλήξω πως θέση υπάρχει για κάθε μοντέλο, κινέζικο, γιαπωνέζικο, από τα Φιλιατρά Μεσσηνίας, αν κάνει δουλειά και αντέχει, τότε θα μείνει στον πάγκο, αν όχι θα πάει πίσω στο κουτί του. Δεν έχει νόημα η κουβέντα αν ΠΡΕΠΕΙ να είναι καλό ή όχι, αν μου κάνει το κρατάω, αν δε μου κάνει μπαίνει σε εφεδρεία (!) Αν είναι πάμφθηνο και τα παίξει σε μερικούς μήνες τότε αν έχει αποσβέσει πάει σκουπίδια χωρίς δεύτερη σκέψη, αν όχι γίνετε κάποια (μικρή) προσπάθεια επαναφοράς και αν αποτύχει και πάλι σκουπίδια, ίσως συνοδεία με κάποια γαλλικά.

Μήπως είμαι χαζός που τελικά βλέπω τα πράγματα τόσο απλοϊκά; Αν ο μισός όγκος των αντιπαραθέσεων μεταξύ "κινεζόφιλων" και "ελιτιστών" είχε πάει σε review δεν θα ήταν καλύτερη η κατάσταση;

ΥΓ
Συγγνώμη για τους όρους "κινεζόφιλοι" και "ελιτιστές" αλλά πως αλλιώς να το εκφράσω;
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #35 στις: Μαρτίου 01, 2013, 09:55:50 πμ »
Αν και ακόμα εκπαιδευόμενος στο βάψιμο με αερογράφο θα πω ότι έχω πει πολλές φορές.
ʼρχισα με ένα "φτηνό" Graphotech ο οποίος μου έβγαλε πολλά καλά μοντέλα και φυσικά υπάρχει και δουλεύει ακόμα αν και του έχω αλλάξει 2 φορές μπεκ από δική μου βλακεία.
Όμως, από τότε που αποφάσισα ότι η αναρρόφηση δεν με βολεύει και αγόρασα τον Iwata Revolution CR 0.5 ο Graphotech δεν έχει βγει καν από το κουτί του!  Με βόλεψε τόσο πολύ ο Iwata που δεν χρησιμοποιώ αποκλειστικά πλέον.
Τι θέλω να πω;  Ότι βολεύει τον καθένα!  Απλά ισχύει αυτό που είπαν και οι άλλοι.  Ότι πληρώνεις παίρνεις.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #36 στις: Μαρτίου 01, 2013, 10:18:06 πμ »
... Αν ο μισός όγκος των αντιπαραθέσεων μεταξύ "κινεζόφιλων" και "ελιτιστών" είχε πάει σε review δεν θα ήταν καλύτερη η κατάσταση;

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!! Χρειαζόμαστε τα reviews αερογράφων.. Μια ερώτηση για τον grapho tech: Δε σου προέκυψε πρόβλημα ποτέ με τις τσιμούχες του;Να φθαρούν και να μη ψεκάζει; Αν ναι πώς έλυσες το πρόβλημα; Θα ήθελα να μάθω γιατί έχω έναν &γω που περιμένει γιατρειά.. :lol:

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #37 στις: Μαρτίου 01, 2013, 02:49:23 μμ »
Aμα θελετε να δειτε reviews αερογραφων μπορειτε να μου πειτε που θα βρεθουν? Εκτος αν πιστευετε οτι δινει κανενα μαγαζι τζαμπα πραμα! :evil:

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #38 στις: Μαρτίου 01, 2013, 02:54:59 μμ »
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!! Χρειαζόμαστε τα reviews αερογράφων.. Μια ερώτηση για τον grapho tech: Δε σου προέκυψε πρόβλημα ποτέ με τις τσιμούχες του;Να φθαρούν και να μη ψεκάζει; Αν ναι πώς έλυσες το πρόβλημα; Θα ήθελα να μάθω γιατί έχω έναν &γω που περιμένει γιατρειά.. :lol:
Να σου φερω και εγω εναν να του κανει παρεα? Γιατι ενω εχουν αλαχτει τα ΠΑΝΤΑ πανω του δεν λεει να φτιαξει! :lol:

