Αποστολέας Θέμα: Mirage 2000 EGM/ Kinetic 1/48  (Αναγνώστηκε 6466 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα
Mirage 2000 EGM/ Kinetic 1/48
« στις: Απριλίου 17, 2017, 02:52:56 μμ »
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους.
Μετά απο πάααρα πολύ καιρό είμαι σε θέση να ανεβάσω καποιες φωτο από ενα -τι άλλο- μιραζ 2000 που ευελπιστεί να γίνει το 231 ή το 233 από την 332 ΠΜ.

Ο λίγος χρόνος και η μονίμως μέτρια μοντελιστική απόδοση/ικανότητά μου απαιτούν τις συμβουλές σας προκειμένου να γλυτώσουμε τα χοντρά λάθη ( τα μικρά δεν τα γλυτώνουμε σίγουρα)

Για το κοκπιτ χρησιμοποίησα το βελτιωτικο της eduard (https://www.eduard.com/store/Eduard/Mirage-2000B-interior-S-A-1-48-1.html) που κάνει για το διθέσιο και το οποίο χρειάστηκε κοπτορακτική και σίγουρα θα αναδεικνυόταν καλύτερα σε πιο έμπειρα χέρια..

Τα καθισματάκια τα παλευω κι εχουν δρόμο ακόμα, δεν ξέρω ποιο να διαλέξω από τα δύο

Να πω επίσης οτι έχω χάσει τη κεραία αυτή και αναζητώ τρόπους να τη φτιάξω ή να τη βρώ έτοιμη  :wink:

ΑΝ χρειαστεί φύλο πλαστικού επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, τα φωτα σας κι εδώ..

Επίσης κάποιο χρώμα για την εξαγωγή, το πιο ανοιχτό στα πέταλα και το πιο κλειστό, θα με υποχρεωνε να μου λέγατε..

Αντε μπας και τελειώσω ποτέ μοντέλο .

Χρόνια πολλά σε όλους !!
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
Απ: Mirage 2000 EGM/ Kinetic 1/48
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 18, 2017, 02:17:05 μμ »
χρόνια πολλά.
ένα οποιοδήποτε κομματάκι πλαστικού να πάρεις , μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου με μια λίμα νυχιών , για την κεραία.και μετά κόλλημα με κόλλα στιγμής.
αλλιώς από ένα κομμάτι sprue πλακέ (συνήθως στην αρίθμηση τους έχουν κεφαλαία γράμματα πχ ΑΒC κτλ)κόβεις το κατάλληλο μέγεθος,λιμάρεις και κολλάς με την μοντελιστική σου κόλλα

για την εξαγωγή βάλε αλουμίνιο ή steel και παίξε με στεγνό πινέλο και με άλλες αποχρώσεις

::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 19, 2017, 07:01:23 μμ »
χρόνια πολλά.
ένα οποιοδήποτε κομματάκι πλαστικού να πάρεις , μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου με μια λίμα νυχιών , για την κεραία.και μετά κόλλημα με κόλλα στιγμής.
αλλιώς από ένα κομμάτι sprue πλακέ (συνήθως στην αρίθμηση τους έχουν κεφαλαία γράμματα πχ ΑΒC κτλ)κόβεις το κατάλληλο μέγεθος,λιμάρεις και κολλάς με την μοντελιστική σου κόλλα

για την εξαγωγή βάλε αλουμίνιο ή steel και παίξε με στεγνό πινέλο και με άλλες αποχρώσεις

Σε ευχαριστώ Θόδωρε... ::salut::
θα ακολουθήσω συμβουλές και η συνέχεια επι της οθόνης ..

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 23, 2017, 08:23:36 μμ »
υπάρχει περίπτωση καποιος να μου μετρήσει το μήκος/πλάτος της κεραίας αυτής (σε 1/72 , 1/48 ό,τι έχει)

Εχω χασει το κομάτι και πρέπει να το φτιάξω από πλαστικό αλλά είναι εύκολο να ξεφυγεις απλά και μόνο με  το μάτι..

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 21, 2017, 05:50:18 μμ »
Πολύ μικρή πρόοδος στο μιραζ.

Εχω δύο ερωτήσεις ..

