0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Iέεεετσι!!!!!!!!! (Πολύ) αργά, αλλά σταθερά!!!! Φωτογραφία του έτοιμου πύργου δεν μπορούσες να βγάλεις????? Spoiler (hover to show)Πέρα από την πλάκα, πολύ ωραία δουλειά (ελπίζω, κάποτε να το δούμε και ολοκληρωμένο) ΔΚ
Πράγματι, οι φωτογραφίες αποδίδουν στο μέγιστο την καλή δουλειά (συγκριτικά με το γυμνό μάτι... ) Ωραίος ο Ερνέστος
το IVάρι εξελίσσεται αργά μεν,όμορφα δε!Καλή συνέχεια!Spoiler (hover to show)όλο το παραπάνω είναι "γλύψιμο",για να σε καλοπιάσω για το jagdpanther μου.
Τελικά, γίνονται και θαύματα!!!! Μάλλον είναι που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα...... Δικό σου μοντέλο σε αυτό το στάδιο, έχω να δω από ένα Puma. Θα πρέπει να ήταν το 2012??? Το 2011??? Δεν θυμάμαι.... Πάντως, επειδή μου αρέσει το "βου" σου, μήπως (λέω μήπως), θα έπρεπε να σκεφτείς το να μοντελάρεις συχνότερα???? ΔΚ
Ε,ναί λοιπόν "Γιατί και πώς ζώ ανάμεσα σας" Όχι δεν θυμάσαι καλά έχουν μεσολαβήσει ένα Τ-34,που θέλω να "αναστήσω" αμέσως μετά,ένα Α-13 Cruiser και... άλλες ιστορίες από την Κρύπτη Το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ
Τις φωτό ο Κοντός τις έβγαλε :
...Κάπως καλύτερα τώρα;
Αδελφέ, οι φωτό σου είναι χάλια. Το έχουν ξεσκίσει το χρώμα. Ας το δούμε κι από κοντά ΜΦΧ