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #39 στις: Μαρτίου 01, 2013, 03:04:05 μμ »
Θα σου πω μια ιστοριουλα που εχει ενδιαφερον. Πριν απο καιρο 2 διαφορετικα καταστηματα εδωσαν σε μελη του φορουμ 5 διαφορετικους κινεζικους και ταιβανεζικους αερογραφους για να δοκιμαστουν. Ξερεις γιατι τελικα δεν ανεβηκε κανενα review στο site του mc? Γιατι και οι 5 ειχαν τοσο κακη ποιοτητα κατασκευης που δεν εβαψαν σωστα πανω απο 1 φορα! Εγω ετυχε να δοκιμασω τον ταιβανεζικο (υποψην,ειχε τιμη πωλησης μολις 4 ευρω κατω απο εναν Iwata Revolution) o οποιος μετα απο το πρωτο λυσιμο-καθαρισμα εχανε αερα απο οπου μπορεις να φανταστεις! Εκτος απο αυτην την εμπειρεια εχω να πω οτι ειναι η 5 φορα που πεφτω σε ελατωματικο κινεζικο-ταιβανεζικο αερογραφο. Ποσοι εχουν περασει απο τα χερια μου? 5!!! Ολοι ειχαν προβληματα! Απλα το προβλημα δεν ηταν ορατο απο την αρχη. Στον αντιποδα εχω αλαξει 9 διαφορετικους επωνυμους αερογραφους χωρις κανενα προβλημα! Αμα νομιζεις οτι μιλαμε για συμπτωσεις παω πασο! ::salut::

...Aμα θελετε να δειτε reviews αερογραφων μπορειτε να μου πειτε που θα βρεθουν? Εκτος αν πιστευετε οτι δινει κανενα μαγαζι τζαμπα πραμα!
Η ιστορία που μας είπες δε λέει για 5 αερογράφους που δόθηκαν από 2 καταστήματα; Για πιο λόγο δόθηκαν; Για να δοκιμαστούν μάλλον ε; Αφού δοκιμάστηκαν όπως λες και οι 5 ήταν χάλια γιατί δεν έγινε κάποια αναφορά γι΄αυτό στο φόρουμ; :roll: Εκτός αν έγινε κάτι τέτοιο και δε το πήρα χαμπάρι..Ή οι καταστηματάρχες σας απαγόρευσαν να δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα..  Πραγματικά κάπου σε χάνω.. :roll:

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #40 στις: Μαρτίου 01, 2013, 03:06:13 μμ »
Να σου φερω και εγω εναν να του κανει παρεα? Γιατι ενω εχουν αλαχτει τα ΠΑΝΤΑ πανω του δεν λεει να φτιαξει! :lol:

Αν τους ενώσουμε λες να φτιαχτεί ένας σωστός;& ο αντιπρόσωπος τους ή το κατάστημα που τους πουλάει τί σου είπαν όταν ανέφερες το πρόβλημα; Δε στον αντικατέστησαν;

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #41 στις: Μαρτίου 01, 2013, 03:26:55 μμ »
Η ιστορία που μας είπες δε λέει για 5 αερογράφους που δόθηκαν από 2 καταστήματα; Για πιο λόγο δόθηκαν; Για να δοκιμαστούν μάλλον ε; Αφού δοκιμάστηκαν όπως λες και οι 5 ήταν χάλια γιατί δεν έγινε κάποια αναφορά γι΄αυτό στο φόρουμ; :roll: Εκτός αν έγινε κάτι τέτοιο και δε το πήρα χαμπάρι..Ή οι καταστηματάρχες σας απαγόρευσαν να δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα..  Πραγματικά κάπου σε χάνω.. :roll:
Για να ανεβει το review χρειαζεται και η αδεια αυτου που εδωσε το προιον. Λες να ηθελαν κατι τετοιο απο την στιγμη που κανενας απο τους 5 δεν δουλευε σωστα? Υπαρχει ομως και ακομα ενα προβλημα. Αγοραζεις 5 ιδιους κινεζικους και δουλευει μονο ο ενας σωστα,οκ? Αρα δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις σωστη και αντικειμενικη δοκιμη. Μπορει αυτος που θα δοκιμαστει να ειναι οκ και μετα να αγορασεις εσυ εναν ιδιο και να ειναι για πεταμα! Τι γνωμη θα εχεις μετα για αυτον που εκανε το review? Σε οτι αφορα τον Graphotec δεν ειχε εξ αρχης προβλημα αλλα μετα απο καμια δεκαρια μοντελα ηθελε αλαγη στην τσιμουχα της βελονας (απαραδεκτο αν σκεφτεις οτι υπαρχουν αερογραφοι που βαφουν 20 χρονια χωρις να αλαχτει) και γιατρια δεν βρηκε! Αλαξαμε τα παντα και παλι χανει αερα και χρωμα. Ο λογος? Οτι δεν ταιριαζανε τα ανταλακτικα απο την μια παρτιδα στην αλλη. Μαλλον η μια ειχε φτιαχτει στο ενα χωριο και η αλλη στο αλλο! :evil: Αντικατασταση εχει γινει σε ενα αλλον κινεζικο που πηρε ενας φιλος. Σε αυτον μολις εβαζες το χρωμα το εχανε απο το μπεκ και δεν ψεκαζε καθολου! Προσφατα μαλιστα επεσε στα χερια μου και ενας δευτερος ιδιος (ρωτα το μελος blitzx που τον εχει) με το ιδιο προβλημα. Το αστειο ειναι οτι ειχα τον original γιαπωνεζικο που ειχαν αντιγραψει οι κινεζοι και ηταν φοβερο εργαλειο.