Η μία είναι για το χρώμα στις φωλιές των τροχών.. Κάποιο γκρι νομίζω είναι , απλά μια επιβεβαιώση για ποιο γκρι ακριβώς

και

η 2η ερώτηση είναι για το hud. Εβαλά το hud από ΦΧ της eduard και κάτι σαν να μη μου κάθεται καλά..

Δείτε πιο κάτω και πείτε μου αν μόνο στα δικά μου μάτια υπάρχει αυτή η διαφορά..

Και το πραγματικό..

Υπάρχει κάτι λάθος ;; Σας ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες !

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 21, 2017, 06:58:18 μμ »
μια χαρά μου  φαίνεται εμένα.απλά θα πρέπει να μπούν και τα τζαμάκια εσωτερικά με την ανάλογη κλίση.για την κεραία στη ράχη το μήκος στην 1/48 πρέπει να είναι 6-7 χιλιοστά μήκος

δές το δικό μου κατασκευαστικό εδώ πρίν 4-5 μήνες.θα σε βοηθήσει γιατί κ εγώ ρωτώντας το έφτιαξα

http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,32797.0.html

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 21, 2017, 07:20:07 μμ »
Γκρι στις φωλιες και εσωτερικα στις πορτες βαζεις το ιδιο το κατω γκρι της παραλλαγης.

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 21, 2017, 07:39:11 μμ »
μια χαρά μου  φαίνεται εμένα.απλά θα πρέπει να μπούν και τα τζαμάκια εσωτερικά με την ανάλογη κλίση.για την κεραία στη ράχη το μήκος στην 1/48 πρέπει να είναι 6-7 χιλιοστά μήκος

δές το δικό μου κατασκευαστικό εδώ πρίν 4-5 μήνες.θα σε βοηθήσει γιατί κ εγώ ρωτώντας το έφτιαξα

http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,32797.0.html

Mολις εβαλα το αλεξινεμιο και ακουμπάει το πάνω μερος του hud.  Kαποια βλακεία εχω κάνει και με βλέπω να τριβω ..
Για τα τζαμάκια το εχω υπόψιν μου..Πρέπει να τα φτιάξω με κάποιο φιλμ γιατι τα οριτζιναλ τα εχασα..
Ευχαριστω για τη κεραία.. Θα μετρησω αυτη που εφτιαξα να δω κατα ποσο ειναι κοντα σε αυτο που εγραψες...

Οσο για το δικο σου το εχω δει και μου ειχε αρεσει πολύ το βάψιμο στο μπλε. .πολύ πετυχημένο !

Γκρι στις φωλιες και εσωτερικα στις πορτες βαζεις το ιδιο το κατω γκρι της παραλλαγης.

Ευχαριστώ Γιάννη !

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 21, 2017, 08:41:56 μμ »
To ειχα πει και όταν τελείωνα το τελευταίο μου μοντέλο πριν  3-4 χρόνια, ότι πρέπει να το γυρίσω στο ψάρεμα αλλά μάλλον ούτε εκεί θα τα κατάφερνα..

Τι λάθος υπάρχει εδώ ρε παιδιά ;; Τόση ασχετοσύνη πια ;;;

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 21, 2017, 09:10:53 μμ »
Αν δεν εχεις διαφανες φυλλο πλαστικου , τοτε μπορεις να βαλεις πλαστικο απο καποιο μπουκαλι η καμια συσκευασια δαφανης.χρησιμοποιησε οτι εχεις στο σπιτι,δεν ειναι αναγκη να καταφευγεις σε αμιγως μοντελιστικες λυσεις-και να μην ξοδευεσαι.κανεις δε θα το καταλαβει και θα εχεις και ενα ψυχολογικο μπονους οτι βρισκεις δικες σου λυσεις.

Παραπανω δε μπορω να δω καποιο λαθος εκτος αν εννοεις το μηκος της κονσολας...

