Της ακόλουθης απάντησης, προηγείται καγχασμός!!!!! Και αφού κάγχασα αρκετά.......... ιδού η απάντηση:
Αν και απαξιώ, θα απαντήσω, μόνο και μόνο επειδή είμαι.... ωραίος τύπος

:
0) Σιγά μην είναι αντρικότερη κλίμακα η 1/35!!!! Αν ήταν θα έφτιαχναν όλοι (ακόμα και εσύ)!!!! Μην με κάνεις να επανέλθω σε αυτό, γιατί θα βάλω τον φίλο μου τον Στράγκο, να σου κάνει μια.... ενημέρωση (την μικρή, την οκτάωρη) για τις κλίμακες.... Τότε θα εμπεδώσεις το γιατί η 1/35 εκτός από πρεσβυωπική είναι και λάθος κλίμακα

1) Το ξέρω!!!! Μάλιστα επειδή εγώ είμαι σωστός άντρας, τις έφτιαξα μόνος μου από Evergreen (άρπα την)!!!!!
2) Ξαναγράφω, ότι η CMK, δίνει ένα Ρ/Ε κομμάτι (με αυτές τις διαστάσεις, για να μπει σε αυτό το σημείο. Προσωπικά, δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο θα μπορούσε να μπαίνει εκεί.... Αν έχεις καμιά ιδέα, πες μου και βλέπουμε.... Εγώ πάντως έβαλα κάνιστρα (νερού)!!!!
3) Πως ήταν αυτό???? Στείλε καμιά φωτό (από τις οδηγίες έστω) και βλέπουμε.....
4) Να υποθέσω ότι ο γρύλος στο φτερό υπάρχει και τα Berge είχαν και δεύτερο γρύλο στο ντεκ???? Αν είναι έτσι, αυτό είναι ευκολάκι!!!! Πάντως στη μοναδική φωτό που βρήκα, δεν φαίνεται να υπάρχει γρύλος στο ντεκ:

Σημ: Η παραπάνω φωτογραφία, πιθανόν να είναι από Munitionpanzer, αλλά είναι η μόνη (που βρήκα) όπου το ξύλινο καπάκι ανοίγει σαν θυρίδα και όχι σε δύο ημικύκλια - ελπίζω να είναι κατανοητό αυτό που γράφω. Αν κάποιος έχει περισσότερες φωτό, θα χαρώ πολύ να τις δω (αν και τώρα είναι αργά για.....κλάματα).
5) Τα Berge, ήταν τροποποιημένα πρώην μάχιμα άρματα που είχαν επιστραφεί για επισκευές. Θεωρώ αρκετά δύσκολο (έως αδύνατο) να τα πέρασαν με μίνιο (ξανά πάνω από το χρώμα, ή να τα ξέβαψαν για να τα ασταρώσουν). ʼλλωστε στα Box arts του τόσο η Dragon, όσο και η Trumpeter, το δίνουν Dark Yellow και Dark Grey αντίστοιχα.....
Γατάκι!!!!!!!!!

ΔΚ