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #42 στις: Μαρτίου 01, 2013, 03:45:27 μμ »
Αυτό που λες για την άδεια είναι άκυρο.Αν είναι δυνατό
να περιμένουμε την άδεια του κάθε καταστήματος για να
πούμε την γνώμη μας.

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος JohnMet

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κρήτη
  • Πάντα μ'αρέσει να πετώ με κόντρα τον αέρα...
« Απάντηση #43 στις: Μαρτίου 01, 2013, 03:50:13 μμ »
πούμε την γνώμη μας.

Συγνώμη αλλά έχεις άδικο εφόσον οι συγκεκριμένοι δεν είναι αγορασμένοι από τα παιδιά που τους δοκίμασαν αλλά τους διέθεσαν τα καταστήματα δοκιμαστικά οπότε σαφώς κ πρέπει να έχουν την άδεια...

Για παράδειγμα έχω φίλο που του στέλνει η EA Sports παιχνίδια για να τα δοκιμάσει κ να τους στείλει το review για τα όποια προβλήματα εκείνος βλέπει σε αυτά πριν καν κυκλοφορήσουν στην αγορά...

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #44 στις: Μαρτίου 01, 2013, 03:54:23 μμ »
πούμε την γνώμη μας.
Συγνωμη,διαβασες τι εγραψα η μας κανεις πλακα? Δεν ηταν αγορασμενοι οι αερογραφοι αν δεν το καταλαβες! Και για το αν μπορουμε να λεμε την γνωμη μας μαλλον ειμαι ο τελευταιος στον οποιον θα  επρεπε να γραψεις κατι τετοιο! Αυτο κανω απο εχθες  αλλα στου κουφου την πορτα...

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #45 στις: Μαρτίου 01, 2013, 03:54:47 μμ »
Πάντως μη δημοσιεύοντας τίποτα από τα τεστ, ουσιαστικά και σεις, όσοι κάνατε τις δοκιμές αφήνετε να διαιωνίζεται το πρόβλημα, να την πατάνε πολλοί νέοι, χωρίς πείρα ή χρήματα για ακριβότερα εργαλεία και να φέρετε ευθύνη με τη σιωπή σας.. Θα μπορούσαν να πιεστούν οι καταστηματάρχες για εισαγωγή ακριβότερων αερογράφων με καλύτερες τιμές ή κατά παραγγελία από καλύτερα εργοστάσια, αφού θα τους έμεναν στα ράφια οι κινέζικοι κακά αντίγραφα..

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #46 στις: Μαρτίου 01, 2013, 04:04:45 μμ »
Συγνωμη,διαβασες τι εγραψα η μας κανεις πλακα? Δεν ηταν αγορασμενοι οι αερογραφοι αν δεν το καταλαβες! Και για το αν μπορουμε να λεμε την γνωμη μας μαλλον ειμαι ο τελευταιος στον οποιον θα  επρεπε να γραψεις κατι τετοιο! Αυτο κανω απο εχθες  αλλα στου κουφου την πορτα...

Δεν ξέρω τι παίζει αν δεν είναι αγορασμένοι αλλά έχω δει μέχρι και θαψίματα
σε παραχωρημένο για review προϊόν.
Βέβαια στην περίπτωση αυτή ο κάθε έμπορος κάνει ότι θέλει ίσως τι να πω..
Πάντως μην το πάρεις σαν επίθεση αυτό που έγραψα.

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #47 στις: Μαρτίου 01, 2013, 04:09:34 μμ »
Πάντως μη δημοσιεύοντας τίποτα από τα τεστ, ουσιαστικά και σεις, όσοι κάνατε τις δοκιμές αφήνετε να διαιωνίζεται το πρόβλημα, να την πατάνε πολλοί νέοι, χωρίς πείρα ή χρήματα για ακριβότερα εργαλεία και να φέρετε ευθύνη με τη σιωπή σας.. Θα μπορούσαν να πιεστούν οι καταστηματάρχες για εισαγωγή ακριβότερων αερογράφων με καλύτερες τιμές ή κατά παραγγελία από καλύτερα εργοστάσια, αφού θα τους έμεναν στα ράφια οι κινέζικοι κακά αντίγραφα..