Παντως μη σκας και ασε την ασχετοσυνη εκτος.
Δε δινεις εξετασεις,και δεν θα σε κρεμασει κανενας
Ολοι κανουμε λαθη
Κοιτα να ευχαριστιεσαι τη διαδρομη.
Εγω προσωπικα κανω μοντελισμο για χομπυ και μονο
Φιλικα
Μια χαρα τα πας

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 22, 2017, 01:01:37 πμ »
Σε ευχαριστώ Θοδωρή.. Πράγματι για να χαλαρώσω μοντελάρω, απλά εκνευρίζομαι όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο,

Εμένα μου φαινεται σημαντικό λαθος αυτό το κενό και κάπου οφείλεται. Αυτό δεν μπορω να καταλάβω.
Το σημείο που δειχνω στο κυκλο υπάρχει εξόγκωμα  από το κιτ  και στα δύο πλαϊνά ,  και δεν αφήνει το διαφανές να κατέβει κάτω.. Εϊναι τουλαχιστον μισο εκατοστο και προσπαθω να καταλάβω αν φταιω εγω ή ειναι κάποια αστοχία στο κιτ..

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 22, 2017, 10:03:04 πμ »
καλημέρα.
από εκνευρισμό άλλο τίποτα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
σε όλους συμβαίνει γι'αυτό και πολλά μοντέλα απογειώνονται πραγματικά :mrgreen: :mrgreen:

αυτό που βλέπω στη φωτο λογικά είναι λάθος του κιτ.απλά δεν εφαρμόζει η καλύπτρα :?

ή θα φας λίγο την καλύπτρα στην άκρη της για να κάτσει ή θα κόψεις το δόντι.το βλέπω πολύ απλό.

να δεις εγώ μια φορά τι τράβηξα με ένα f-16.στο ένα μισό της εισαγωγής είχε ένα αυτάκι που έπρεπε να αφαιρεθει για να κουμπώσουν τα κομμάτια.κοιτούσα τις οδηγίες ξανά και ξανά σαν τρελός και δεν έβγαζα άκρη και αποφάσισα να το αφήσω έτσι έχοντας μεγάλο κενό.
τελικά το πήρα χαμπάρι όταν κόλλησα τα κομμάτια,αλλά επειδή η κόλλα δεν είχε στεγνώσει , βάζω μέσα το κοφτάκι ,το κόβω αμέσως και τα ζουλάω αμέσως και ήρθε στα ίσα του
άσε ............
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 22, 2017, 11:09:56 πμ »
Δημητρό για δείξε και την άλλη πλευρά... Εκεί δεν φαίνεται δόντι, φαίνεται όμως ότι υπάρχει πατούρα. Μήπως τελικά πρέπει να κλείσεις το κενό που μένει αντί να φας το δόντι;

Edit: το είδα στις προηγούμενες φωτό. Βάλε κοπίδι όπου κρίνεις και προσοχή στις συμμετρίες.

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 22, 2017, 07:12:06 μμ »
καλημέρα.
από εκνευρισμό άλλο τίποτα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
σε όλους συμβαίνει γι'αυτό και πολλά μοντέλα απογειώνονται πραγματικά :mrgreen: :mrgreen:

αυτό που βλέπω στη φωτο λογικά είναι λάθος του κιτ.απλά δεν εφαρμόζει η καλύπτρα :?

ή θα φας λίγο την καλύπτρα στην άκρη της για να κάτσει ή θα κόψεις το δόντι.το βλέπω πολύ απλό.

να δεις εγώ μια φορά τι τράβηξα με ένα f-16.στο ένα μισό της εισαγωγής είχε ένα αυτάκι που έπρεπε να αφαιρεθει για να κουμπώσουν τα κομμάτια.κοιτούσα τις οδηγίες ξανά και ξανά σαν τρελός και δεν έβγαζα άκρη και αποφάσισα να το αφήσω έτσι έχοντας μεγάλο κενό.
τελικά το πήρα χαμπάρι όταν κόλλησα τα κομμάτια,αλλά επειδή η κόλλα δεν είχε στεγνώσει , βάζω μέσα το κοφτάκι ,το κόβω αμέσως και τα ζουλάω αμέσως και ήρθε στα ίσα του
άσε ............
 ::salut:: ::salut::

Απλό δεν είναι τίποτα για μένα !!  Εϊπαμε ατζαμής ! πράγματα που οι άλλοι  κανουν σε 10 λεπτά εγω θέλω 100.
Οσο για το F-16.. τι να πω .. Ποιας εταιρεία είναι να μας πεις να μην το παρουμε ποτέ !

Δημητρό για δείξε και την άλλη πλευρά... Εκεί δεν φαίνεται δόντι, φαίνεται όμως ότι υπάρχει πατούρα. Μήπως τελικά πρέπει να κλείσεις το κενό που μένει αντί να φας το δόντι;

Edit: το είδα στις προηγούμενες φωτό. Βάλε κοπίδι όπου κρίνεις και προσοχή στις συμμετρίες.

Μα ειναι δυνατόν ....... Εχει φτιάξει κανείς άλλος φίλος αυτο το κιτ να μας ελεγε αν ειχε θεμα...

Να στο πακετάρω να στο στείλω να μου το φτιάξεις  ;;

Εγω θα το καταστρέψω σίγουρα.

Αποσυνδεδεμένος dionisis79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • IPMS 1317 Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας!!!!!
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 22, 2017, 07:37:14 μμ »
Γιατί δεν κόβεις το δόντι να κάτσει το αλεξινέμιο σωστά ? Νομίζω ότι θα λυθεί εύκολα τα πρόβλημα έτσι

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 22, 2017, 09:36:59 μμ »
Αν και δε το έχω δεί από κοντά το συγκεκριμένο κιτ, κάτι μου λέει ότι το αλεξίνεμο κανονικά, κάθεται μπροστά από το δόντι (προς τα αριστερά δλδ στη φωτό) και πως το δόντι δε θέλει αφαίρεση. Αντίθετα, στο αλεξίνεμο διακρίνω κάτι σαν... flash(???) και το οποίο νομίζω πως εμποδίζει το αλεξίνεμο να κάτσει σωστά, στην πατούρα του στην άτρακτο και πιθανώς να θέλει λίγο καθάρισμα (στη μεριά που το αλεξίνεμο εφάπτεται με το κινητό μέρος της καλύπτρας). Για δες το. Δε θέλει νεύρα, υπομονή και δοκιμές θέλει. Δυστυχώς η Kinetic δεν είναι Tamiya :roll: :mrgreen:

edit: Επίσης καθάρισε το δόντι από το χρώμα που σου έχει χτίσει εκεί. Ακόμα κι αυτό μπορεί, έστω και λίγο, να εμποδίζει :wink:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 22, 2017, 10:35:45 μμ »
Ευχαριστώ για τις απαντησεις όλους..
Αλλά ...
Μακάρι να ήταν μόνο το δόντι... ή θέμα φλασ ή χρωματος πάνω στο δόντι..
Δεν είναι απλά δόντι.
Είναι ενα ολόκληρο υπερυψωμένο κομμάτι που ίσως πρέπει να αφαιρεθεί όλο  (αυτο με το μπλε στην φωτο από κάτω)

Στη περίπτωση αυτή βράσε ρύζι . αποκλείεται να κοπεί ολο αυτό το κομάτι χωρίς απώλειες......

Από την άλλη σκέφτομαι μήπως πρέπει να πατησει το αλεξ/μιο πανω στην υπερυψωμένη αυτη πατούρα και να γεμίσει το από κάτω μέρος με στοκο , φύλο πλαστικού , μαλλί της γριάς ή ο,τιδηποτε άλλο μπορεί να  το καλύψει..

Φωτο και από την άλλη πλευρά

Υπόψιν οτι έχω  και το διθέσιο μ2000 της κινετικ, στο οποίο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΗ ακμή δεξιά και αριστερά.. και το αλεξ/μιο κάθεται μια χαρά ..

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 22, 2017, 11:06:16 μμ »
Βρε μπας και έχεις μπερδέψει τα τζαμιλίκια των κιτ σου;

Αποσυνδεδεμένος Ευαγγελος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Μαρκοπουλο
  • modelclub.gr
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 22, 2017, 11:21:52 μμ »
Φιλε dsk αν δεν εχεις καποιο θεμα σαν αυτο που ανεφερε ο Γιαννης νομιζω οτι το πιο ορθο ειναι να πας στο
πιο επωδυνο σεναριο με γεμισμα του κενου με φιλο πλαστικου.Για να συγουρευτεις οτι αυτη ειναι η σωστη
θεση του αλεξ/μιου και δεν ειναι καποιο λαθος της kinetic μπορεις να κανεις ενα προχειρο dry fit με την
καλυπτρα κλειστη.Εαν κλεινει και ειναι στο σωστο υψος με το αλεξ/μιο τοτε ολα καλα σε αντιθετη περιπτωση
δεν το γλιτωνεις το¨σφαξιμο¨. 

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 22, 2017, 11:29:38 μμ »
Βρε μπας και έχεις μπερδέψει τα τζαμιλίκια των κιτ σου;

Λες.. το σκέφτηκα. 
αλλα  εχω μονο 2 κιτ απο μιραζ 2000. Το ενα το κινετικ το μονοθεσιο και το αλλο το κινετικ το διθεσιο που δεν το εχω αγγίξει...

Εβαλα και τα 2 αλεξινεμια μήπως ταίριαζε του διθέσιου, ειναι ακριβως τα ιδια !!
Δες.

Κατι παλια ιταλερι που ειχα, ειναι διελυμενα χωρις αλεξινεμιο πλέον και τα εχω για τεστ.

ΝΑ στείλνω μαιλ στη κινετικ με βλέπω..

Φιλε dsk αν δεν εχεις καποιο θεμα σαν αυτο που ανεφερε ο Γιαννης νομιζω οτι το πιο ορθο ειναι να πας στο
πιο επωδυνο σεναριο με γεμισμα του κενου με φιλο πλαστικου.Για να συγουρευτεις οτι αυτη ειναι η σωστη
θεση του αλεξ/μιου και δεν ειναι καποιο λαθος της kinetic μπορεις να κανεις ενα προχειρο dry fit με την
καλυπτρα κλειστη.Εαν κλεινει και ειναι στο σωστο υψος με το αλεξ/μιο τοτε ολα καλα σε αντιθετη περιπτωση
δεν το γλιτωνεις το¨σφαξιμο¨. 

Φϊλε μου, το εχω κανει το τεστ με τη καλύπτρα και δεν ερχονται προσωπο με τιποτα.. Ειτε το βάλω το αλεξ/μιο να πατησει πανω στην ακμή και στο δοντι  . είτε αν το  φέρω απο την έξω μεριά . Ούτως ή αλλως με ανοιχτη καλύπτρα θα το κάνω οπότε θα πάμε μαλλον στο στοκο-γεμισμα που σημαινει οτι σίγουρα το κατέστρεψα..

Σε κάθε περίπτωση όμως  ::lovemodel:: και ευχαριστώ για τις απαντήσεις !

Αποσυνδεδεμένος jim40

• Τζαλαχάνης Δημήτρης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γιαννιτσά
  • go ahead punk make my day
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 22, 2017, 11:30:19 μμ »
Αν κάνεις σφάξιμο, βάλε ταχύτροχο

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 22, 2017, 11:46:37 μμ »
Πριν αρχίσεις τα σφαξίματα, περίμενε λίγο, μπάς και σου γράψει κανένας που το έχει τελειώσει το κιτ :wink:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 23, 2017, 05:42:38 πμ »
Μια χαρά μου φαίνεται εμένα. Σαν να μην έχεις τα σωστά διαφανή ρε φίλε...
Ακόμα και έτσι όμως μην κόψεις άτρακτο, αλλά καλύτερα την πρόσθια επιφάνεια του αλεξίνεμου, μέχρι να κάτσει σωστά...

Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 27, 2017, 08:31:28 μμ »
Μια χαρά μου φαίνεται εμένα. Σαν να μην έχεις τα σωστά διαφανή ρε φίλε...
Ακόμα και έτσι όμως μην κόψεις άτρακτο, αλλά καλύτερα την πρόσθια επιφάνεια του αλεξίνεμου, μέχρι να κάτσει σωστά...

(Image removed from quote.)
χ2

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 27, 2017, 09:02:46 μμ »
 Αν το βλέπατε από κοντά και το ακουμπουσατε στη θέση του θα βλέπατε ότι θέλει αφενός κόψιμο το τζαμι για να ακουμπήσει στο δόντι και μετά να γεμίσει στόκο και στις δύο πλευρές (απι το δοντι ως πισω) για να μην υπάρχει κενό..
Δυσκουλιά το βλέπω..
Εστειλα ενα μαιλ στο info @kinetic  και αναμένω..

Tags: