φίλε
dsk καλησπέρα,
διαβάζοντας το θέμα σου και το πρόβλημα που έχεις μπήκα σε σκέψεις μιας και πρόσφατα πήρα και γω ένα μονοθέσιο (το M 2000-5 ROCAF αλλά τα κομμάτια είναι απολύτως ίδια). Τελικά μολίς πριν από λίγο έκοψα τα κομμάτια της ατράκτου και του αλεξίνεμου για ένα dry fit. Φωτό δεν έχω, αυτό όμως που μπορώ να σου πω με απόλυτη σιγουριά είναι ότι :
- το "δόντι" που έχεις βάλει σε κίτρινο κύκλο σε προηγούμενο ποστ υπάρχει
και πρέπει να είναι εκεί
- η υπερηψωμένη ακμή με μπλε που έχεις τονίσει και αυτή είναι εκεί
- το αλεξίνεμο ταιριάζει τέλεια στην άτρακτο και με τα παραπάνω σημεία που σε προβληματίζουν
αυτό που είναι διαφορετικό στο δικό σου αλεξίνεμο σε σχέση με το δικό μου (και είναι η πηγή των προβλημάτων σου) είναι το παρακάτω τριγωνικό τμήμα που λείπει από το δικό σου αλεξίνεμο (στο δικό μου υπάρχει κανονικά) :

,

δύο εκδοχές βλέπω : ή έχεις ελλατωματική καλύπτρα ή από αβλεψία έτριψες/έφαγες αυτό το τμήμα όταν καθάριζες την καλύπτρα χωρίς να καταλάβεις ότι είναι τμήμα της και δεν περίσευε. Έτσι τώρα το αλεξίνεμο κάνει μια κίνηση κάτω και πίσω όπως σημειώνω με τα βελάκια και τίποτα δεν ταιριάζει.
πιθανόν το μόνο που μπορείς να κάνεις πλέον είναι να προσπαθήσεις να αποκαταστήσεις το τριγωνικό τμήμα που είχες φάει/λείπει με φύλλο πλαστικού. Σίγουρα όμως ΜΗΝ αφαιρέσεις το δοντάκι ή την υπερηψωμένη ακμή !.
και μια μικρή παρατήρηση προς τα άλλα μέλη που απάντησαν μέχρι τώρα, ελπίζω να μην φανώ πολύ κακός αλλά προτιμώ να είμαι ειλικρινής:
καταλαβαίνω ότι όλοι απαντάτε προσπαθώντας καλοπροαίρετα να βοηθήσετε το μέλος που έχει πρόβλημα αλλά αν δεν είστε σίγουροι για το πιο είναι το πρόβλημα τότε λύσεις του στυλ "πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι" είναι εύκολες αλλα΄όχι και το καλύτερο.. Αν ο
dsk ακολούθησε τις συμβουλές σας για αφαίρεση λεπτομέρειας τότε στην καλύτερη περίπτωση χειροτέρεψε το πρόβλημά του και στην χειρότερη (αν δεν μπορεί να το επαναφέρει) αχρήστεψε το κιτ του. Λίγη προσοχή λοιπόν και σκέψη πριν γράψουμε δεν βλάπτει.

edit : επίσης από ότι βλέπω σε φωτό από review το διθέσιο είναι διαφορετικό, εκεί δεν υπάρχει "δόντι" οπότε και το αλεξίνεμο λογικά θα είναι διαφορετικό. Επομένως μην λαμβάνεις υπόψιν το διθέσιο για να δεις αν είναι σωστό το δικό σου κιτ