Ξεκινώντας να πω ότι δεν ξέρω τίποτε για τους αερογράφους που λέει ο Crow.

Επίσης να πω ότι αν διαβάσει κανείς καλά όλα τα θέματα για αερογράφους θα δει ότι κάποιοι έχουμε λιώσει δύο πληκτρολόγια να γράφουμε «ό,τι πληρώσεις παίρνεις» και «μακριά από τους κινέζικους αν μπορείτε οικονομικά».

Ευθύνη δεν φέρω για κανέναν νοήμον ων που έχει την απαραίτητη κριτική ικανότητα να αγοράσει αυτό που κρίνει ο ίδιος ότι τον εξυπηρετεί. Και για να το κάνω πιο λιανά, για να το πιάσουν όλοι, όποιος αντέχει να αγοράσει Panzer IV της dragon, αγοράζει αυτό. Όποιος δεν αντέχει, παίρνει το παμφτηνο Academy και συμβιβάζεται με την κακή λεπτομέρεια κλπ κλπ.

Οι καταστηματάρχες όμως φέρνουν και dragon και academy. Κι άλλα πολλά κιτ που είναι άθλια αλλά ακόμα πουλάνε. Το ίδιο λοιπόν ισχύει και για τους αερογράφους.

Κι επειδή το διαβάσαμε κι αυτό, ότι φέρουμε ευθύνη, όποιος θέλει να πάρει αερογράφο, ας έρθει με τα λεφτάκια του να τον πάρω από το χέρι να πάμε να αγοράσει αυτόν που θα του πω. Χωρίς ερωτήσεις και να το σκεφτεί. Τοτε ναι, δέχομαι ότι έχω ευθύνη.

Επίσης ΔΕΝ δέχομαι ότι φέρω ευθύνη για κάτι που πρέπει να διαβάσει κάποιος τις οδηγίες και να αποκτήσει μια σχετική πείρα. Όταν λοιπόν γκρινιάζει κάποιος ότι μόλις αγόρασε κάτι αλλά δεν δουλεύει όπως του είπαν οι άλλοι είναι επιεικώς, απαράδεκτος.

Και για να επανέλθω στο θέμα, ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟΣ = ΕΓΓΥΗΣΗ.

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #48 στις: Μαρτίου 01, 2013, 04:10:18 μμ »
Θες να σου γραψω αυτη την στιγμη το περιεχομενο και τον 5 τεστ??? Ωραια λοιπον...

'' Η δοκιμη δεν ολοκληρωθηκε λογο σοβαρωτατων κατασκευαστικων προβληματων του αερογραφου!''
Αυτο ηταν το αποτελεσμα σε ολες τις περιπτωσεις,ειτε το θελετε ειτε οχι! Δεν καταφερε κανεις απο τους συναδελφους να βαψει!
Οταν προσωπικα γραφω εδω και χρονια με καθε ευκαιρια οτι οι κινεζικοι ειναι της πλακας δεν νομιζω οτι θα φταιω εγω αν καποιος το διαβασει και μετα παει και τον αγορασει! Αερογραφοι της προκοπης υπαρχουν σε καλες τιμες (εγραψα πριν οτι αυτος που δοκιμασα εγω ηταν μολις 4 ευρω φτηνοτερος απο Iwata) αλλα δυστηχως υπαρχουν και καβουρια σε καποιες τσεπες. Το γεγονος οτι ενας αρχαριος μοντελιστης δεν πιστευει καποιον παλιοτερο (που την εχει πατησει κιολας οταν ηταν και ο ιδιος αρχαριος) αλλα αγοραζει οτι του δωσει ο μαγαζατορας ( που εχει τρελο κερδος απο τα κιναζικα προιοντα) ειναι δικο του προβλημα και οχι δικο μου! Αυτο μας ελειπε να βρουμε και τον μπελα μας!

Αποσυνδεδεμένος kido

• Χριστόδουλος Κυδωνιεύς IPMS Newbie 1294
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κ. Πατήσια
« Απάντηση #49 στις: Μαρτίου 01, 2013, 04:22:28 μμ »

To ξέρω θα ακουστεί μπακάλικο, αλλά εγώ το έλυσα με το να κόψω πολύ λεπτό κομμάτι απο ταινία τεφλόν, και να τυλίξω τα σπειρώματα. Αυτό έγινε στο κομμάτι του μπέκ με την κεφαλή και της κεφαλής με το σώμα.
The world is full of kings and queens who blind you eyes and steal you dreams is HEAVEN AND HELL

Tags: