Τελικά με τράβηξε μέχρι 3+15 το πρωί το panzer .
θα απαντήσω γενικά στα προηγούμενα ποστς γαι να μην κάνω πολλές παραθέσεις ...
έκανα κάποια έρευνα σε σαιτ τύπου armorama και μπερδεύτηκα περισότερο με τις παραλλάγές . Μου φαίνεται ότι οι ξένοι τα ασπρίζουν υπερβολικά τα άρματα ενώ ταυτόχρονα αφήνουν να φαίνεται πολύ το φθαρμένο μέταλο σε αποχρώσεις του γκρι και σε κάποια σημεία και η σκουριά ... δε νομίζω ότι τα άρματα σκουριάζουν τόσο εύκολα ....κα μάλιστα σε 1/72
τώρα για φιγούρες και δέντρα μάλλον δε τη γλυτώνω την ιπποκράτους αλλά κολώνω με το παρκινκ γαμώτη ... είναι και η απόσταση πεύκη - κέντρο

αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση βαψίματος , οι περισότερες εργασίες έχουν τελιεώσει .
το κιτ δίνει δυο κομμάτια ερπύστριας που τοποθετήθκαν εμπρός για επιπλέον θωράκιση .
επίσης δυο επιπλέον εδαφιαίοι τροχοί σε ειδική θήκη στο αριστερό πλειυρό της ατράτρου
το gun metal της σειράς metal cote της humbrol δεν με εντυπωσίασε με το αποτέλεσμά του για το πυροβόλο του πύργου.
τα χρώματα που πέσανε είναι τα dark yellow , flatt white , brown , grey , sand , alluminium , και rust και light grey χρώματα ξεραμένα σε μορφή σκονης με την τεχική του παστέλ ( πειραματίστηκα μει αφοά μουάρεσε και το έχω υιοθετήσει )
το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής δε με έχει ενθυουσιάσει .
πρέπει να βρώ τρόπο να ανεβάσω φωτό ... δεν έχω ψηφιακή ....
εαν κατέβω στη γνωστή οδό και ξεκλέψω χρόνο από άλλες δουλειές θα προσπαθήσω να περάσω γαι λίγο από τη συνάντηση με κάποια φωτό στο κινητό.